• 2015-07-05, 11:18
  • 3

God morgon på er! Stekhet morgon här i Göteborg men jag envisades med att ge mig ut på en joggingtur. Det är lika ljuvligt varje gång att flyga fram på rundan. Tänk på att dricka före och efter ordentligt.

IMG_4381

FullSizeRender-8

Underbart!

Jag sprang 6 km före frukost och sedan orkade jag inte en meter till. Galet varmt idag! Men det var en fin och skön runda. Det finns flera olika sätt att förbränna. Går ni ofta pw testa att börja jogga, ni kommer märka stora resultat. Gå omvartannat för att komma igång. Öka och spring så mycket du kan sedan gå. Testa att maxa prestationen så du tar ut dig lite. Det är inte farligt att ta i. Men även styrketräning är riktigt bra för din förbränning. Du får en helt annan förbränning vid vila än den som inte styrketränar.

Passa på att träna när ni är lediga på semestern, det finns ingen bättre start att komma igång och ni får samtidigt mer energi.

IMG_4388

Ge er ut på en runda, glöm inte att ni ska ha druckit mycket före. Ta även vätskersättning för det är ganska tufft speciellt om man inte är van att springa i värmen.

Nu blir det båt! Mina älsklingar är med sin pappa på Gotland och har en skön vecka där. Saknar dom redan men vi har mycket roligt framöver att se fram emot.

Tusen tack för era kommentarer och ert engagemang på inlägget om svullen mage. Det är så roligt att många delar med sig av tips och råd. Stor kram!