• 2019-01-31, 19:23
  • 11

Innehåller annonslänkar 

Så kul att göra om! Nu är de rosa stolarna på plats, alltså de var ännu snyggare i verkligheten. En riktigt skön fåtölj. Jag gillar att färgen är annorlunda än vanlig ljusrosa, denna är mörkare.

En blandning mellan rosa och aprikos nästan. Svårt att säga exakt, men bilderna är fotade både i dagsljus och med blixt, färgen stämmer överens hur den ser ut, men blir galen på ljuset den här årstiden. Ni ser vilken skillnad på ljus i det här rummet på bilderna längst ner.

Vad tycks? Kul med färg. Jag som har allting i beige och grått. Men det var verkligen vackert med stolarna när vi fick upp allt igår.

Visst är de fina? Ni hittar dem HÄR. Finns flera färger och även rea! De får full pott av mig, sköna och riktigt snygga. Tjejerna var lyriska av hur fint det blev igår.

Vackra tavlorna frågar många efter, det är Annika Reinhold som målat dem. Så glad för de är tjejerna till vänster som vackra blommor och jag till höger. En bloggläsare som frågade om hon fick måla dem till oss. Så fina.

Och helgbuketten! Älskar, älskar dessa vilda buketter, köper alltid på Blomsterhallen i Skövde. Jag gillar färgerna, mörkrosa och en roser som var så fina, matt rosa. Massor med grönt och vilt.

Så här såg du ut innan, dessa stolar är Eamse stolar, vi ska ha några i Göteborg i Jannes kök.

Lammskinnsfällarna hittar ni HÄR.  Bordet är Superellips från Bruno Mathsson.

Letar efter industriväggar, i morgon ska jag träffa en i Göteborg och ska prata lite, är så pepp på detta. Jag ska ha en vägg in till matsalsrummet, det är helt öppet in dit så blir nog fint med glasväggar in dit.

Lånade bilder från MurumStockholm, så snyggt!

Kan knappt vänta tills att bygga detta hemma! Jag ska ha glasväggarna här:

En större matta ska in, och ny färg på väggarna. Även den väggen till höger ska ändras, spegeln ska flyttas osv.

Kul att göra om! Så här såg det ut för några år sedan, kul att ändra stil. De vita stolarna och matbordet skänkte jag till en bloggläsare, även den vita stora soffgruppen.

Ni ser vilken skillnad det blir i rummet med ljus. Det är nästan omöjligt att fota den här årstiden. Ska fota så fort solen är framme ska ni få se exakt rätt ljus i rummet.

Nu ska vi ut och äta, Black stone blir det ikväll. Har förresten varit hos mina fd kollegor på salong Main idag, åh så kul att hälsa på. Jag hade bokat tid hos Valentina för färg och klipp, de är grymma på färg! Ska visa bilder sen. Alltid tryggt att gå till de jag vet är proffs på färg.

Lucy tackar för alla grattishälsningar! Från tåget i morse.

 

 

  • 2018-11-19, 20:46
  • 1

Innehåller annonslänkar till Ellos 

Många frågar efter mina fällar jag har på stolarna kring matbordet. Visst är det mysigt? Blir ombonat och skönt att sitta på. Lucy älskar dem också. Jag har grå och du hittar dem HÄR. 20% rabatt! Jag har fått så mycket komplimanger för dessa när jag har gäster.

Mina stolar är Eames men det finns liknande, mycket billigare på Ellos HÄR. Även fint att blanda. Sammetstolar 30% rabatt HÄR. eller HÄR.   

Måste putsa fönster före det blir för kallt, shit!

Stora ljuslyktor, den beiga HÄR, de mindre små HÄR. Ni förstår att jag gillar, grått och beige va? Haha.

Stora blomman är ett stort fat med massor med orkideet och torkade, färgade eucalyptus nerstoppat runtom. Blev så fint och maffigt.

Så där! Lite inredningstips jag vet många gillar. I veckan är det fullt ös, på torsdag åker vi till Sälen och premiär för restaurang Winter på Bügelhof. Blir mysiga dagar. Ska försöka hinna hämta tavlan jag köpte hos Kattis Palmnäs när hon hade vernissage, har ni sett hennes vackra tavlor? Sensuella och vackra.