• 2017-04-28, 12:37
 • 3

I samarbete med Topphälsa 

Jag sitter och planerar hösten och förhoppningsvis är jag med på fler resor med Topphälsa då. Ni som inte åkt på en träningsresa någon gång, gör det. Jag lovar er att det finns något för alla på en sån resa. Topphälsas resor är populära för att de har många trevliga träningspass och föreläsningar, men också mycket gemenskap och värme. Många åker själva, det kan till och med vara deras livs resa även mentalt. Du får otroligt mycket energi och glädje, man mår så bra både i kropp och själ och jag känner mig så glad efter varit med på en sån här resa. Min kondition ökade rejält, att få träna och röra på sig i såna här vackra omgivningar slår det mesta. 

Jag blev knockad av alla vandringar vi gjorde uppe i bergen. Vilken lyckorus! 

Här kommer massor av bilder för att ge er inspiration. Våga ta steget, följ ditt hjärta och gör det just du känner för. Man utvecklas som människa att få pröva på nya saker, att få dela det med andra som man inte har träffat tidigare. Att få lyssna på inspirerande föreläsningar där man kan känna igen sig i något är en fantastisk upplevelse. Pamela hade en otroligt stark föreläsning om sin resa från att hon fick beskedet om den stora tumören i hjärnan och hur hon tränade sig frisk. 

Måns Möller föreläste om resan han var med om när de fick beskedet att hans son inte var som alla andra. En otroligt gripande föreläsning, men också en stund med mycket värme och kärlek. 

Jag föreläste om psykisk ohälsa, vad som händer med kroppen när man drabbas av svår panikångest och ångest. Där lärde jag mig hur viktigt det är med motion därför kan jag idag stå och prata om hur jag blev frisk. 

Ni skulle hört den fantastiske Ari Riabacke, som dessutom var med dagen innan han föreläste i tv-programmet “När livet vänder”.  Jag grät mig igenom hela programmet när vi satt på hotellrummet och tittade. Han föreläser om beslut, hur viktigt det är att följa sitt hjärta. Lyssna på honom om ni får tillfälle någon gång!

Tack från hjärtat till alla som var med på den här fantastiska resan! Tack Pam, som ville att jag skulle vara med i det här fina ledargänget.

Jag är överväldigad över alla fina människor som kom fram och pratade med mig, som läser bloggen och som ville dela med sig av sin egen resa. Jag pratade med många härliga deltagare när vi gick på våra vandringar. Många berättade om utbrändhet, panikångest och ville prata om hur jag gjorde.

Tack för att ni delar med er. Det hjälper både er själva och andra. (Klicka på bilderna för att förstora.)

 • 2017-04-21, 23:30
 • 9

Vi hade en underbar fredag efter ännu mer träning, jag är verkligen tacksam för den här veckan vi haft. Så mycket energi och glädje, mycket träning, god mat och alla nya vänner vi fått lära känna. Vilket gäng!

Vi kommer hem med massa energi och nu jäklar har vi fått en riktig kickstart inför vår och sommar. Jag älskar verkligen sånna här resor där det bara sprudlar av positiv energi! Vem orkar vara gnällig och negativ? Jag fattar inte hur man orkar gnälla på allt dagarna i ända. Tänk vad livet blir roligare om man övar på att tänka positivt, fokusera på det man trivs med.

Tänk på vår Annica eller andra som är svårt sjuka. De tänker framåt, lever i nuet och jobbar mycket med att tänka positivt även fast de har det väldigt tufft.

Vi hade en mysig eftermiddag i poolen, bästa baren i vattnet. Det är tillåtet att njuta. Man måste leva och göra det man känner för. Jag älskar att träna mycket, att få vara med min familj och de jag tycker om, men också äta och dricka gott och jag vägrar tänka jag får inte göra det eller det…

Härliga tjejer! Här kör vi cavayoga.

Ser ni vilken härlig energi? Därför man måste åka iväg på sån här resa om man har möjlighet.

