• 2018-10-25, 12:17
  • 4

Hoppas ni fått en fin torsdagmorgon, jag har suttit och jobbat i flera timmar, betar av mail och fotar samarbeten. Ligger efter en del pga ljudboken, det är så skönt att den är klar så det knappt är sant. Om två veckor ska den vara klar meddelar mitt ljudboksförlag. Nervöst och spännande! Måste boka tåg och hotell också kom jag på nu, ska vara med i Aftonbladet TV på onsdag morgon. Titta gärna om ni kan och vill.

Många frågar efter bäddar och koppel jag har till Lucy. Jag frågade Helene på Dashing dogs om vi kan ger alla fina läsare en rabattkod! Och det fick vi.

Skriv koden JOHANNA20 vid kassan så dras 20% av på allt. Rabatten gäller en vecka från idag.

Hemsidan HÄR!  Ni måste kolla bäddarna, de är underbara. Lucy ligger alltid på sin eller när hon vill sitta riktigt högt upp när hon äter sitt ben. Hon är tuff när hon är där uppe, haha.

Bäddarna är fin kvalite, de går inte jämföra med de billigare jag köpt innan Lucy fick dessa. Snygga och sköna. Klicka HÄR för att se dem. Bra pris ändå på dessa tycker jag, med rabatten ännu bättre.

Kopplet vi har finns HÄR. Älskar deras koppel, sköna och mjuka på hunden, sköna att hålla i.

Vi ska gå ut en runda med Lucy i solen för motion, sedan åker jag ner till Göteborg för att vara med på välgörenhetsgalan på Trädgår´n -Superhjältar mot cancer, de jobbar hårt för att underlätta och stötta alla sjuka barn. Får ta med mig näsdukar.

Dessa dagar är aldrig roliga för det närmar sig 27 oktober då Louis dog. Allt känns som igår. Minns varje minut på sjukhuset veckorna på BB innan och förlossningen, begravningen, den lilla vita kistan men som är tyngst att bära.

 

2018-10-25 Johanna Toftby

  • 2018-05-22, 10:04
  • 5

Visst är det kul med snygga hundprylar? Nu är det äntligen premiär för The dashingdogs.se som har massor med fint till våra fyrbenta älsklingar. Jag älskar deras fina bäddar, kolla in kylbäddarna nu när det är varmt.

Lucy var hos Helené som startat hemsidan när vi var i USA och jag är så tacksam för all hjälp vi fick, de är  kärleksfulla och proffsiga och vi fick fina bilder på Lucy när hon fick provtesta deras fina saker som ska in i webbshopen. Ingen hund poserar som Lucy, berättade Helené,  haha. Kanske för att hon är van att fota här på bloggen.

Min älskling! Tack för bilderna Helené! Mitt hjärta smälter.

HÄR har du webbshoppen med massor med fint! Just nu 15% på alla fina bäddar!  

Kylbäddarna är ju hur bra som helst nu när det är varmt, dessa är fyllda med en gel som blir kall när hunden lägger sig på den. Kan användas hur många gånger som helst och är lätt att ta med. Bra rabatt även på dem nu.

 

Fina skålar och tillbehör HÄR. 

 

Här är selen jag alltid har til Lucy, finns ingen som sitter så skön säger Lucy. Haha, men man känner ju på kvalitén och den är superbra. Håller i alla väder och är mjuk och skön.

Bild på när jag hämtar Lucy efter vi landat från USA.

Här är det förmiddag och lillan ligger i soffan och sover, hon vill alltid ta det lugnt på morgonen så jag sitter och jobbar. Vid 11 ska jag möta Anitha på ett fik här i Göteborg. Lovar att hälsa till henne från er, vet att det är många som tänker på dem efter deras älskade Annica somnade in.

Kram från oss