• 2017-10-05, 13:38
  • 8

Samarbete och reklam för Lindströms bil 

Grattis Lindströms bil till er nya bilhall! Jag var på deras stora invigning och vilken kväll, så fint det blivit.  Jag är imponerad över deras personliga bemötande till alla deras kunder. Otroligt! Över 500 kunder fick god mat från Riviera, grillad ryggbiff med potatisgratäng och deras egna beasås, tävlingar och underhållning av härliga Karl Martindahl. Goodiebag, erbjudanden och gott fika.

Har ni vägarna förbi Skövde ska ni gå in och kika, sedan har de ju även min grymma bil om ni vill provköra en snygg hybridbil. Toyota CH-R!

Odd Molly tunika (adlinks)HÄR. 

 

 

  • 2017-06-08, 23:00
  • 17

Här är min nya kärlek! Jag har kört Toyota tack vare Lindströms bil ett tag nu och kände att även om jag älskar bilen så ville jag ha något mer personligt. Något som kändes ännu mera jag. Och mer jag än den här bilen kan det inte bli!

Toyota C-HR är sportig, snabb och pangsnygg, eller hur? Bilen har redan blivit populär och jag är inte förvånad.

Hur ser din drömbil ut? Berätta!

Jag gör ett långsiktigt samarbete med Lindströms bil eftersom jag varit så otroligt nöjd med min Toyota C-HR, nu fick jag chansen att göra min alldeles egna design och jag kunde förstås inte motstå att åka snyggare än någonsin.

Bilen i sig är praktisk, rymligt, smidig och inte minst säker och häftig i ett. En riktig Johannabil alltså. På alla sätt.

Min vän Mats har plåtat, ni kanske känner igen bilden här från bloggen? Mats är grym på att fota snygga porträttbilder och har både sminkat och plåtat, Magnus stod för ljussättningen och vi fick till så fina bilder. Vill ni ha snygga foton? Anlita Mats.

Duktiga, trevliga säljare!

Tack snälla Lindströms för att jag fick Skövdes coolaste bil, det är så härligt att ha med er att göra. Det hoppas jag få ha i många år framöver.

Än har jag inte blivit så mycket bildåre att jag måste byta så fort den blir smutsig. Än…

 

  • 2017-03-02, 14:00
  • 53

Jag är egentligen inte förvånad, men jag lärde mig precis att min kära Toyota C-HR är nominerad till att bli årets bil. På något vis blir jag ännu nöjdare bakom ratten än jag redan var, det känns som en skön bekräftelse. Och visst blir jag lite stolt.

Min fina Toyota kommer från Lindströms bil. Gå in till dem och provkör i Skövde, Borås, Alingsås, Jönköping, Falköping eller Trollhättan och hälsa så mycket från mig. Nu har jag kört min bil i en månad och jag är verkligen supernöjd. Jag är inte någon teknikdåre så allt det där om hästkrafter och vridmoment och sånt får ni fråga dem om.

För min del kan jag bara säga att jag känner mig trygg och samtidigt lite lyxig bakom ratten. Det räcker långt.

Lucy åker säkert i nya bilen.

Den 6 mars avgörs det vilken modell som blir årets bil på bilsalongen i Genève. Jag vet åtminstone vilken jag håller tummarna för! 

 

  • 2017-02-04, 14:18
  • 21

Just nu kan ni se mig åka omkring i den här sportiga, snygga pärlan. Det är dags att presentera min nya kompis, jag tror vi kommer få roligt tillsammans ute på vägarna och ni kommer få ta del av resan. Nu åker vi!

Missa inte en fantastisk tävling framöver. 

Jag har precis inlett ett längre samarbete med Lindströms Bil, så låt mig presentera deras nya Toyota C-HR. Sportig, snabb och pangsnygg, eller hur? Bilen har precis kommit ut på marknaden så det är extra roligt att få vara bland de första som provar en ny modell som jag är säker på kommer att bli en storsäljare.

Bilen är sportig med en cool design, energisnål och går tyst, en bil som väcker uppmärksamhet i trafiken och samtidigt har en enormt hög säkerhet. Med aktiv trafikövervakning säger bilen till när du kommer för nära annan trafik, en både häftig och viktig funktion.

Inuti är bilen som ett rullande vardagsrum, inklusive stereosystemet från JBL Musik som vi tog som tillval. Toyota är storsponsor till Melodifestivalen, så då måste vi ju kunna komma i rätt stämning när vi hoppar i bilen och drar ned till Göteborg.

Vi lämnar Lucy hos sin uppfödare så hon får leka lite med sin syster Bambi i helgen, men på vägen ned sitter hon säkert med sitt bälte i den nya bilen.

Vi kanske ses i Scandinavium? Nu åker vi!

  • 2017-01-26, 13:13
  • 122

 

Samarbete med Lindströms bil 

Jag är så glad för den här tävlingen så jag nästan spricker! Vem vill gå på Melodifestivalen i Göteborg nästa helg? Jag har två biljetter att tävla ut till er så nu gäller det! Biljetterna är slutsålda men här har ni chansen att få gå ändå. Jag och tjejerna ska dit, det är en fantastisk stämning och arenorna brukar koka. Jag älskar Mellon!

Jag är så glad över att precis inlett ett samarbete med Lindströms bil, håll utkik här inne framöver så ska det bli åka av.

Jösses, tänk när den här roliga tjejen var med för två år sedan.

På med festkläderna och förbered dig för en fantastisk upplevelse i Scandinavium den 4 februari! Dessa artister tävlar delfinal 1 i Göteborg: Charlotte Perrelli, Ace Wilder, Det vet du, Dinah Nah, Adrijana, Boris Rene och Nano.

Jag ser också fram emot att få se Hasse Andersson, David Lindgren och Clara Henry som är årets programledare. Vilken trio!

För att vinna två biljetter till deltävlingen i Göteborg gör så här:

Skriv en kommentar här på bloggen varför du vill vinna och vem du vill ta med dig.
Dela detta blogginlägg på Facebook
Gilla Lindströms bil Facebooksida HÄR.

Tävlingen pågår fram till och med onsdag nästa vecka 12.00 där jag drar vinnaren direkt så ni kan planera en härlig resa för att få gå på Melodifestivalen Göteborg! Vinnaren bli kontaktad och jag lägger ut vem det blev här på bloggen. 

Kör så det ryker nu, det kan bli just du som vinner.

Lycka till!

I samarbete med Lindströms bil