Är det fortfarande iskallt hemma? Kan inte fatta vi haft det så varmt här på Gran Canaria som 40 grader. Kommer få en chock hemma, haha.

Efter middagen gick vi upp på högsta våningen där en utav alla pooler ligger och tog ett glas cava. Ser ni berget i bakgrunden? Vet ni vilket det är?

Ledtråd: Spaniens högsta berg. Som ser ut som ett bröst…

Flera frågade efter klänningen på instagram. Märket är Miss June och kommer från Blueco.se Den är en utav mina favoriter som jag kommer använda mycket i sommar. Älskar den.

Visst är det en härlig känsla att kunna ta på sig vita kläder och gå barbent. Snart är det vår och sommar hemma i Sverige också. Vilken fin tid vi har framför oss nu.

Nu är det god natt här, har suttit med ett trevligt gäng i baren efter middagen och nu stupar jag i säng.

Snart kommer det vanliga inlägg igen med recept och annat, det blir mycket från resan just nu när jag är iväg, men hoppas det även inspirerar er att kicka igång er träning, kanske testa någon ny träningsform eller kika på en träningsresa till hösten. Jag längtar redan till nästa.

 

 

 

 • 2017-04-21, 16:41
 • 10

Det är många år sedan jag hade panikångest nu, men jag minns det som om det vore igår. Känslan kan komma tillbaka och hjärnan lurar sig själv att det är ett nytt anfall. Då kan det lätt bli ett riktigt anfall också eftersom all stress vaknar på nytt. Senast var när jag på denna fantastiska träningsresa skulle hålla ett föredrag om – panikångest.

Har du frågor om panikångest? Ställ dem i kommentarsfältet så ska jag svara så gott jag kan. Eller du kanske har egna erfarenheter att dela med dig av?

Jag var verkligen livrädd inför föreläsningen, samtidigt rädd för att ingen skulle komma och för att det skulle vara fullt av folk. Det blev det andra, lokalen var verkligen full. Jag är ingen föreläsare, jag har bara gjort det här ett par gånger tidigare men älskar att dela med mig. Det är så nyttigt att prata öppet om panikångest, att erkänna vad som händer för sig själv och känna igen sig i andras berättelser i stället för att tro att man är ensam i hela världen om eländet. Bara jag inte får panikångest av själva föreläsningen så känns det bra efteråt.

Att leka expert känns alltid så konstigt. Jag vet, jag uttalar mig om allt mellan himmel och jord här på bloggen, men det är ju bara mina åsikter. Jag är ingen expert, nåja, jag är rätt duktig på hår tycker jag själv, men annars är min åsikt inte värd mer än någon annans. Det jag kan göra, på bloggen eller som föreläsare, är att berätta om mitt liv – det är jag ju faktiskt en framstående expert på.

Föreläsningen fick heta “30 om dagen”. Det var ordinationen jag fick av läkaren, 30 om dagen. Först förstod jag ingenting och höll på att få ett anfall av tanken att ta 30 tabletter om dagen. Sedan läste jag mer noga. 30 minuter motion om dagen. Det var hela receptet. Inga piller alls.

Jag måste nog erkänna att jag överdoserar ganska ofta. Man blir beroende av motion och träning. Men tack och lov finns det inga farliga biverkningar av att ta för långa promenader. Jag måste erkänna att det inte räcker med motion heller, alla borde också få recept på en Pernilla.

Min fantastiska granne knackade på min dörr varje dag gör att tvinga ut mig trots alla min ursäkter. Jag kunde vara väldigt kreativ för att slippa gå ut. Huvudvärk, trött, barnen sov, översvämning i badrummet, guldfisken har rymt, vad som helst som kunde få mig att komma undan.

Ingen funkade på Pernilla, jag bara skulle ut. Först fick det räcka med tio minuter med fickorna fulla av nödutrustning som nötter, proteinbars, vatten, Vics Blå och betablockerare. Ingenting fick hända så bäst att ha med utrustning för allt. Hade jag fått ned en svets i fickorna så hade jag tagit med mig den också.

