• 2018-11-19, 16:49
  • 24

Wow! 910 kommentarer i tävlingen där du kunde vinna produkter från Babyliss. Fantastiskt! Stort grattis till er 6 som har vunnit, jag har precis mailat er och Ellos tar över och ser till så ni snabbt får hem era fina stylingverktyg.
Hade önskat ge vinster till alla men det blir fler tävlingar snart. Ge inte upp, nästa gång kanske just du vinner.

Grattis! Jag hoppas ni får fin användning av era vinster.

Åsa Nilsson /Fön
Jag skulle allra helst vilja vinna en fön, då min nuvarande låter konstigare för varje dag som går så snart lär den gå sönder helt. Och nu i samband med att familjen ska utökas med ett litet mirakel, vore det extra välkommet att slippa betala för en ny fön. Så hoppas verkligen på tur till mitt risiga gravidhår. Gillar Ellos på instagram.

Nina Aldermo /Fön 
Önskar hårfön. Den hemska gamla ja har är från 80-talet. Nu är vi 4st i familjen som använder den och man märker ju att den inte funkar som den ska längre. Jag och dottern har nästan hår ner till rumpan så behövs ju något som klarar av att få håret fullt torrt så man kan fortsätta direkt med plattång och inte vänta över natten och platta håret på morgonen när man redan har så bråttom. En julklapp till hela familjen. 

Carolina Arvidsson/Värmeborste
Hej vackra Johanna!
Jag hade gärna velat vinna värmeborsten! Ser ut att ge fantastisk volym, vilket med mitt tunna, livlösa hår verkligen skulle göra underverk. Och sen såg den väldigt rolig ut att avända i din fina video, vilket inte precis gör det sämre, hi hi. Stor kram, Carolina

Petra Danielsson/Värmeborste
Åhh denna värmeborste skulle jag bli överlycklig om jag vann så kanske jag skulle kunna få känna mig fin på julafton, och även mina fyra döttrar skulle säkert bli lika glada som jag.

Tina Jägerholt/ Plattång
Hej, tycker att din blogg är så trevlig och har följt den sedan start. Lyssnade på din bok härom veckan och tyckte mycket om den. Skulle vara fantastiskt roligt att vinna plattången och ge min dotter i julklapp:) Hon har långt vackert hår som hon plattar eller lockar nästan varje dag så verktygen behöver bytas ut ganska ofta då jag vill att hon har bra grejer till håret för så lite slitage som möjligt.
Tack, hälsningar Tina

Åsa Eriksson/Plattång
Skulle gärna vinna plattången och isåfall ge den till min dotter som fyller år i dec. Håller tummar och hår. 

 

2018-11-19 Johanna Toftby , ,

  • 2015-07-09, 20:48
  • 2

 

Vad kul att ni gillade tävlingen där ni kunde vinna väskor från Oilily hos Inreda.com! Nu har vi en vinnare i tävlingen som  vann ett presentkort på 2500kr. Fantastiskt pris hos fina Annelie. Missa inte kolla in deras hemsida, fått mycket nytt.

Och vinnaren är………

Stort GRATTIS till: Lena som skrev 2015/06/30 

Nu hoppas jag att turen är på min sida
att få se denna skönhet på bagagebandet glida
då kanske någon annan igen slipper lida
förra gången tog jag fel väska hem till mej
och det blev ju för den andra en jättegrej
det var väldigt pinsamt kan jag säga dej.
Kram Lena

Grattis Lena!  Vi mailar dig så du får ditt presentkort och kan välja vilka väskor du vill ha hemskickade. Grattis än en gång.

Jag har både den stora och mellanväskan samt en större plånbok för pass och biljetter. Älskar dom!

DSC_0136-oilily-travel

Det kommer fler roliga tävlingar så håll utkik. (Hälsningar från vägen långt ner i Tyskland)

 

  • 2011-10-31, 16:28
  • 0

Tack för allas intresse! Nu har jag dragit tre stycken vinnare som får ta med sig varsin vän till  Ladies night i Örebro nu på fredagen 4/11. GRATTIS!

Helena 22/10 13.29

Nettan 23/10 20.42

karin 25/10 19.16

Maila mig snarast på [email protected] så jag vet att ni kan gå. ( åldesgräns 18 år) Biljetterna är showbiljetter och insläpp sker från 19.30. (Värde ca 500kr styck)

Ni som vann hotellnatt och biljetter till ” Oslagbart” på Hamburger Börs, har ni varit där? Kul att höra från er som vinner om hur ni haft det. Jag fick ett så glatt mail igår från en utav vinnarna i Kristianstad. Även ett fint kort, så kul det är att ” få ett ansikte ” från er läsare!