• 2020-05-28, 10:58
  • 15

Innehåller annonslänk till Ellos

Sommaren är här! Hurra! Har varit ute på en runda med Lucy, det är riktigt skönt idag. Kanske lite båt i eftermiddag? Tacksam vi har den i sommar nu när allt ser ut som det gör, havet och västkusten är bara magiskt. Har man ingen egen båt går det ofta skärgårdsbåtar ut till öarna här i skärgården, en mysig lunch tex på Styrsö och sköna bad är inte fel. Jag har hur mycket tips som helst i skärgården om ni ska ut på någon härlig ö.

Komma ut till detta utanför dörren idag…!

En oborstad, nyvaken Lucy vill helst bara stå och titta på alla som går förbi.

Jumpsuit! Älskar byxdressar av alla slag, både till fest och vardag. Här är en kort som jag bor i under sommaren, den fanns förra säsongen och finns åter i lager igen. Jag har fyra färger, haha! Rosa, blåmönstrad, svart och grön. Köpte två färger förra året, två färger nu. Dessa kostar endast 174kr nu på rean! Man kan gå upp en storlek om man är som jag längre i överkroppen, jag gillar när det är rymligt i grenen på byxdressar och det är denna.

HÄR har ni den. Den gröna är superfin, även den svarta. Passa på när det nu är nedsatt för dessa kommer ryka.

 

 

 

  • 2010-06-06, 23:01
  • 0

Titta vad vackert- från min cykeltur!

Efter jobbet tog jag härlig cykeltur. Luft, sol och motion. Tyckte det behövdes efter den här lata helgen.

Jag verkligen njuter den här tiden, har sagt det förut men Sverige är som vackrast nu. Är ju “Bonntös” från landet och växte upp i kohagen med kossor, hästar och härlig lantluft så ibland får jag sån nostalgi…!

Har ni haft en bra nationaldag? Vart var folkmusiken? Jag saknar fioler, dragspel och nyckelharpa. Ååå vad jag älskar gånglåt från äppebo…. Delsbo brudmarch…..Gärdebylåten…!! Visst är jag lite kocko kanske men jag är såld på den musiken. Kanske för att min pappa spelade nyckelharpa och fiol när jag var liten. :) Men visst blir man så glaaad- DET är Sverige för mig.

Gifter jag mig kommer det vara mycket livemusik i kyrkan, Åsa Jinder kan jag boka upp dig redan nu..? :-)

Jag tittade en sväng på nationalfirandet på TV och LOVE 2010-känner redan hur tårar bränner bakom ögonlocken. Kärlekslåtar, dikter vilket underbart jippo det är nu i 2v fram tills kronprinsessans bröllop.

Ska ni vara något i Sthlm de närmsta veckorna? Jag kommer åka upp på jobb iaf två ggr men det roligaste- jag kommer vara där uppe just den 19e då det ringer i kyrklockorna! Gud så kul, jag som egentligen skulle sitta bänkad i soffan med min lyxiga bröllopschokladask.

Nu jag kommer jag garanterat vifta med svenska flaggor någonstans ute i vimlet.

Puss på er!

2010-06-06 Mitt liv , ,
  • 2010-06-06, 09:04
  • 0

Idag ska vi fira, Sveriges nationaldag! Men vi är ju inte alls lika galna skojsiga som våra kära grannar. De blå-röda…
Nej, vi ska dra på oss knätoffsdräkten och åka till någon stillsam tillställning och på sin höjd vifta med blå-gula flaggor. Köpa lotter, fika och lyssna på nån kör.

Ååå varför kan vi inte blir mer wild and crazy! Har jag någon trevlig norrman som läser bloggen kanske ni kan komma med lite tips!

Grattis iaf underbara land. Heja Sverige!

2010-06-06 Mitt liv ,