För varje promenad blev jag lite, lite starkare och mådde lite, lite bättre. Endorfinerna började vakna till liv och bekämpa ångesten. Den måste hanteras på många sätt, den är inte farlig i sig men kan ställa till med farliga saker om man inte tar hand om den.

Får man panikångest så beror det ofta på något som man varit med om och inte bearbetat. För mig började det när jag väntade Marilyn. Jag blev riktigt dålig och läkarna ville lägga in mig.

Några veckor efter att hon föddes började jag träffa en psykolog som lärde mig att för varje gång jag födde så genomlevde jag min första förlossning igen. Louis. Som bara blev en och en halv timma gammal innan den svåra infektionen tog hans lilla liv.

Det kommer jag alltid att bära med mig. Men jag kan göra det på ett mer hälsosamt vis än att göra mig själv illa.

Nu kan jag göra det och hantera ångesten när den kommer smygande. Kan jag hjälpa en enda annan person att göra detsamma så blir jag lycklig.

 • 2017-04-20, 14:00
 • 13

I samarbete med Topphälsa

Idag har vi lite svalare här på Gran Canaria och det var rekordmånga som ville med ut och vandra idag. Jag har svårt att låta bli att bombardera er med bilder, det är så bra här så jag får nypa mig i armen. Får ni möjlighet att åka med på en träningsresa, gör det. Häromdagen hade vi 43 grader nere i dalen, vi som var på berget och vandrade kände av det hela dagen i huvudet. Jag stod i en iskall dusch i en halvtimme efteråt tror jag, haha.  Men idag var det skönare med 25 grader när vi gick ut.

Här berättar Christer om dagens vandring innan vi ger oss iväg, han är så bra! Ni ska åka iväg på Topphälsas träningsresor när han är med, ni får lära er massor. Jag kommer eventuellt åka med till höst igen. Kika på länken ovan, det finns så mycket kul att åka med på.

Titta vilka häftiga stora kaktusar överallt.

Här är vi uppe på toppen av ett högt berg. Ljuvligt utsikt! Jag är helt såld på att vandra, sedan är det extra roligt när man går i en grupp. Nu är jag ännu mer laddad för att klättra och vandra i alperna i sommar.

Vilket underbart gäng uppe på bergstoppen!

Har några roliga klädtips som kommer i nästa inlägg. Vi hörs snart, kram på er

 • 2017-04-19, 11:34
 • 12

I samarbete med Topphälsa 

Nu är det färdigslappat sa en tjej på vandringen och berättade för mig hur inspirerad hon blev av Pamelas starka föreläsning. Hon fick massor med energi och bestämde sig för att nu kan jag också bannemej.

Pam hade en otroligt stark föreläsning om hur hon knäckte den äggstora tumören i hjärnan. Hon tränade sig frisk. Läkarna säger, det är ett mirakel. Hon berättade för oss om den mentala biten, hur mycket hon kämpade med träningen men också fokus på att bli starkare, fokus på att träna sig frisk. Men framförallt så ville hon leva i nuet. Hon ska inte dö idag, inte heller i morgon. Hon lever nuet.

Jag är helt säker på att hennes inställning har tagit henne så långt. Otroligt stark föreläsning som jag blev väldigt inspirerad av.

Just nu sitter jag inne på hotelrummet och jobbar av en de mail, redigerar bilder och skriver till er. Solen skiner, det är redan stekhett och vi njuter från morgon till kväll. Jag har sagt det förut, men jag älskar verkligen träningsresor. Jag kan varmt rekommendera att åka med Topphälsas träningsresor, jag planerar och funderar redan på en ny i november. Den här resan är både jobb och semester, det är fantastiskt att kunna kombinera det.

Vi är med på vandringen uppe i bergen varje dag, nu känns det rejält i benen men det är fantastiskt!

Klicka på bilderna för att förstora.

