• 2019-02-24, 19:47
  • 13

Jag älskar bländande vita leenden! Jag har tidigare blekt mina tänder med Swiss Clinic whitening system och nu är det dags för en ny behandling. Det blir så fräscht inför vår och sommar. 

Detta är en tandblekning för hemmabruk som är enkel att använda, det ger bra resultat om man är noggrann och den är väldigt prisvärd. Tandblekningen är framtagen av tandläkare och räcker upp till 36 behandlingar.

Inga ilningar! Jag är så känslig för det annars men har inte fått några ilningar alls.

Gelen i sprutorna bearbetar och löser upp det som satt sig på tänderna och skapat en gulare ton så tänderna kan få sin ursprungsfärg. Fortsätter man att bleka så blir tänderna vitare än vad de var innan. HÄR kan du läsa när jag tidigare har blekt mina tänder med Swiss clinic whitening system.

I paketet får du med:

Två specialtillverkade formbara tandskenorFörvaringsbox för tandskenorna
Tre stycken Whitening tandblekningsgele 

Jag brukar bleka 3-5 dagar men du kan bleka upp till sju dagar. Det är så spännande att se hur fräscht det blir när man plockar ur skenorna.

Så här gör du:

1. Koka upp vatten i en gryta, låt det svalna något så du inte bränner dig men det ska fortfarande vara varmt. 
2. Doppa skenan snabbt i de varma vattnet ca 5-10 sekunder. Håll i platsgreppet som sitter på skenan. Stoppa sedan in skenan försiktigt i munnen och forma den efter dina tänder. Sug in med tänderna så den fastnar och formas. Ta ut skenan och doppa ner den direkt i kallt vatten i en skål. Gör likadant med underskenan. 
3. Borsta tänderna noggrant.
4. Applicera en sträng tandblekningsgel i vardera tandskena i mitten på framkanten i skenan, ca 0,5 ml. Det kommer ut på hela skenan när du stoppar in den i munnen. Över och under. Man kan också välja enbart köra en skena åt gången. 
5. Bär den i ca 45-60 minuter.

Lägg gelen på framkanten i skenan så gelen hamnar på tändernas framsida/utsida för bästa resultat.

Jag försöker alltid undvika soya, kaffe, the, rödvin under behandlingen för att få bäst resultat.

Klipp bort platsgreppet efter man doppat i vattnet.

Sen sätter du in skenorna och kan greja med vad du vill hemma.

Blir så nöjd varje gång!

Vill du också ha fräscha och vita tänder i vår och sommar så har jag en rabattkod till er. Skriv koden Toftby200 så får du 200 kronor rabatt och betalar endast 39o kr!

Den är verkligen riktigt bra! Klicka HÄR för att beställa och läsa mer om deras populära tandblekning.

  • 2018-12-18, 22:30
  • 1

Har ni blekt tänderna någon gång? Anna på Göteborgs tandblekning ger er rabatt på presentkort som ni kan boka online. Presentkort på en proffsig tandblekning brukar vara en uppskattad julklapp, eller till er själva.

Ni betalar endast 2295kr om ni bokar med koden Johanna! Ord pris 4995kr. För att köpa presentkort: Maila till [email protected]se Betala sedan in på bankgiro 204-7173 (märk med namn) så skickas presentkortet hem till dig per post.

Boka er tid HÄR och uppge koden Johanna så betalar ni 2295kr eller ring och boka på 031-306 33 33  Göteborgs tandblekning ligger mitt inne i centrala Göteborg på Vallgatan 15 C.

Janne var där igår och blekte, han brukar gå ett par gånger per år och det blir så bra! Han har fina tänder men kaffe, the och annat missfärgar och har en tendens att fastna lite emellan tänderna så det ändå känns som att tänderna är lite missfärgade. Fräscht med ett vitt leende även på män.

Först poleras och blästras tänderna för att få bort diverse ytliga missfärgningar. Därefter blir tänderna blekta med BrilliantSmile’s medicinskt CE märkta och PH neutrala blekgel som aktiveras med plasmaljus.

Anna är så duktig och gullig, jag har många läsare som varit hos henne och är så nöjda. Magnus och Mats brukar också gå dit när de är i Göteborg.

Här är en bild på mig och Anna när jag gjorde det för något år sedan.

Anna är proffsig och trevlig och Göteborgs tandblekning jobbar med Brilliant Smile, en metod som
bleker dina tänder utan att de tar skada och metoden är godkänt av socialstyrelsen.

Snyggt darling!

Tack Anna, jag kommer efter jul när allt jobb har lagt sig.

  • 2017-01-29, 13:59
  • 10

Reklam och samarbete med Göteborgs tandblekning 

Förra veckan blekte jag och Janne tänderna! Jag tycker det är supersnyggt med ett kritvitt leende, även om jag inte bryr om hur andra ser ut. Jag har bara blekt mina tänder en gång tidigare och även testat de olika blekpennorna som finns, men jag tycker inte det har gett något resultat direkt.

Jag har turen att ha ganska så vita tänder tror jag men det kan alltid bli bättre! Kaffe, the och annat missfärgar tänderna och det har en tendens att fastna lite emellan tänderna så det ändå känns som att tänderna är lite missfärgade även om man borstar noggrant.


Vi går hos duktiga Anna på Göteborgs Tandblekning som erbjuder tandblekning med metoden Brilliant Smile som bleker dina tänder utan att de tar skada, metoden är godkänd av socialstyrelsen. Anna är utbildad tandsköterska och arbetar med tandläkare Ellinor Jensen- Lindnér. Kliniken ligger på Vallgatan 15 c mitt i centrala Göteborg inte långt från Saluhallen. Enkelt att ta sig dit!  Janne blev också  jättenöjd, det är snyggt med ett vitt leende även på killar.  Men alla väljer själva, det är upp till var och en och man gör vad man vill.

När jag blekte mina tänder förra veckan var jag lite förkyld, det var inte jättekul kan jag säga att ligga ner med den lilla ställningen i munnen i 20 min, trodde jag skulle kvävas, haha. Men Anna satte mig upp och jag fick bara gilla läget. Fram med mobilen och kika runt i alla sociala medier så vips var det klart. Jag känner inga ilningar under behandlingen men det kommer efter några timmar. Jag är känslig för det ilar ganska mycket på mig, men det är också ovanligt. Janne känner ingenting alls som tur är. Men jag står ut, tar alvedon några gånger och efter ett dygn är allt borta. Värt allt!

Klart!

Vill du också få fräscha, vita tänder så har vi fixat ett erbjudande!

Uppge Johanna på din bokning så får du blekningen för 1900kr mot ordinarie pris 4900kr! Gäller om man bokar före sista mars 2017. Ni hittar Anna hos Göteborgs tandblekning  på 031-306 33 33 eller mail: [email protected]

I samarbete med Göteborgs tandblekning