• 2017-10-05, 13:38
 • 8

Samarbete och reklam för Lindströms bil 

Grattis Lindströms bil till er nya bilhall! Jag var på deras stora invigning och vilken kväll, så fint det blivit.  Jag är imponerad över deras personliga bemötande till alla deras kunder. Otroligt! Över 500 kunder fick god mat från Riviera, grillad ryggbiff med potatisgratäng och deras egna beasås, tävlingar och underhållning av härliga Karl Martindahl. Goodiebag, erbjudanden och gott fika.

Har ni vägarna förbi Skövde ska ni gå in och kika, sedan har de ju även min grymma bil om ni vill provköra en snygg hybridbil. Toyota CH-R!

Odd Molly tunika (adlinks)HÄR. 

 

 

 • 2017-08-01, 10:07
 • 7

Ett samarbete med Lindströms bil 

Vi har en vinnare som har vunnit en fulltankad Toyota CH-R för en helg! Du vinner även en actionkamera som följer med bilen! En fantastisk bil och rolig att köra.

Stort Grattis Annika Nordin! Jag har mailat dig.

Jag och min man skulle boka en bilhelg tillsammans i denna fina bil.Vi skulle turas om att köra men mest jag för jag älskar att köra bil. Vi är på gång att byta bil så detta tillfälle skulle vara toppen att få prova att få köra denna skapelse.

Jag hoppas ni får en riktigt mysig helg med bilen, ni kommer kunna hämta ut den på Lindströms bil, kolla mail så har du kontakt där.

På Lindströms bil på Facebook kan ni läsare ha koll på mer tävlingar, de har en rolig Facebooksida som ofta uppdateras.

Ha det fantastiskt med bilen och kör försiktigt!

Vilka fina kommentarer alla hade skrivit, kul att ni vill vinna den här snygga bilen för en helg. Jag hade velat ge alla en bil men ge inte upp, snart kommer det mer tävlingar.

2017-08-01 Johanna Toftby ,
 • 2017-06-21, 11:10
 • 10

Adlinks för Ellos 

Midsommar i övermorgon! Vad ska ni göra? Vi kommer åka upp till Stockholm i morgon och kommer fira midsommar med våra vänner Magnus och Mats, så mysigt det ska bli. Vi brukar fira midsommar nere på västkusten men när man ser vädret så är det kul att vi är i Stockholm i år. Hehe.

Just midsommar är så väderberoende samtidigt är det ingen ide att lägga energi på något vi inte kan göra något åt. Det viktigt är att man göra något man tycker är kul, eller hur?

Men jag kommer förstås ha en vacker midsommarklänning, skulle det vräka ner regn har jag min planerad klänning ändå. Haha! Vill ni ha tips på en söt klänning ska ni kolla in Malinas vackra. HÄR. (Precis kommit in på lager igen)

Denna  är också söta i midsommar eller på sommarfesten, kanske bröllop i sommar. Somrig.

Recept på världens godaste rabarber och jordgubbspaj kommer ikväll.

Blå klänning som sitter snyggt på HÄR.  Flera frågade på instagram vart den kommer från, såg det fanns några kvar!

Nu ska jag iväg på ett möte, älskar köra pärlan!

Vi hörs snart!

 

 • 2017-06-08, 23:00
 • 17

Här är min nya kärlek! Jag har kört Toyota tack vare Lindströms bil ett tag nu och kände att även om jag älskar bilen så ville jag ha något mer personligt. Något som kändes ännu mera jag. Och mer jag än den här bilen kan det inte bli!

Toyota C-HR är sportig, snabb och pangsnygg, eller hur? Bilen har redan blivit populär och jag är inte förvånad.

Hur ser din drömbil ut? Berätta!

Jag gör ett långsiktigt samarbete med Lindströms bil eftersom jag varit så otroligt nöjd med min Toyota C-HR, nu fick jag chansen att göra min alldeles egna design och jag kunde förstås inte motstå att åka snyggare än någonsin.

Bilen i sig är praktisk, rymligt, smidig och inte minst säker och häftig i ett. En riktig Johannabil alltså. På alla sätt.

Min vän Mats har plåtat, ni kanske känner igen bilden här från bloggen? Mats är grym på att fota snygga porträttbilder och har både sminkat och plåtat, Magnus stod för ljussättningen och vi fick till så fina bilder. Vill ni ha snygga foton? Anlita Mats.

Duktiga, trevliga säljare!

Tack snälla Lindströms för att jag fick Skövdes coolaste bil, det är så härligt att ha med er att göra. Det hoppas jag få ha i många år framöver.

Än har jag inte blivit så mycket bildåre att jag måste byta så fort den blir smutsig. Än…

 

 • 2017-04-01, 10:36
 • 0

Reklam. I samarbete med Lindströms bil 

För ett tag sedan inledde jag ett samarbete med Lindströms Bil för att testa deras nya Toyota C-HR. Sportig, snabb och pangsnygg, eller hur? Bilen har precis kommit ut på marknaden så det är extra roligt att få vara bland de första som provar en ny modell som jag är säker på kommer att bli en storsäljare.

Ni verkar vara många som håller med mig, Lindströms bil har berättat att bloggläsare har kommit in och kikat. Extra kul är att bloggläsare har slagit till och köpt bilen.

Grattis till ett bra köp. Ni kommer få mycket roligt tillsammans ute på vägarna, bilen är väldigt rolig att köra.

Bilen är sportig med en cool design, energisnål och går tyst, en bil som väcker uppmärksamhet i trafiken och samtidigt har en enormt hög säkerhet. Med aktiv trafikövervakning säger bilen till när du kommer för nära annan trafik, en både häftig och viktig funktion.

Lucy åker säkert och älskar åka i framsätet.

Vi åkte bort till Jannes jobb och gjorde den vårsnygg i deras tvätthall häromdagen. Tänk att det kan vara roligt att tvätta en bil. Hehe. Film, klicka på bilden.

Igår kväll regnade det men idag är det vår i luften i Skövde, Janne är här och idag kommer hans föräldrar hit, vi ska upp på berget och gå en långrunda och äta en god middag hemma hos oss efteråt. Desserten gjorde jag igår och ska förbereda middagen strax. Det blir kycklinggryta med apelsin och curry, den måste ni får recept på om ni inte gjort den innan.

Vi hörs lite senare, missa inte en rabattkod på snygga kläder.

 • 2017-03-02, 14:00
 • 53

Jag är egentligen inte förvånad, men jag lärde mig precis att min kära Toyota C-HR är nominerad till att bli årets bil. På något vis blir jag ännu nöjdare bakom ratten än jag redan var, det känns som en skön bekräftelse. Och visst blir jag lite stolt.

Min fina Toyota kommer från Lindströms bil. Gå in till dem och provkör i Skövde, Borås, Alingsås, Jönköping, Falköping eller Trollhättan och hälsa så mycket från mig. Nu har jag kört min bil i en månad och jag är verkligen supernöjd. Jag är inte någon teknikdåre så allt det där om hästkrafter och vridmoment och sånt får ni fråga dem om.

För min del kan jag bara säga att jag känner mig trygg och samtidigt lite lyxig bakom ratten. Det räcker långt.

Lucy åker säkert i nya bilen.

Den 6 mars avgörs det vilken modell som blir årets bil på bilsalongen i Genève. Jag vet åtminstone vilken jag håller tummarna för!