• 2018-11-13, 21:00
  • 911

Är ni sugna på fler tävlingar? Nu kör vi igen! Den här veckan kan ni vinna stylingverktyg från Babyliss, jag tävlar ut deras fantastiska varmluftsborste, fön och plattång. Vill ni få snyggt svall till julfesten är dessa stylingverktyg för er.

Sex personer vinner varsin produkt och ni får välja vad ni vill vinna. Vilken av dessa tre vill ni vinna?

Fönen är riktigt bra, läs mer HÄR. Jag fönar sällan, men denna är riktigt bra när man vill ha volym, jag blåser alltid håret åt motsatt håll, avsluta med kall luft för att fixera. Sedan håller volym hela dagen. Bra både till kort och långt hår. Lätt att hålla i, den är super.

Varmluftsborsten skapar magi! Läs mer eller beställ den (HÄR. slut!)  Ni har även en HÄR likadan! Med det roterade huvudet som snurrar åt båda hållen kan du skapa världens svall. Se min film på instastory jag lade upp ikväll.

Plattången har 6 temperaturinställningar, läs mer HÄR. Det finns en sensor som känner av värmeexponeringen som skyddar ditt hår. Håret blir glansigt och lätt att platta eller göra lockar.

För att tävla gör så här:

Skriv en kommentar här på bloggen vad du vill vinna. Hårfön, värmeborste eller plattång.
Gilla Ellos på instagram
Tävlingen avslutas den 16/11 och jag meddelar vinnarna här på bloggen den 19/11

Perfekt julklapp till någon eller varför inte en julklapp till dig själv.

När du använder värmeverktyg, använd alltid värmeskydd. Föna gärna med fingrarna, då kan du själv bestämma var du vill ha volym och forma håret lättare. För med volym i botten, föna håret åt motsatt håll.

Värmeborsten har ett roterande huvud som snurrar åt båda håll med hjälp av pilar man trycker på. Det snurrar bara om du trycker på knapparna. Obs. Det är mjuka strån, håret fastnar inte som när man tog mormors borstar när man var liten, haha. Lovar att detta är busenkelt.

Det är just därför borsten roterar och man kan skapa otroligt snyggt svall. Den är amazing.

Mitt hår frissigt i sin kvalite, därför är det perfekt med em värmeborste som man kan få bort frisset med.

Som stora spolar men detta går på några minuter.

Och Babyliss plattång för dig som vill platta, locka eller få glans.

Var med och tävla nu, är man inte med vinner man aldrig.

Stort lycka till!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2011-10-14, 01:32
  • 0

LÅNG dag men fantastiska resultat! Två fina brudar från amelia.se har varit nere på besök hos oss på DIVA. Veronica och Linda har numera helt nya frisyrer. Jag och vår duktiga lärling Jennifer tog hand om dem och den ena skulle bli av med ett kilo hår medans den andre skulle få i ett kilo hår. Minst.

Så här såg det ut!

Linda är produktchef på amelia.se. Hon ville ha tillbaka sitt långa hår.

 

En sönderklippt page.

Jag hade ett mastodontjobb framför mig, det insåg jag när hon satte sig i stolen men det var bara att sätta fart- jag använde mig av Toupema Belgal och jag gillar det håret då det smälter in och faller in bra, speciellt om man har lite vågigt och lockigt. Har man rakt, håller det sig rakt. Mycket bra.

Linda hade en ganska hackig och sönderklippt page (tyvärr) och den här längden är INTE enkel att förlänga pga det krävs enormt mycket hår för att täcka ” kanten”. Det får inte bli en skarv eller ett lock.

Jag har svarat på massa frågor på redaktionsbloggen om extensions, kolla in HÄR.  Där skriver även Linda och Veronica om varför de egntligen ville åka till Skövde.

Plattade håret då det är enklare att fästa. Ni ser hur tjockt och kompakt det är va? Och hackigt värre...

Använde mig av 4 olika nyanser. Färgade även det allra blondaste som var i överhåret och gjorde folieslingor.

 

 

Medans jag jobbade på med förlängningen tog Jennifer ur gamla extensions på Veronica, sen blev hon klippt, färgad och fick ljusare toppar. Vi hömtade mat från Spice and rice men effektivitet är det bästa. Vi hann inte sätta oss så det fick bli stående lunch idag.

Haha, den ena ska ha i hår och den andra skulle ha ur hår.....

Tadaaa...! Nästan klar..... mörkare botten och ljusare längder. Snyggt jobbat Jennifer. Du är grymt duktig, vilken lärling vi har! ( tyvärr hade jag bara den här bilden och utan blixt ser man inte rikigt färgen. Kolla nedan istället.)

Jennifer lockar med sylen från HH simonsen.

 

Redo för fest!

Lovely! Ni ser vad snyggt det är när man inte lockar ända upp va? Jättefint.

 

Många fästen blir det.....men den som väntar på nåt gott....

Klipper ihop....

 

 

Ok ska vi visa förebilderna igen…. är ni med?

 

Ganska många timmar senare…..

Tjockt, fylligt och alldeles underbart!

Förebild....

 

Efter...

Ljusare, guldigare förebild...

