• 2015-02-25, 23:16
  • 225

Nu är reklamfilmen klar! I December var jag i Köpenhamn och spelade in reklamfilm för Nilfisk nya fönstertvätt. Det var en lång och tuff dag, dessutom allt på danska men också många skratt. Här kommer några bilder från inspelningen.

TVC6

TVC4-2

Vi spelade in i ett “vanligt familjehus” ett par mil utanför Köpenhamn. Det var grejer i hela trädgården och säkert 20 personer som vara med och filmade. 12 timmar senare var vi klara.

TVC14

TVC13-2

TVC2

TVC12

Och här nedan kan ni se den färdiga reklamfilmen som kommer visas på TV längre fram. Vad tycker ni om manuset? Min stackars “make” slår halvt ihjäl sig och det enda jag tänker på är att hur gick det med mitt nytvättade fönster. Jag fick spela en “bitch” men har aldrig tvättat så mycket fönster som dessa 12 timmar och lovar er, det är en GRYM fönstertvätt.

Känner ni igen  låten Old time Rockn´roll med Bob Seger? Jag vill bara DANSA!

Nilfisk SMART är precis ny på marknaden och här får du chansen att vinna en egen som vi skickar hem till dig. Våren är på väg och vi vill ha rena och snygga fönster, dessutom ska det gå snabbt och enkelt. Jag är imponerad över hur lätt det gick och det säger jag inte bara för att jag ligger pussas med försäljningschefen. <3

Vi tävlar ut 5 stycken (värde 595kr/st) fönstertvättar och för att vinna gör så här:

*Skriv en kort kommentar här på bloggen varför just du vill vinna.

* Dela detta inlägg på din facebook.

* Gilla Nilfisk på facebook HÄR. 

Tävlingen pågår till och med måndag 2/3 kl 23.

Stort lycka till!

 

2015-02-25 Mitt liv , , ,

  • 2015-02-10, 12:30
  • 3

Vad gör ni på torsdag? Har ni inte något annat inbokat tycker jag ni följer med på hockey! Nilfisk är matchvärdar och vi ska se matchen mellan Frölunda och Djurgården. Janne fixade så ni får halva priset på biljetterna så passa på att hitta på något kul på sportlovet och heja fram Frölunda till vinst. Förstås! Kanske vill hitta på något kul med era barn, det gör ganska mycket i priset om man är några stycken istället för fullpris. Tips!

IMG_3820.JPG

Länken till biljetterna hittar ni HÄR.  Jag kommer förstås vara på plats och vi ska även få se reklamfilmen som jag spelade in i December. Den ska visas för första gången i Scandinavium och jag kommer lägga ut den här när jag får lite längre fram.

Det var ett roligt manus och minst sagt intensiva, roliga 12 timmar det tog att spela in den. Med danskar. Jag gjorde reklam för Nilfisk nya fönstertvätt SMART och manuset handlar om ett par som ska ha middag kl 19. Vi ska städa och röja strax innan men det sker en “olycka” och resten får ni se i filmen. Grym låt som man bara vill dansa loss till, ni kanske känner till “Old time rock´n roll”? Den dansar jag till när jag tvättar fönstret fast i en omgjord version och betydligt snabbare.

IMG_0985

IMG_0938

IMG_0990.JPG

I verkligheten hade jag nog inte låtit “min man” legat kvar på marken om han ramlade, nu brydde jag mig bara om fönstret och lät han ligga kvar. I manuset alltså.

IMG_1011.JPG

IMG_0958.JPG

IMG_0976

Hoppas vi ses på torsdag. Det kommer bli röj!

Kram så länge