• 2017-04-21, 23:30
  • 9

Vi hade en underbar fredag efter ännu mer träning, jag är verkligen tacksam för den här veckan vi haft. Så mycket energi och glädje, mycket träning, god mat och alla nya vänner vi fått lära känna. Vilket gäng!

Vi kommer hem med massa energi och nu jäklar har vi fått en riktig kickstart inför vår och sommar. Jag älskar verkligen sånna här resor där det bara sprudlar av positiv energi! Vem orkar vara gnällig och negativ? Jag fattar inte hur man orkar gnälla på allt dagarna i ända. Tänk vad livet blir roligare om man övar på att tänka positivt, fokusera på det man trivs med.

Tänk på vår Annica eller andra som är svårt sjuka. De tänker framåt, lever i nuet och jobbar mycket med att tänka positivt även fast de har det väldigt tufft.

Vi hade en mysig eftermiddag i poolen, bästa baren i vattnet. Det är tillåtet att njuta. Man måste leva och göra det man känner för. Jag älskar att träna mycket, att få vara med min familj och de jag tycker om, men också äta och dricka gott och jag vägrar tänka jag får inte göra det eller det…

Härliga tjejer! Här kör vi cavayoga.

Ser ni vilken härlig energi? Därför man måste åka iväg på sån här resa om man har möjlighet.

Är det fortfarande iskallt hemma? Kan inte fatta vi haft det så varmt här på Gran Canaria som 40 grader. Kommer få en chock hemma, haha.

Efter middagen gick vi upp på högsta våningen där en utav alla pooler ligger och tog ett glas cava. Ser ni berget i bakgrunden? Vet ni vilket det är?

Ledtråd: Spaniens högsta berg. Som ser ut som ett bröst…

Flera frågade efter klänningen på instagram. Märket är Miss June och kommer från Blueco.se Den är en utav mina favoriter som jag kommer använda mycket i sommar. Älskar den.

Visst är det en härlig känsla att kunna ta på sig vita kläder och gå barbent. Snart är det vår och sommar hemma i Sverige också. Vilken fin tid vi har framför oss nu.

Nu är det god natt här, har suttit med ett trevligt gäng i baren efter middagen och nu stupar jag i säng.

Snart kommer det vanliga inlägg igen med recept och annat, det blir mycket från resan just nu när jag är iväg, men hoppas det även inspirerar er att kicka igång er träning, kanske testa någon ny träningsform eller kika på en träningsresa till hösten. Jag längtar redan till nästa.

 

 

 

  • 2017-04-19, 11:34
  • 12

I samarbete med Topphälsa 

Nu är det färdigslappat sa en tjej på vandringen och berättade för mig hur inspirerad hon blev av Pamelas starka föreläsning. Hon fick massor med energi och bestämde sig för att nu kan jag också bannemej.

Pam hade en otroligt stark föreläsning om hur hon knäckte den äggstora tumören i hjärnan. Hon tränade sig frisk. Läkarna säger, det är ett mirakel. Hon berättade för oss om den mentala biten, hur mycket hon kämpade med träningen men också fokus på att bli starkare, fokus på att träna sig frisk. Men framförallt så ville hon leva i nuet. Hon ska inte dö idag, inte heller i morgon. Hon lever nuet.

Jag är helt säker på att hennes inställning har tagit henne så långt. Otroligt stark föreläsning som jag blev väldigt inspirerad av.

Just nu sitter jag inne på hotelrummet och jobbar av en de mail, redigerar bilder och skriver till er. Solen skiner, det är redan stekhett och vi njuter från morgon till kväll. Jag har sagt det förut, men jag älskar verkligen träningsresor. Jag kan varmt rekommendera att åka med Topphälsas träningsresor, jag planerar och funderar redan på en ny i november. Den här resan är både jobb och semester, det är fantastiskt att kunna kombinera det.

Vi är med på vandringen uppe i bergen varje dag, nu känns det rejält i benen men det är fantastiskt!

Klicka på bilderna för att förstora.

Skönt med coreträning under palmerna. Andreas är en grym instruktör.

Jag mår bra av att träna, jag behöver det för att minska stress, slippa panikångest, för att orka mer men också för att jag blir så glad. Jag har lärt mig så mycket här, jag ska nu göra fystester för att se hur min puls är under träning. Jag vill veta vilken puls jag ska ligga på för att orka och för att inte ta slut. Mycket tips från Christer Skog som jag ska göra testerna hos, jag har rasat några gånger under träningspass, tex när vi cyklar nere i Alperna är det bra att veta vilken puls jag ska ligga på.

