• 2011-09-18, 16:36
  • 0

Hej vänner!
Ledsen att jag inte skrivit men igår gick det verkligen i ett! Hela dagen tillbringade vi på Munchenbryggeriet där Tendenz hade arrangerat ett fantastiskt företagsevent. 300 frisörer var på plats och vi fick lyssna bland annat på underbara Mark Levengood som hade en helt fantastisk föreläsning om inspiration och livsglädje kan man säga. Grymt!
Bea Szenfeld som förmodligen är Sveriges mest kreativa personlighet och Designer pratade mycket om form, stil och kreativitet.
Ni har sett artisten Björks underbara kreation hon bar när hon tog emot Polarpriset va? Den har Bea designat.
Hon gör omslag till bland annat Vouge och har samarbetat med Stella Mc Cartney…
Dame vilken underbar människa hon är, Bea. Hon har sååå mycket humor och gav oss massa inspiration…

Vi fick även njuta av visningar och en grym show på kvällen.

Maten och all underhållning var riktigt bra, efter middagen klev John Lindbergs trio upp på scen, rocka billy är härligt!
Men när Danny gick upp var det som en explosion…! 300 frisörer blev helt galna och det smattrade av blixtrar och mobilerna i högsta hugg som om det vore deras största idol :) inger fel på Danny… Men ni förstår ju synen… 300 frisörer…
Kvällen slutade sent med ett glatt gäng som åkte vidare och det blev sent. Väldigt sent. :)
Sitter just nu på tåget och bilduppladdningen funkar inte, fixar in allt när vi är hemma.
Puss på er och hoppas ni har en underbar söndag !!

2011-09-18 Mitt liv ,

  • 2011-07-22, 18:10
  • 0

Hade syster här på fm och hon ville bli lite ljusare vilket jag tyckte lät som en bra ide. Hon var lika mörk som jag och passar i guldiga färger och ska inte vara för ljus men i sommar är det härligt med något ljusare.
Jag gjorde slingor fast inte med blekning, använde istället en färg som först ljusar upp, sen färgar in den nyansen du väljer. Enkelt och mycket bättre resultat eftersom enbart bleka sliter betydligt då vi skulle ljusa upp längderna.

Resultatet blev perfekt! Några steg ljusare, guldigt ljusbrun nästan lite kola. :)

Saknar min systemkamera… så svårt att få rättvist ljus. Ska försöka visa er fler bilder om jag kan ta utomhus istället. Men visst är hon söt, systra mi. :-)

20110722-045459.jpg
En annan snygg färg, blandade folieslingor och mörkblond bottenfärg, sen har jag fönat med Joicos volymmousse och format håret med GHD stylers. Blir grymt bra.

20110722-061228.jpg
Fick ett trevligt paket idag från KMS, de kommer med helt ny design och nya produkter i augusti!  Fick ett helt nytt gäng med spännande stylingprodukter, “freeshape” tex, för en snabbare, enklare föning som inte bara vårdar håret utan även framskyndar torktiden.
Woow säger jag.

20110722-062217.jpg

2011-07-22 Mode / Skönhet , ,