• 2018-06-18, 19:37
  • 11

I onsdags, två dagar före studenten hade jag bokat in storstädning med HomeMaid! Så skönt att få hjälp med en riktig storstädning när jag hade fullt upp med allt annat som skulle förberedas. Vilken lättnad när gänget dök upp mitt i all stress.

Har ni städbolag ibland?

Sist jag gjorde hade städning här hemma med Homemaid blev jag otroligt nöjd. Jag tycker man ska vara kräsen när det gäller städbolag, det är så viktigt att allt blir bra och att de har sekretessavtal och att gänget är proffsiga som kommer. Jag är supernöjd med de här gänget, så goa och trevliga och städar så bra. Lucy älskar dem :)

Här puffas det och soffan dammsugs noggrant.

Tänk vad bra att man också kan anlita dem speciella tillfällen, som inför en stor fest eller tänk vid jul? Eller studenten eller andra högtider när man vill få det riktigt genomstädat. Det är en stor lättnad att få hjälp med sånt.

Putsad och rengjord ugn.

Självklart har de sekretessavtal, nyckelrutiner som de håller hårt på, kollektivavtal och avtalsenliga löner.

Alla fönster putsas.

HomeMaid finns i hela Sverige, klicka in HÄR så du kan läsa mer och se vilka bra priser de har. Skövde finns inte med just nu men de hälsar att de kommer att lösa städning här också snart! Hurra! Skulle ni vilja det?

Jag vill nämligen boka in dem för att köra varannan vecka städning framöver så jag hinner med allt annat jobb. 

Tusen tack för en superfin städning, vi ses snart igen!

 

 

  • 2017-04-26, 23:00
  • 8

När jag var klar med alla mina kunder idag  gick jag bort till Sällskapet, en mysig krog som ligger nära centralen här i Skövde. Helene smsade mig igår och frågade om vi skulle ses, spontant en vardag är det bästa! Jag och Helene har känt varandra i över 20 år och fick våra äldsta barn samtidigt och våra äldsta lekte ofta. Nu klipper Lisa-Marie Axel och det är så mysigt att se, jag blir nästan tårögd.

Om bara två månader är det skolavslutning och studenten. Vi känner många som går ut skolan i år, min systers dotter tar studenten som vi förstås ska vara med på och min kompis Helens son Axel som vi ska uppvakta helgen efter.

Många hör av sig om tips, jag skrev massor inför Lisa-Maries student förra året. HÄR tex. Skriv även student i sökfunktionen längst upp så hittar ni massor.

Det är något alldeles speciellt med just studenten. Jag ryser när jag tänker på det, för man har ju sina egna minnen. Vilken fin dag! För inte tala om sina egna barn, har nog aldrig gråtit så mycket som den dagen.

Det är ju den största dagen i sitt liv man får fira med sina bästa kompisar, som en bekräftelse på att man klarat skolan och de sista åren i gymnasiet.

Jag och min bästa vän Helene satt länge och pratade om detta ikväll. Hon var rörd till tårar när hon berättade om sin kille som hade provat ut en fin kostym och smoking till balen. Man stöttar sina barn hela vägen fram, de kämpar och sliter och tänk när det bara är några veckor kvar till dagen D.

Jag ser fram emot alla studentfester, det är så mycket glädje och kärlek i luften, om ett år är det Marilyns tur att ta studenten. Jag kan säga att jag har redan bockat av vad jag ska göra , men vad jag också INTE ska göra. Hjälp vad mycket jag hade att fixa med, men nästa år ska jag städa mindre och inte göra lika mycket mat själv.

Om tre veckor åker jag och Helene med fyra goa tjejer till Barcelona, ikväll har vi planerat resan, vi är så taggade! Planera är ju halva grejen.

Den här resan ska jag inte jobba, jag ska njuta av cava, alla mysiga restauranger, sol och bad med mina bästa vänner.

Natti natti

 

2017-04-26 Johanna Toftby
  • 2017-04-25, 09:45
  • 2

I samarbete med Blueco.se 

Även om det snöar idag är det äntligen maj nästa vecka. Underbart! Om två veckor åker vi till Palma för rekresa inför min tjejresa  i september, då kommer flera klänningar från Miss June åka med igen. Vill ni ha en klänningen med den perfekta passformen, snygga detaljer måste ni kolla in Miss June! HÄR. 

Superfina klänningar som jag använder om och om igen. Den rosa, pudriga är jättefin tex till ett sommarbröllop eller sommarfesten. Ni kanske ska på studenten? Vi har flera studenter i år vi kommer att uppvakta, tänk att det bara är ett år kvar till min yngsta att ta studenten. Bara ett år kvar! Härligt för ungdomarna att räkna ner till deras största dag i deras liv.

Nu ska jag göra ordning mig för att åka ner till radion, klockan 11 är jag med i föräldrapanelen där vi lyfter fram allt kring barn och ungdomar, ni kan lyssna HÄR eller på 100.3