Skönt med coreträning under palmerna. Andreas är en grym instruktör.

Jag mår bra av att träna, jag behöver det för att minska stress, slippa panikångest, för att orka mer men också för att jag blir så glad. Jag har lärt mig så mycket här, jag ska nu göra fystester för att se hur min puls är under träning. Jag vill veta vilken puls jag ska ligga på för att orka och för att inte ta slut. Mycket tips från Christer Skog som jag ska göra testerna hos, jag har rasat några gånger under träningspass, tex när vi cyklar nere i Alperna är det bra att veta vilken puls jag ska ligga på.

Nu ska jag gå ner och förbereda inför min föreläsning ikväll, sedan blir det sol och bad.

Vi slappar och njuter på dagarna också, balans är ju viktigt, eller hur?

Stor kram från mig

 

 

 

 • 2017-04-17, 15:10
 • 10

Här kommer några bilder från vandringen igår och idag här på Gran Canaria. Jag är så taggad för att vandra mer! Vi ska ju vandra och cykla nere i alperna i sommar och här får vi en mjukstart och framförallt- så mycket inspiration från Christer Skog som är en utav våra duktiga elitidrottränare i bland annat skidåkning i Sverige, som nu är en utav ledarna på Topphälsas träningsresa.

Både jag och Janne älskar honom redan. Han kör all vandring uppe i bergen här och gör fystester om man vill men även en inspirerande föreläsning: Träna för att orka träna. Som han gjorde med Måns Möller igår. Wow säger jag. (Ska berätta mer om det)

Vilken sann inspiratör som är kunnig, har ett stort hjärta och skapar en trygghet och inger respekt under våra pass. På bara två dagar har jag lärt mig massor. Han har ju även forskat i detta, vad händer med kroppen när du tränar? Det berättar han bland annat under våra vandringar, så vi får både motion, frisk luft och en slående utsikt när vi är uppe på toppen.

Åk med på en träningsresa någon gång om ni har möjlighet.

Jag har aldrig gått med stavar innan, erkänner att det kan kännas töntigt men det är både en säkerhet när du är högt uppe och ska ner, men också en bra träning för din core.

Så kul att göra detta tillsammans.

Glad för mina stabila kängor och ullstrumpor.

Idag är det helt vindstilla och över 30 grader så det blir flera vattenstopp.

Kolla vad mäktigt.

Härligt gäng!

Det är så mycket coola växter, allt är torrt som i en öknen, massa enorma kaktusar högt uppe på bergen.

Den här frukten heter kaktusfikon som kan man äta, det är jättemycket näring fast massor med små taggar man får akta sig för. Perfekt om man är uppe på berget och springer och behöver få i sig energi.

Christer och Janne långt ut vid ett stup, här ska man inte vara höjdrädd.

I morgon kör vi några timmar vandring på morgonen igen, det är de passen vi inte vill missa denna vecka. Sedan finns det massor med träning, jag har även kört löpning och löparteknik, ska även testa några nya pass jag aldrig prövat.

Men självklart njuter vi av kalla öl vid poolen också. Idag är det nog värmerekord den här tiden, vi ska åka ner till stranden och havet strax, blir nog skönt med lite salta bad i värmen.

Så här sitter en bloggare vid poolen när man måste jobba. Följer ni mig på intsagram? johannatoftby heter jag där. Det var Janne som lade upp den bilden på mitt konto där, haha. Där får ni ofta och snabba uppdateringar, även mycket film.

Stor kram på er, hoppas jag inte tjatar ut er om resan.

Puss och kram

 

 

 • 2017-02-18, 09:23
 • 9

15-22 april åker vi till Gran Canaria igen! Den här träningsresan vill du inte missa, det finns bara några platser kvar så nu gäller det att vara snabb. Ni kan läsa mer om resan i mitt förra blogginlägg HÄR. 

