• 2018-06-06, 12:56
  • 24

Tack, alla ni fina läsare som hjälpt mig att reagera över hur illa ett fik på Trädgårdsföreningen behandlade en gammal tant! Nu har det gett resultat, jag fick ett svar från Trädgårdsföreningen som ni kan se här.

Minns ni inte historien så kan ni läsa HÄR, HÄR och HÄR 

Tidningarna reagerade också och kontaktade både Trädgårdsföreningen och fikets ägare, som lite halvhjärtat förklarade sig. Nu verkar det bli ändring och det känns jätteskönt!

Samtidigt är det några som undrat saker, som om jag frågat tanten om jag fick skriva. Nej, det har jag inte. Jag vet inte vad hon heter eller hur jag ska få tag på henne, men jag har heller inte skrivit något som gör att någon som inte var där samtidigt kan känna igen henne.

Om tidningarna kontaktat henne har jag ingen aning om, men de har inte heller pekat ut henne så det skulle jag inte tro.

Att hålla tyst är aldrig ett bra alternativ, tycker jag, oavsett vad ursäkten skulle vara. Det är när saker uppmärksammas och utmanas som det kan bli förändring. Vi är flera tusen människor som är här och läser, sprider och tycker. Det gör att vi är alldeles för många för att strunta i. Får vi sedan hjälp av media också så får vi ett enormt genomslag.

Tack alla ni, tillsammans kan vi göra underverk!

 

 

 

 

 

  • 2018-05-27, 19:40
  • 19

Skönt när det händerna saker! Jag har skrivit två gånger om den stackars tanten som blev så illa behandlad på Rosencafee’t i Trädgårdsföreningen i Göteborg. Nu säger Göteborgs stad att de ska ha ett möte med ägaren, som Aftonbladet skriver om HÄR.

Känns bra att de inte bara låter det fortsätta!

Det verkar som det inte var någon engångsföreteelse att han skällde ut och kördes iväg en gäst. Både här på bloggen och på min instagram är det många som berättat om hur han betett sig mot sina gäster och sin personal. Och enligt Aftonbladet har Göteborgs stad som äger Trädgårdsföreningen fått in flera klagomål förut.

Bra att de tar jag i saken och kallar honom till möte, Trädgårdsföreningen ska vara till för hela staden och för alla turister, då måste gästerna känna sig välkomna. Hoppas bara att det verkligen blir ett tufft möte där han måste skärpa sig.

Fast ska jag vara ärlig tycker jag att någon som jobbar i ett serviceyrke och inte accepterar att gäster kan råka ut för olyckor borde fundera väldigt noga själv på om man verkligen är i rätt bransch.

Jag har själv jobbat på ett fik för ett antal år sedan. Det händer saker där, det är bara att leva med och ta hand om sina kunder på bästa sätt. Då kommer de tillbaka, vilket jag inte tänker göra till hans fik så länge han driver det.

  • 2014-09-07, 23:53
  • 15

Heeeej på er!

Oj vad tiden rusade iväg och jag hann tyvärr inte in här igår. Har ni haft en bra helg? Vilket härligt väder!

Vi hade det fantastiskt på SPAR hotell igår. Så mysigt. Jag skrev ju här i fredagskväll och på instagram om det fantastiska erbjudandet “bo 2-4 pers i den fina sviten vi bodde i för endast 1295 kr totalt”. Riktigt billigt och jag är glad att kunna göra detta samarbete med dom för att kunna erbjuda er en lyxhelg för det priset. Det vi inte visste var att ni skulle gilla det SÅ MYCKET. 

För jag kan lova er att både jag och hotellpersonalen blev lite smått chockade efter mitt blogginlägg för ni ringde fullständigt ner hotellet redan från 07 i går morse bara några timmar efter jag bloggat. =)

Min svägerska ringde mig och talade om att det var fullständigt kaos och dom hade fått ringa in extrapersonal för endast kunna ta emot alla som ringde. Hahahaha jag DÖR så roligt! Tänk vad bra med blogg  ändå ;) Man får reda på erbjudanden  man annars inte skulle få reda på.

