• 2016-04-18, 21:30
  • 15

Till dig som inte beställt din studentmössa. Jag frågade Alex på  studentmossaonline.com om vi kunde köra en vända med rabattkod igen till dom som inte beställt. Det klart han sa ja till det! Ni får 20% rabatt och uppge koden mecenat20 så dras rabatten av direkt. Dom har väldigt fina mössor med hög kvalité, L-M är supernöjd!

IMG_0962.JPG

Det var kul att kunna välja den i deras 3D så man ser exakt hur den blir runt om. Man börjar med att mäta sitt huvud så det blir rätt mått, sedan kan du designa den precis hur du vill.

Hon beställde den stora boxen och fick med champagneglas med namn ingraverat, visselpipa och lite annat smått och gott. Allt kom i en lyxig guldlåda, gissa hennes min när hon plockade upp den.

Wiiiiii så kul det ska bli att få se alla glada studenter, känns overkligt att min dotter ska springa ut med den här mössan snart!

IMG_0963.JPG

Här är Lisa-Marie med sin bästa kompis Alma som också tar studenten i juni.

IMG_2197.PNG

Skriv alltså in koden: mecenat20 vid kassan så dras rabatten av direkt. Alla snygga mössor och mycket mer finns på studentmossaonline.com

Som mamma känns det redan lite stress kring allt. Men det är skönt hon har klänningarna klart, håret behöver hon förstås inte boka någonstans mm. Inbjudningar klara. Maten har vi börjat planera också. Men det som känns frustrerande just nu är tält mm. Vi ska även ha hela klassen hemma på champagnefrukost. Har äntligen fått tag på ett företag men dom skulle ha närmare 9000kr så det känns som nej tack. Jag får styra upp tältet på något annat sätt. Blir det fint väder vill man ju inte sitta inne i ett tält, blir det storm vill man helst vara inomhus. Vill ha ett tält man kan dra bort på sidorna, men tror också helst golv… Har ni tips? Ett billigt tält man köper känns som det blåser bort lätt? Skulle gärna vilja ha en mysig loungekänsla.

Men det allra viktigaste – Att hon får en riktigt fin dag med sina klasskompisar och vänner. Idag har hon även gjort det stora delprovet inför Gesällen- Hon klarade det!!!! I 10 timmar har hon varit på skolan och haft teoriprov, massor med modeller och klarade allt så hon blev godkänd! Hon var överlycklig. Permanent, gråhårsfärg, herrklippning med finish, kort fest mm mm.

Stolt mamma i dag =)

God natt alla, så glad att ni trivs här inne.