• 2018-01-16, 23:36
  • 19

I morse var jag på Bonnier Tidskrifter på ett spännande frukostmöte! Nu jäklar kommer det hända grejer här inne! Jag är så peppad och taggad för att utveckla bloggen och instagram ännu mer. 

Vi var ett stort gäng influencers som var inbjudna för att få lyssna på John Severinsson från Facebook där han skulle föreläsa om hur man kan växa och nå ut ännu mer i sociala medier. Jag älskar sådana föreläsningar, för detta har man nytta av i fler sammanhang. Marknadsföring, hur man kan växa och bli större och mycket mycket mer.

Han gav oss så mycket tips, oj oj ,jag nästan spricker av energi, tänk vad det gör mycket att komma iväg på sånt här. 

Han gav oss sina bästa tips: film, film, film. Autentiskt, konsekvent och gärna ofta men korta filmer. 

Älskar ju att filma och prata med er, han tyckte jag skulle filma live till exempel när jag lagar mat, det kan ju bli riktigt kul. För er i alla fall.

Bonnier har bloggare som bloggar hos deras tidningar men vi är även ett stort gäng som äger våra bloggar men de hjälper till med försäljning och den tekniska biten. Det är oerhört mycket jobb bakom en stor blogg eller en stor kanal på YouTube eller Instagram. 

Jag får alltid så mycket inspiration av duktiga föreläsare, jag går ofta och tycker att man kan lära sig så mycket från andra som delar med sig av sina personliga tips. Visst är det kul att känna den där kicken efter en riktigt grym föreläsare som fångar dig som lyssnar.

Jag vill hjälpa er som funderar på en förändring, sätt upp mål om vart du vill i ditt liv, tänk aldrig att det aldrig går. Tänk på dina drömmar, våga följa ditt hjärta. Då kommer du klättra på din personliga stege och utvecklas som människa. 

Jobbet och ditt yrkesval påverkar hur du är och hur du mår. Det påverkar dig som mamma, fru, vän, hela livet påverkas. Vem vill vara den bittra, arga som klagar hela tiden på att man aldrig tjänar några pengar, eller gnäller över att tiden räcker aldrig till? Jag vet att det låter så enkelt, men jag har varit där. Jobbade jämt men tjänade inte många kronor, ensam med tjejerna. Kände mig bitter och ledsen, avundsjuk på de som kunde resa och hade bättre jobb. Sedan bestämde jag mig. Jag kan jag också. Jag ska lyckas. 

Det är enbart ditt val att förändra. Vi kan inte lägga den energin på någon annan, för i slutändan är det du som mår skit innerst inne.

I morgon bitti flyger jag och Janne till Alperna, jag gör ett stort jobb med Österrikes turistbyrå, räkna med film för Janne har med både GoPro och en annan filmkamera med sig. Kan hända jag kommer bjuda på en och annan vurpa, mina ben blir skakiga bara jag tänker på alla höga berg. 

Jag har på senare år blivit mindre försiktig och testar gärna saker jag inte har gjort förut. Cykla uppför höga alptoppar i 35 grader värme trodde jag aldrig att jag skulle klara innan. Det är häftigt att våga och det är häftigt att bestämma sig för att detta klarar jag.

Våga, dröm och ge aldrig upp.