Vi njuter på det lyxiga Sheraton Gran Canaria Salobre som har en fantastisk utsikt och takpoolen ni ser ovan ser magisk ut! Ni hittar all information om resan HÄR där ni också kan boka. Jag som befinner mig just nu på Gran Canaria blir ännu mer taggad att åka hit om mindre än två månader igen. Det är riktigt bra här!

På resan kommer jag ha en föreläsning om min inre resa, den mentala biten. ”Aldrig mer ångest”. Om hur träningen förändrade mitt liv efter jag drabbats av panikångest. Att kropp och själ hör ihop.

Jag kommer även köra workshop ”styling och hår” vid två tillfällen. En träningsresa med mycket träning, många inspirerande föreläsningar, sol och bad men också hår och skönhet. Älskar den kombon.

Det jag ser fram emot allra mest är att vi ska vandra mycket. Här är så vackra, högra berg! Jag och Janne ska ner till Alperna i sommar igen så detta blir en bra träning innan.

Det blir dans, träning och förstås god mat, sol och bad. Har ni varit på en träningsresa innan? Jag älskar det! Du får ju allt! Man kommer hem som en ny människa, sådana resor ger mycket energi både att träna och att vara på semester. Nu när jag varit här och rest runt en del känner jag mig redan lite “hemma” och kan tipsa er om bra shopping och de bästa stränderna.

Med på resan är förstås härliga Pam.

Ni hittar mer info om hela resan HÄR där ni också bokar. Detta ska bli underbart.

I samarbete med Topphälsa 

 • 2017-01-16, 20:55
 • 18

Åh vad detta är kul! Ni måste åka med på detta! I april åker jag med Topphälsa till Gran Canaria för en veckas träning och inspirerande föreläsare. Vi njuter på det lyxiga Sheraton Gran Canaria Salobre som har en fantastisk utsikt och takpoolen ni ser ovan ser magisk ut! Ni hittar all information om resan HÄR där ni också kan boka.

På resan kommer jag ha en föreläsning om min inre resa, den mentala biten. “Aldrig mer ångest”. Om hur träningen förändrade mitt liv efter jag drabbats av panikångest. Att kropp och själ hör ihop.

Jag kommer även köra workshop “styling och hår” vid två tillfällen. En träningsresa med mycket träning, många inspirerande föreläsningar, sol och bad men också hår och skönhet. Älskar den kombon.

När jag var uppe i Stockholm i torsdags träffade jag goa Pam på Topphälsas redaktion för att gå igenom resan och programmet. Pam som också förstås är med på resan! Inne på hennes kontor hänger alla omslag hon varit med och gjort. Känner mig så stolt att hänga där bland alla andra duktiga, inspirerande tjejer.

Kolla hotellet vi kommer bo på. Oj oj! Jag älskar att det är mycket berg, det kommer nämligen bli mycket vandring för den som vill. Jag och Janne har cyklat mycket i bergen nere i alperna, i sommar kommer vi även klättra till fots så därför är jag taggad på att klättra och vandra på den här resan i april så är jag lite förberedd. Det kommer även bli dans och yoga.

På lyxiga Salobre Resort har du möjlighet till att varva träning med lyxig avkoppling i ett smakfullt inrett hotell. Det finns tillgång till lyxigt spa (mot avgift). En makalös panoramavy väntar vid takpoolen med tillhörande pool-bar på våning 11. Här solar och badar vi med utsikt över Atlanten. 

På kvällarna minglar vi och äter tillsammans och du kommer få ta del av inspirerande föreläsningar med bland annat Topphälsas chefredaktör Pamela Andersson. Det här blir en vecka som ger både träningsvärk och minnen långt efter hemkomst.

Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner!

Det var kul att hälsa på gänget uppe på redaktionen. Här är Pam med Topphälsas redaktionschef Helene Arkhem som också är med på resan och hjälper till så allt fungerar.

Ni hittar all info om resan i det senaste numret som finns ute nu eller på Topphälsa.se HÄR.

