• 2014-12-30, 23:20
  • 12

Dagen före Nyårsafton och nu pirrar det riktigt ordentligt i magen. Så kul det ska bli! Jag åkte ner till Göteborg i eftermiddag där jag och Janne var och fixade en grej innan vi gick till Scandinavium.

Kul att träffa krönikakollegan på GT som dessutom spelar fotboll har jag hört men gillar mest hockey.

IMG_1841.JPG

Alla heter Glenn i Göteborg!

Härlig stämning i Skandinavium och snart är det dags för min tjejkväll! Nästa vecka den 8/1 kl 17 på Berzelius ses vi ni som anmälde er först och har biljetter. Det var kaos med anmälningar och biljetterna tog slut på en gång. Jag är väldigt glad, stolt och tacksam. Tänk vad hemskt om ingen ville komma. Drömde mardrömmar innan, haha!

Nu är jag helt säker att vi kan dra igång en stor bloggträff till våren och  då jäklar kommer det bli drag! Massa pepp, träning, föreläsningar, god mat, mingel, shopping och bra musik och dans. :)

Inför tjejkvällen på hockeyn nästa vecka, vi har fått så fina tävlingsvinster.. förutom allt jag nämnt innan kommer vi även tävla ut ett helt nytt nagelset värde 1400kr! Min bästa Sukran  överraskande mig när jag var där förra veckan och gjorde fina naglar och berättade att hon ville sponsra oss med det. Härlig vinst och grymt duktig tjej! Jag gjorde fina guldnaglar sist hos henne och blir lika nöjd varje gång. Ni som inte hittat henne, hon finns nere vid bommen 6 på salong Infinum. tel 031-71 10 990 el. 0737-699683

Nyårsnaglar!

IMG_1849.JPG

Vill man blinga extra mycket ska man förstås ha lite skinblings på kroppen! Dessa är från inreda.com och kommer i ark som man sedan klipper isär och sätter precis som man vill. Dom kommer i olika delar men jag tyckte det var kul att sätta ihop som “Kedjor”.

IMG_1807

Coolt va! Finns HÄR. 

Nu sitter vi med alla mail och betalningar för mössorna. Det är galet hur många som ville köpa och detta trodde jag nog aldrig…det är en strykande åtgång men än så länge finns det mössor kvar. Det har varit smått kaotiskt på mailen men Janne svarar och hjälper er allt eftersom.  Så kul att ni gillar dom! Jag sköter fotograferingen och bloggen, hehe. Har även lämnat veckans krönika till GT och får äran att skriva årets allra första.

Härligt med teamwork med darling men snart ska vi krypa ner. I morgon ska vi först posta ett gäng mössor och sedan ska vi åka upp till goda vänner i Stockholm för att fira NYÅR! Så kul det ska bli!

Har plockat fram smycken och kläder, dags att snart fira in 2015!!! Känns skönt att krypa ner och vakna pigg och utvilad. Peppad till max att fira årets sista dag.

DSC_0203

Vill än en gång säga, stort TACK alla fina bloggläsare för det här året. Ni är fantastiska och det värmer i hjärtat varje gång ni kommer fram, skriver eller hör av er på mail. Ni anar inte känslan….

Puss och kram

Ett riktigt Gott nytt år hälsning kommer i morgon ;)

  • 2014-09-21, 14:33
  • 18

Har ni det bra? Hoppas ni haft en fin och skön helg. Igår var vi på ett jättetrevligt mingel, hockey och även ett premiärbesök på Göteborgs coolaste restaurang. Visar bilder och berättar i nästa inlägg.

Söndagen började med en timma pw och strax ska vi till gymmet. Planera er träning för kommande vecka, det är det smartaste att redan idag sätta av tid och pass mm så kommer det blir lättare att inte hitta på annat. ;)

Innan gymet vill jag visa er något helt fantastiskt. Detta är konst och Sukran som jag går hos är så duktig att jag höll på att trilla av stolen när jag fick se resultatet. Jag har aldrig sett något liknande och nu har jag ett litet konsverk på varenda liten nagel. Vi ville leka loss lite och hon fick gå “all in”. Jag ÄLSKAR det!

Penseln var liten som en sytråd och hon har målat detta för hand, det enda vi limmade dit var lilla glittriga döskallen.

Vi ville visa er inspiration och man kan ju göra vad som helst. Om man är så här duktig ;)  Tänk tex vita eller svarta, eller svart/vita naglar och har några med tex den fina rosen. Eller en banderoll med namn, ett vackert hjärta, en döskalle….

bild-58

Kolla blomman. Fattar ni hur man kan göra en sådan “verklig” med så pytte, pytteliten pensel.

bild-64

Blomman här gör hon också från en “massa” som hon bygger ovanpå nageln. Sedan skuggar och färglägger.

DSC_0034

Tadaaaaa!

DSC_0049

Tusen TACK världens bästa Sukran! Du är konstnär och så glad att hittat dig!

Tusen TACK världens bästa Sukran! Du är konstnär och så glad att hittat dig!

DSC_0041

För att boka tid hos henne ringer ni 031-210324 eller 0737-699683 Hon är ganska uppbokad men jag vill så gärna tipsa om henne för hon är värd all reklam man kan få. Jag är imponerad av människor som är så duktiga och kreativa.

bild-63

Janne fick en liten kärleksförklaring ;)

Kram på er, vi hörs snart.