• 2018-03-09, 11:16
  • 6

Igår kväll var jag inbjuden för att prata om skönhet hos Livsanda assistans tillsammans med mittfunktionshinder.se här i Göteborg. Jag vaknade full av glädje och alldeles varm i hjärtat idag. Ett gäng härliga kvinnor var inbjudna för att mingla och umgås, jag fick ge mina bästa sminktips och prata om färg och form.

Livsanda är ett assistansbolag som är ett av de största i Sverige, Maja Koppfeldt är VD och tillsammans med sitt team har de byggt upp ett otroligt ödmjukt och fint bolag.

Vilken mysig kväll med snittar, gott att dricka och härligt mingel med ansiktsmasker, smink och härlig energi.

Alla mår bra av att få bli omhändertagna. Jag älskar sitta med nya människor och få möta olika personligheter. Det är så roligt att förstärka sitt vackra jag med färg och smink och med rätt färg syns dina vackra ögon ännu mer. Det kan räcka att måla din bryn så får du mer färg i hela ansiktet.

Testa sudda med en pensel med en brun färg, behöver inte vara en hård penna. Det är lättare med en pensel så blir det mjukare.

Här kommer fina bilder på tjejer jag fick sminka och ge tips till, jag älskar sånna här tjejkvällar!

Hoppas ni fick med er lite tips hem så ni går loss med sminkväskan i helgen. Kanske till mellon på lördag?

Tack Maja och hela gänget för att jag fick hälsa på hos er. Hoppas vi ses igen.

 

  • 2015-01-07, 22:10
  • 27

 

ÅH vänner jag är så tacksam och glad ska ni veta över alla hälsningar. Stort TACK igen. Hade inte en aning om att det skulle vara så här underbart att få en ring och den mannen man älskar. Hur det är efter sitt bröllop kan jag knappt tänka på. Kommer förmodligen gråta ännu mer och då vet jag inte hur jag ska ens ska klara av den dagen.

Nu till lite vardag och annat. Även om jag är i ett enda stort lyckorus och det är nog idag som jag förstått… så är det snart vardag igen. Jag började några timmar på salongen i eftermiddags efter flera veckors ledighet, kul att träffa er kunder igen.

För er som går hos mig i Skövde, jag kommer vara på salongen mån-tors men varannan onsdag nere i Göteborg. Fredagar kommer jag vara helt ledig, även jobba halvdag på måndag. Behöver hinna med blogg och krönikor mm så det känns bra att ha ändrat lite i schemat. Nu finns nya tider ut på Main och man kan boka på internet. HÄR.  En del kul från deras salong kommer förresten finnas med i goodiebagen i morgon.

FHC_Tjejkväll-JohannaToftby_Instagram_640x640

Första dagen på salongen med ring på fingret och jag kollar den hela tiden. Är dessutom rädd att jag tappat den så jag måste dubbelkolla ofta, haha! Könner ni igen er som nyligen också fått en ring… ja ja, tänker ni det blir snart vardag och du märker den inte. Så är det men en ring som betyder så mycket kommer alltid har massor med känslor… jag kommer på mig själv också att gå igenom i huvudet varenda ord vi sa…. <3

IMG_2429

Nu kom jag in på det igen, haha. Ska skärpa mig, men nu i början blir det nog svårt. Ni får lova skälla på mig om ni tröttnar. Träning, hår och annat kommer framöver, lovar.

Nu till tjejkvällen i morgon!

Tjoho vad laddad jag är att få träffa er som köpt biljetter. Vi är 50 tjejer och ni var väldigt många som ville med, jag lovar kolla upp ny tjejkväll så vi kan rodda en till framöver kanske.

Det är kul med hockey och det kommer bli drag i Scandinavium!

Alla som har biljetter och anmälda har idag fått ett mail. Vi ses alltså kl 17 på restaurang Berzlius, Södra vägen 20,  glöm inte bokningsbekräftelsen. Biljetter till matchen får ni på plats.

Där kommer vi dricka lite bubbel, äta tapas och mingla. Jag kommer tävla ut SÅ MYCKET roliga saker!!! Lotterna är dessutom for free förstås.