Efter...


 

Kul med förändring! Det mår man så bra av!

Kul att ha er på besök hos oss på DIVA! Ska bli kul när ni skriver och jämför med andra förlängningar framöver!

Tjejerna köpte även med sig massa produkter från Kevin. Murphy, ska bli kul att höra vad det tycker efter några tvättar med born again. Följ deras inlägg på amelia.se så får ni läsare veta.

Efteråt gick jag in till Clarks för att prata igenom vår stora visning vi kommer ha på DIVA i samarbete med Clarks torsdag den 1 december. SKRIV upp i almanackan för då blir det galej! Ser fram emot den visningen väldigt mycket.

Jag har ätit middag med barnen ikväll, stekt falukorv och makaroner kan vara nog så gott som Linnea hade fixat och är hemma från Norge. Kul att du är hemma lite!

Pappa och Lena var på Jägarna 2 så vi passade även Carl, sen fick jag hjälp med min Londonväska av Lena, tack! Nu är jag inte lika stressad längre… fick ju plats med allt jag tänkt samt ett STORT hål i väskan för ev inköpta prylar… har en megalista från tjejerna.

Även krönikan för nästa vecka är inlämnad till redaktör, skönt att det är gjort före jag reser. Men nu har jag nog gjort mitt för den här dan.

Hörs från bilen ner mot flygplatsen, kl 13 sitter vi på planet. Tjoho!

Puss och kram

Johanna

 

 

 

 

 

 

 

  • 2011-10-13, 01:41
  • 0

Yes! Direkt efter jobbet hade vi inspirationskväll med duktiga Mia som är utbildningsansvarig för Kevin Murphy Sverige.Vi fick en grundlig produktgenomgång som vi även testade ordentligt på Sarah och Jennifer som var våra modeller kvällen till ära. Mia visade mycket stylingtips med K.M spolar och hur man på bästa sätt med hjälp av rätt produkter får till en grym festfrisyr. Hon visade med hjälp av olika produkter hur vi stylar en frisyr till tre olika tex…

Jag blev otroligt inspirerad!

Kollegor samt Mia och Peter från K.M

Vi fick så många tips...

Här lockar hon håret i breda paseer och lägger sedan upp det på en bred spole. Lägg håret i ögonhöjd. Det blir så mycket snyggare om volymen börjar en bit nerifrån. ( ni vet när jag tjatat om att ni ska börja locka med sylen 10 cm nerifrån hjässan) Har alltså inte varit helt fel ute ;)

Coolt va! Detta såg vi även på visningen i Köpenhamn men nu fick vi se mer på nära håll och exakt hur det funkar. Håret blir vågigt men det går betydligt snabbare än om man skulle stå med vågtång. Och väldigt hållbart.

 

Wohoooo vilken snygging!! Älskar det vågiga och raka ...

Här är det borstat, borstat och borstat. VÅGA borsta :-) använd mycket produkter, var inte rädd för att ta i glans och samla ihop det. Sen kan du ruska om, vänd huvet upp och ner...

Finingar!

Här är sarahs hår borstat och detta är väldigt elegant och vackert... vill man ha mer bus. Skak om och spraya men lyft inte volymen från hjässan... låt det vara plattare upptill och bredare vid ögonhöjd...Testa så får ni se skillnaden! Ser glammigt ut!

Vad tycks? Supersnyggt tycker jag!

Ofta blir det mycket färgteknik och klipp när vi är på kurs, därför är det extra kul med styling och massa tips med produkterna. Vill ni också få tips från mr Kevin Murphy him self, klicka in er på hemsidan så hittar ni videoklipp, återförsäljare och massa annat.

HÄR. Jag kommer skriva mer om produkter i ett annat inlägg så ska jag visa vilka som passar till vad.

Det finns mängder med youtubeklipp där Kevin M stylar och visar hur man tex applicerar produkten. Killar kan vara “bra” på att dra i vax i fram och sen glömmer de bak… något annat som är väldigt osexigt är när det är FÖR mycket produkter… gah. Hemskt. Här har ni ett klipp om hur man enkelt applicerar vaxet på bästa sätt. Visa era män hemma så blir de snyggast och frisyren håller. Sök på Kevin Murphy så kan ni hitta hur mycket roligt som helst. Han är grym!

Vet ni vad jag och Mini ska göra på fredag!? Vi åker till LONDON på frisörmässa med Kevin Murphy och idag har jag kollat igenom helgens program. WOW! Det kommer blir grymt! Fredag är det middag på Hakkasan Mayfair, hört det är grymt. Vi kommer gå mycket på mässan men det är även två visningar på söndagskvällen med Kevin Murphy him self och SACO show. Ser fram emot en givande helg med mycket inspiration! Mina planer är även afternoon the och shopping förstås. Promenadskorna är med och hoppas även hinna strosa runt och njuta av London atmosfär.

Men nu är det natta här, i morgon är det spännande dag på jobbet. Jag ska göra en megaförlängning på amelia medarbetare som sedan ska bli ett reportage och jämförelse med andra extensions. Gäller att göra bra ifrån sig. ;-)

Sov gott och god morgon vänner, hörs snart va!?