• 2019-05-14, 16:40
  • 21

Innehåller annonslänkar 

Här är det full fart inför plåtningen i veckan till min bok. Herrejösses, grannarna kommer tro jag är galen när julstjärnorna åker upp. Men så roligt, jag har varit och handlat och flängt och fart, har pratat med alla som ska hjälpa mig och skrivit schema, vad hade jag gjort utan den hjälpen.

Ska snart berätta vad boken handlar om, det är inte bara jul som vi ska fota i veckan utan mycket, mycket mer, så glad för att få ge ut en andra bok, tack vare alla er läsare!

Har hunnit med en lunch med Marilyn som hjälpte mig att handla, mysigt att äta lunch ute ibland. Yngsta älsklingen.

Har två supersöta klänningar jag måste tipsa er om. Älskar off shoulder och älskar sneakers till. Blir helt min stil, avslappnat och skönt. Sitter du på en uteservering i solen är den här klänningen perfekt. Behöver inte vara bara som strandklänning, jag kommer ha den till fest. Jag sätter hellre en tuff sneakers till än klack och några smycken du gillar.

Jag gillar enkelt så upp med en hög eller låg tofs så är du snygg, bra när man har bråttom. Spraya torrschampo mellan håret så får du bättre struktur och tofsen sitter.

25% rabatt nu så passa på!

Klänningen HÄR. Vita sneakers HÄR 

Finns även i leopard, tror ni jag skulle missa det? Hehe.

Klicka HÄR, svarta sneakers med guld HÄR. Skönaste sneakersen jag haft. Älskar dem.

 

Örhängen Glitter, halsband HM, glasögon Cloé, väska Valentino.

Nu ska jag köra på här, ska ta fram allt till dukningarna, skriva ut recept och lägga allt i stationer så det blir lättare för alla som kommer och hjälper mig.

I morgon är det dessutom en stor dag, inget som har med det här att göra men som har med min stalker att göra. SOM jag har räknat ner för detta.

  • 2017-05-25, 12:16
  • 12

Innehåller adlinks 

Vackra pampiga hotell W är ett måste om man är i Barcelona. Gå dit och ta något gott att dricka, njut av utsikten och glöm inte kameran. Allt är vitt och blått med massor med höga palmer runtomkring, här får du snygga bilder men framförallt så får du en underbar utsikt.

Jag bor dock hellre på mindre personliga hotell men går gärna till W för det är så snyggt och trevligt! Har tips på hotellet vi bodde på i nästa inlägg.

Tips på söt klänning ni måste kolla in. (Billig) Fin till midsommar, stranden eller sommarfesten. HÄR. Finns även fler färger. Jag har 36 men 38 hade också funkat. Bra passform och modell. På mina bilder är det ett tunt band som var med när jag fick den hemskickad. (På bilderna hos Ellos syns inte bandet men jag tror det bara skickas med för det finns små öglor i sidorna.)

Jättesöta klänningar även HÄR som är liknande och söta.

Tack Linda som hjälpte mig att fota, vilket team! Även Michela fotade en del, så är det med våra jobb. Kan jobba överallt men vissa platser är extra inspirerande och är tacksam över att kunna jobba med något jag älskar.

Söta glas!

Michela så fin i linne från Pierre Balmani och lyxigt snygga solisar från Linda Farroow. Maila henne om ni är intresserade, hjälp vilka snygga glasögon hos La Vendetta clothing.

Vet ni undrar så skriver direkt, hehe. Linne Miss june, shorts One tea spoon och sandaler Esprit länk nedan. Lindas söta linne är gammalt som hon hittade i garderoben, haha. Man ska inte glömma av sina gamla sommarkläder.

Sandaler från Esprit i rose och silver, ljuvliga att gå i. HÄR

Nu ska jag upp på berget med Lucy, har packat upp och tvättat, det är skönt att ta tag i det på en gång så kan man njuta av ledighet med familjen sen.

Hoppas ni har en skön solig dag, älskar komma hem när det är sommar i Sverige!