Dessutom kommer jag ha med min våra mössor. Ni är väldigt många som beställt, det börjar ta slut men tar med mig en del och ni kommer kunna köpa mössan för 150kr pga ingen frakt eller porto. Det viktiga är, kontant betalning och please- Jämna pengar. Jag har inte hunnit kolla med någon som kan var med och hjälpa mig så ta gärna med jämna summor. Alltså 150 eller 300 eller kanske 450 om ni vill ha fler. ;)

DSC_0050

Vi går vid halv sju bort gemensamt till Scandinavium och där kommer det förutom matchen hända mer grejer. Är övertygad om att vi får en toppenkväll!

Idag gjorde jag laxen med chili och limesåsen, den jag bjöd mina vänner på här i slutet på november. HÄR har ni receptet. Busenkelt och väldigt gott. Tjejerna är så glada för min ring, det enda dom pratar om är när vi ska gifta oss så dom får vara vackra tärnor, haha. Glad att dom tycker detta är roligt! Vi hade en mysig kväll, i morgon börjar dom skolan igen. Marilyn kör sista terminen i nian, höst är det gymnasiet och Lisa-Marie kör sista på tvåan, sista året på Frisör till höst. Crazy…  Hon tycker det är väldigt kul att kunna säga- I år fyller jag 18, mamma. =)

DSC_0591-670x445

Ni är flera som frågar om “kom i form inlägg” här inne, om ni skriver i sökrutan längst upp- Träning- kom igång, före och efter  tex så kommer det upp massa inlägg som handlar om just det och hur min resa var.

Tänkte passa på att fråga er, vad vill ni helst läsa här inne? Just nu vet jag det är mycket fokus på att komma i form, man vill börja 2015 med nystart och köra igång med träning tex. Är det det ni vill jag ska peppa er med så gör jag mer än gärna det. Gillar ni hår och mode? Eller Kärlek kanske??? hehe.

Vi hörs i morgon, massa bilder från kvällen kommer.

Puss och kram på er

 

 

  • 2014-12-17, 18:48
  • 15

Äntligen tjejer! Nu släpper vi biljetterna och det är först till kvarn, vi har 50 platser.

Jag är otroligt glad för att göra detta tillammans med Frölunda Indians. Torsdag den 8/1 samlas vi på restaurang Berzelius kl 17 och där njuter vi av bubbel ,tapas och har det trevligt innan matchen börjar kl 19 i Scandinavium. Jag har ordnat fantastiska priser då vi kommer köra några tävlingar under kvällen. Ni kommer kunna vinna bland annat ett presentkort på 2000kr hos Melrose och Lodge living i Kungsbacka, en klippning hos mig och en del annat. Dessutom får alla med sig varsin grym Goodiebag! Frölunda indians kommer även tävla ut familjebiljetter så ni kan gå på hockey med er familj.

FHC_Tjejkväll-JohannaToftby_Instagram_640x640

Det kommer bli ännu mer överraskningar under kvällen!

Utan Janne så hade jag nog aldrig kommit in i hockeyvärlden ;) Jag går ofta med honom på hemmamatcher och om ni visste vilket drag det är! Det är en Fantastisk stämning och jag kommer gärna i god tid så jag inte missar introlåten ,ha ha sedan är det fullt ös på isen. Nu har ni chansen att få uppleva detta tillsammans med ett härligt tjejgäng!

Torsdagen den 8 Januari kl 17 på Berzelius, vi dricker lite bubbel och äter goda Tapas. 

Strax efter 18.30 går vi bort till Scandinavium och matchen börjar kl 19.

Mellan pauserna minglar vi, får träffa några spelare och vin och snacks kommer stå uppdukat. Vi kommer även få träffa spelare. Bara det ;) 

Allt detta för endast 395kr!

Sedan kommer jag underhålla er och se till att ni får en oförglömlig hockeykväll förstås. :) Eftersom det ibland blir lite rörigt när jag har kundkvällar och först till kvarn så har vi nu kört bindande anmälan och betalning direkt. Det är tråkigt när det blir avhopp och sedan massor som vill gå istället.

För att anmäla er och boka en biljett klicka HÄR. 

Hoppas vi ses!

2014-12-17 Mitt liv ,