• 2016-02-28, 12:00
  • 13

Igår var det den sista delfinalen i Melodifestivalen och vi såg den hos våra vänner Annika och Per. Vad tyckte ni? Jag säger bara WOW!

Frans! Jag verkar inte vara den enda som hejade på honom efter kollat runt i sociala medier men han var ju charmig och duktig redan som barn. Zlataaaaaan! Helt övertygad om att han får sin stora karriär nu. (Hoppas jag) Jag röstade förstås på honom, vilken stjärna!

Molly var ju redan solklar direkt till finalen, hon är så duktig.

Så vad tyckte ni? Tyckte ni det var rätt låtar som gick vidare? Självklart höll jag även lite på Dolly Style- Gson från Skövde har skrivit låten, jag tycker faktiskt det var bra och tyckte det var helt rätt att dom gick till andra chansen.

DSC_0447

Fick jättegod mat och hade en supertrevlig kväll! Dom gillar också mellon och vi har tittat många gånger tillsammans, det är roligt att sitta och diskutera och analysera. Melodifestivalen är ju ett program med en massa tyckande minst sagt.

DSC_0435

(Ska visa mer bilder från kvällen i ett senare inlägg i kväll)

Som jag nämnde förra veckan samarbetar jag med Melodikollen nu under Melodifestivalen vilket jag är väldigt glad och stolt över då jag är ett riktigt fan av Mello. Jag älskar melodifestivalen!

Melodikollen är som sagt en tjänst av Telenor som snappar upp allt som sägs om tävlingen i sociala medier. (För oss mellonördar är detta galet bra.) På Melodikollen  finns även massa backstageklipp där Stefan och Stefan är reportrar och intervjuar artisterna.

Ni måste kika, det är riktigt kul och det finns så mycket kul att både läsa och titta på.

Här är ett klipp från när Stefan och Stefan minglar runt på efterfesten inatt efter programmet var slut och pratar med artisterna:

 

 

Snart börjar det närma sig final! Vem tror du vinner allt? Oscar Zia eller Molly verkar tippade vinna men min favorit är helt klart Ace Wilder! Gillar även Robin Bengtsson och David Lindgren förmodligen för det är det där svängiga och goa gunget. Frans kommer garanterat komma i topp….underbar låt…  ni ser ju, jag har många favoriter, haha och tycker denna final har riktigt många som är bra. Spännande!

Nu måste vi ut i solen, hoppas ni har en riktigt skön söndag i det fina vädret.

Kram Johanna