Lyssna här då. Efter några timmar fanns det inte en enda helg kvar fram till jul som erbjudandet först gällde till.  Därför förlängde vi  det till sista mars.  Men- DET tog också slut!

Galet… SÅ kul att ni gillade det. För ni kommer INTE bli besvikna.

Det finns dock en del vardagar kvar för er som inte hann boka en fredag eller lördag. Det är ju jättemysigt att strosa runt i Göteborg tex torsdag-fredag, tänk December…… jag högg två datum direkt igår så vi kan åka ner ett gäng tjejer framöver. Skulle kunna stanna enbart i den sviten utan att gå ut för det var så härligt… lyx att dom har tex voluspa överallt. Över 80 kvadratmeter är härligt att lyxa sig med och SPA mitt i vardagsrummet gjorde det något utöver det vanliga.

Ni uppger Toftby och ringer 031- 752 03 10 alt gå in på hemsidan HÄR. 

Samarbete med Spar hotell. 

DSC_0779

DSC_0756

DSC_0762

Frukosten.  Som har öppet till 12.

IMG_7271.JPG

Gymet och bastu, relaxavdelning som ligger precis vägg i vägg med sviten. Våning 8.

IMG_7278.JPG

Jag gick en timma pw på morgonen och sedan lite gym före frukost. Vi slappade och hade en lugn och skön förmiddag.

DSC_0808 2

Receptionen.

DSC_0810

Mina ögonstenar och världens finaste tjejer. Dom har haft jättekul! Vad härligt att få en hel helg ihop, annars är det mest kompisar men då får man åka iväg med dom så vi får umgås. Världens bästa Linnea, min lillasyster och tjejerna har ett starkt band så det var roligt att få bjuda med henne också.

IMG_7220.JPG

IMG_7235.JPG

IMG_7234.JPG

DSC_0910

DSC_0908

DSC_0937

Jag önskar er alla en underbar vistelse! Njut <3 Nu är det bloggläsare som bor i sviten varje helg ända fram till sista mars. Så kul!

Vi kanske ses i Göteborg ;) Missa inte möbel/inredningsbutiken som ligger vägg i vägg. Jag fick med mig en hel del fina saker, dessutom bra priser.  Det gillar vi.

IMG_7303.JPG

IMG_7326.JPG

IMG_7290.JPG

Dessa två… vilken syskonkärlek dom har till varann. Bästa vänner och delar nästan allt ihop. SÅ stolt över mina små troll. <3

DSC_0815

Eftersom det var så fint igår så var vi ute mycket men tog en mysig fika inne i Trädgårdsföreningen. Jag är ju nästan där varje gång jag är hos Janne för jag gillar att springa igenom när jag är ute och springer. Tjejerna har inte varit där så det passade bra en sån fin dag att sitta ute och ta en fika.

DSC_0813

DSC_0823

IMG_7308.JPG

IMG_7316.JPG

Sedan blev det en god lunch/middag på Lipp innan vi tog ett sent tåg hem mot Skövde. Hann inte träffa darling innan vi åkte för han var iväg på en grej men om ett par dagar ses vi. <3

DSC_0816

Trädgårdsföreningen. Palmer och allt bara ett stenkast från Janne. Visst är det fint?

I morse blev det en riktigt långrunda på nästan 12 km och jag var uppe på berget redan vid 8. Vaknade pigg och utvilad, ganska skönt en söndag.  Energi gillar vi! 

bild-52

Sedan har vi gjort ordning matsalsrummet- Jipppie det är klart!!!!

Visar allt i morgon. Nu stupar jag i säng…

Puss och kram!

 

(Ps Detta inägg skrev jag igår kväll och publicerade men något gick fel. I morse fick vi se att allt var borta men nu så!)

Nästa uppdatering haha, 18.  Fick kommentar på instagram om att det inte gick att kommentera detta inlägg. Mycket skumt med det tekniska just nu men nu har Linda löst problemet med kommentarer. =)