• 2017-03-25, 01:17
  • 12

Vilken dag! Nu sitter jag i Jannes soffa och ögonen går i kors. Jag och Hanna åkte ner till Göteborg efter lunch idag, då hade jag hela bilen fullastad med grejer och överraskningar. Fattar inte hur mycket grejer vi fick plats med egentligen.

Vi åkte raka vägen till Spar Hotel Gårda för att börja packa upp allt, vi blev så fint mottagna av goa gänget som jobbar där. Ni är så goa! Vi kommer vara i en utav deras konferensavdelning på första våning vid frukostmatsalen.

Världens bästa vän! Vi har känt varann sedan vi var barn och när vi ses är det precis som förr. Vi har så kul! Vi höll på till midnatt, sedan kunde vi knappt stå upp, men vi fick mycket gjort idag.

Jag har även åkt runt för att hämta roliga saker till alla goodiebag, jag älska sånt. Det är så roligt att lägga i “riktiga saker” än bara reklamblad.

Vi har fantastiska goodiebag till de första 20 som handlar för över 500kr.

Självklart även godbitar från vår egna shop. Vi kommer även ha med mössor, reflexer, hårgrejer mm till specialpris från shopen där Janne kommer hjälpa er. (Tar kort)

Ni kommer fynda massor, mycket som är superbilligt från 50 kronor och uppåt. Två tjejer från hotellet har även med jättefina grejer, mycket märken.

Kläderna är blandade storlekar från S-L och 38, 39 på skor. Finns även massor med smycken, väskor, skärp, mössor.

Visst är det roligt när saker kommer till användning igen och kanske får vara med om nya äventyr.

Vi har även med ett stort parti märkesbadkläder, supersnygga i blandade storlekar. (oanvända)

Varmt välkomna till Spar hotel Gårda mellan klockan 14-16 i morgon! Jag är så taggad och ser fram emot att få träffa er. Missa inte vara med i tävlingen där du kan vinna en övernattning för två på hotellet men all info får ni på plats.

Ni som inte kan komma på bloppisen, kommer få möjlighet att kunna följa det live om ni har facebook eller instagram. Där kommer jag filma mycket så håll utkik där.