Är ni sugna på att åka med? Passa på att boka innan platserna tar slut, vi kommer få det fantastiskt! Jag är så glad över att få vara med i det här proffsiga härliga teamet och ser fram emot den här träningsresan!

I samarbete med Topphälsa

 

 • 2017-01-09, 13:26
 • 9

Missa inte årets viktigaste gala, “Tillsammans mot cancer” som sänds på TV 4 ikväll klockan 20.00! Tillsammans krossar vi cancern för forskning behövs. Tack vare cancerforskning har det hjälpt Annica och många fler sjuka att få mer tid. 

Har du själv erfarenheter av cancer, eller har närstående drabbats? Berätta gärna!

Annica är en av alla som drabbats. Ni som följer bloggen har fått läsa om hennes kamp här inne, hon skriver om sin kroniska sjukdom, spridd malignt melanom. Hon fick mardrömsbeskedet ingen ska behöva höra, att hon hade obotlig cancer och bara några år kvar att leva.

Nu är det drygt tre år sedan hon fick beskedet. Hennes lever var fullproppat med metastaser som läkarna inte ens kunde räkna. Hon har fått flera olika slags cellgifter som nu kroppen blivit immun mot och i somras växte en tumör i raketfart tills den var stor som en fotboll, allt gick väldigt snabbt. Tack vare den duktiga och modiga kirurgen Roger räddades Annicas liv. 

I dag, måndag påbörjar hon sin immunterapibehandling igen efter tuffa veckor med svår smärta. Annica ger sig aldrig, jag vet ingen som kämpar så mycket som hon. Hon är en sann inspiratör och hennes barn och familj ger henne mer kraft att orka. Jag tror det är livsviktigt att försöka hitta den där kraften som man tror inte finns. Jag tror hennes starka tro bär henne i detta.

Alla är kämpar som drabbas av cancer, men jag tror det är viktigt att lyfta fram sjukdomen, jag älskar att låta er ta del av Annica som inspirerar andra som kämpar, hon ger fler hopp. Hon får oss, friska som sjuka, att ta vara på livet här och nu. Mitt i allt elände finns det hopp, hon ser alltid ljuset även när det är som allra värst.

Den mentala och fysiska biten är lika viktiga. Såg ni Nyhetsmorgon i lördags där underbara Pamela Andersson på “Topphälsa” berättade i direktsändning att hon krossade cancern? Hon mosade den hemska tumören som växte i hennes hjärna, i flera år har hon kämpat och läkarna trodde inte att hon skulle överleva. 

Hon hittade styrkan i familj och träning, hon började träna ännu mer och ändrade sin kost. Hon säger själv att det är träningen som gör att hon lever och knäckte tumören. Hon är övertygad om att träningen hjälper, pulshöjande aktivitet gör att man blir glad och stark mentalt. Ni måste titta på klippet från Nyhetsmorgon i lördags!

Jag satt på hotellet och såg det, jag kunde inte sluta gråta. Allt är möjligt! Pamela berättar att hon jobbade mycket med positivt tänkande, hon bestämde sig för att fokusera på att hon ville överleva och förändrade hela sin livsstil trots att läkarna sa att det var omöjligt. 

Men allt går! Jag älskar att Pam är ett levande bevis på vad motion och bra kost gör, hon är en sann inspiratör som kommer att hjälpa många. I april åker jag med henne och “Topphälsa” på träningsresa till Kanarieöarna där jag kommer vara med och hålla föreläsning och workshop.

Ser så mycket fram emot resan och stort grattis igen världens bästa Pam!

 

 

 • 2016-08-17, 19:58
 • 16

Nu är Topphälsa ute som vi plåtade i maj! Jag fick äran att göra “intervjun” som dom kallar det, ett reportage med bilder och text, en djupintervju av duktiga journalisten Petter Karlsson. Vi pratade mycket om vad träningen betytt för mig, framförallt när jag drabbades av en riktig smäll efter vi förlorade vårt första barn. Jag vill peppa andra att komma igång med träning, vill visa vad det kan göra mycket om man inte mår bra.

Jag drabbades av svår panikångest, ni som varit med om det vet hur det känns. Man tror man ska dö. Hela världen rasade. Vågade inte ens gå till affären, kunde knappt gå ut med barnen. Kroppen triggas liksom igång av ett enormt stresspåslag. Du skapar en ond cirkel, man är oerhört rädd för ett anfall ska komma, därmed blir det ännu värre, sedan är karusellen igång. Panikångest kan ta lång tid att komma ur. Jag trodde jag hade hjärtfel. Fick göra mycket undersökningar på fyslabb, sova med EKG, kolla ultraljud på hjärtat mm.

När man väl insett, sakta men säkert förstått att det inte är farligt behöver man träna på att utsätta sig för svåra situationer som du fått i samband med attackerna. Jag gick flera gånger i veckan hos kurator, gick till botten med allt och till slut förstod jag att det var barnet som dog som utlöste allt. Sorg som inte var bearbetat, mycket som skulle upp till ytan. Tränger man ner sånt som är svårt och inte lyssnar på kroppen så sänder den ut varningssignaler. Hallå! Stanna upp, något är inte bra. Visst är kroppen finurlig? Istället för vi bara ska ramla ner i en hög och kollapsa får vi varningar= Panikångest. Detta förstår man när man är på väg tillbaka.

Vet ni vilken medicin jag fick av min läkare? Han talade om för mig, – Johanna jag ska skriva ut ett recept till dig nu.

Motion.

Mitt recept jag fick av honom var ett gult recept med en enda mening på. Detta räddade livet på mig. Min granne Pernilla släpade ut mig i spåret, jag hade fullt med betablockerare i fickan, fick det för mitt skenande hjärta, men behövde sällan ta dom. Men det var min livboj. Medicinen var en stor hjälp även om det inte är något lugnande. Sedan knatade vi på varje dag, korta rundor på kanske 10 minuter i början. Sedan ökade vi allt successivt. Har man drabbats av panikångest eller ångest är man så sjukt trött. Jag orkade knappt stå upp första veckorna.

Mycket mer kan ni alltså läsa i detta nummer som är ute nu!

DSC_1112

Vill ni läsa ännu mer om detta har jag skrivit för flera år sedan, sök i sökfältet längst upp.

Här kommer bilderna från en heldag i maj när vi gjorde reportaget. Tusen tack Pam på Topphälsa, du är fantastisk. En sann inspiratör! Är så tacksam över att du ville ha med mig i ert fina magasin. Är glad över vårt kommande samarbete!

DSC_1094

IMG_3609.JPG

Smink och hår av duktiga Anna Frid. Underbart att få sitta och bli ompysslad och stylad. Lyx när jag annars står och fixar andra :)

IMG_3647.JPG

IMG_3697.JPG

Fotograf: Kristian Pohl

IMG_3700.JPG

IMG_3695.JPG

IMG_3719.JPG

Så proffsigt gäng! Tack för ett superkul jobb.

IMG_3696.JPG

IMG_3683.JPG

IMG_3657.JPG

IMG_3724.JPG

Älskar kläderna! Mer info finns i tidningen.

IMG_3677.JPG

Här är bästa gänget!

Efter flera timmars plåtning utomhus var det dags för intervjun. Det är bland den roligaste, djupaste jag någonsin gjort. För vilken journalist. Det var som att sitta och småprata med en god vän över en kopp kaffe. Han har skrivit så fint, så personligt. Tack Petter,  det var en ära att få göra detta.

IMG_3705.JPG

Här kommer bilderna.

Så kul att mina vänner Åse 56 kilo och Madeleine Ilmrud också är med i tidningen!

DSC_1095

DSC_1098

DSC_1111-2

DSC_1108

DSC_1101

DSC_1099

DSC_1107

Hela intervjun finner ni i tidningen som är ute nu.

Stor kram

Johanna

 

2016-08-17 Johanna Toftby ,