Nu ska jag gå ner och förbereda inför min föreläsning ikväll, sedan blir det sol och bad.

Vi slappar och njuter på dagarna också, balans är ju viktigt, eller hur?

Stor kram från mig

 

 

 

  • 2017-02-18, 09:23
  • 9

15-22 april åker vi till Gran Canaria igen! Den här träningsresan vill du inte missa, det finns bara några platser kvar så nu gäller det att vara snabb. Ni kan läsa mer om resan i mitt förra blogginlägg HÄR. 

Vi njuter på det lyxiga Sheraton Gran Canaria Salobre som har en fantastisk utsikt och takpoolen ni ser ovan ser magisk ut! Ni hittar all information om resan HÄR där ni också kan boka. Jag som befinner mig just nu på Gran Canaria blir ännu mer taggad att åka hit om mindre än två månader igen. Det är riktigt bra här!

På resan kommer jag ha en föreläsning om min inre resa, den mentala biten. ”Aldrig mer ångest”. Om hur träningen förändrade mitt liv efter jag drabbats av panikångest. Att kropp och själ hör ihop.

Jag kommer även köra workshop ”styling och hår” vid två tillfällen. En träningsresa med mycket träning, många inspirerande föreläsningar, sol och bad men också hår och skönhet. Älskar den kombon.

Det jag ser fram emot allra mest är att vi ska vandra mycket. Här är så vackra, högra berg! Jag och Janne ska ner till Alperna i sommar igen så detta blir en bra träning innan.

Det blir dans, träning och förstås god mat, sol och bad. Har ni varit på en träningsresa innan? Jag älskar det! Du får ju allt! Man kommer hem som en ny människa, sådana resor ger mycket energi både att träna och att vara på semester. Nu när jag varit här och rest runt en del känner jag mig redan lite “hemma” och kan tipsa er om bra shopping och de bästa stränderna.

Med på resan är förstås härliga Pam.

Ni hittar mer info om hela resan HÄR där ni också bokar. Detta ska bli underbart.

I samarbete med Topphälsa 

  • 2017-01-16, 20:55
  • 18

Åh vad detta är kul! Ni måste åka med på detta! I april åker jag med Topphälsa till Gran Canaria för en veckas träning och inspirerande föreläsare. Vi njuter på det lyxiga Sheraton Gran Canaria Salobre som har en fantastisk utsikt och takpoolen ni ser ovan ser magisk ut! Ni hittar all information om resan HÄR där ni också kan boka.

På resan kommer jag ha en föreläsning om min inre resa, den mentala biten. “Aldrig mer ångest”. Om hur träningen förändrade mitt liv efter jag drabbats av panikångest. Att kropp och själ hör ihop.

Jag kommer även köra workshop “styling och hår” vid två tillfällen. En träningsresa med mycket träning, många inspirerande föreläsningar, sol och bad men också hår och skönhet. Älskar den kombon.

När jag var uppe i Stockholm i torsdags träffade jag goa Pam på Topphälsas redaktion för att gå igenom resan och programmet. Pam som också förstås är med på resan! Inne på hennes kontor hänger alla omslag hon varit med och gjort. Känner mig så stolt att hänga där bland alla andra duktiga, inspirerande tjejer.

Kolla hotellet vi kommer bo på. Oj oj! Jag älskar att det är mycket berg, det kommer nämligen bli mycket vandring för den som vill. Jag och Janne har cyklat mycket i bergen nere i alperna, i sommar kommer vi även klättra till fots så därför är jag taggad på att klättra och vandra på den här resan i april så är jag lite förberedd. Det kommer även bli dans och yoga.

På lyxiga Salobre Resort har du möjlighet till att varva träning med lyxig avkoppling i ett smakfullt inrett hotell. Det finns tillgång till lyxigt spa (mot avgift). En makalös panoramavy väntar vid takpoolen med tillhörande pool-bar på våning 11. Här solar och badar vi med utsikt över Atlanten. 

På kvällarna minglar vi och äter tillsammans och du kommer få ta del av inspirerande föreläsningar med bland annat Topphälsas chefredaktör Pamela Andersson. Det här blir en vecka som ger både träningsvärk och minnen långt efter hemkomst.

Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner!

Det var kul att hälsa på gänget uppe på redaktionen. Här är Pam med Topphälsas redaktionschef Helene Arkhem som också är med på resan och hjälper till så allt fungerar.

Ni hittar all info om resan i det senaste numret som finns ute nu eller på Topphälsa.se HÄR.

Är ni sugna på att åka med? Passa på att boka innan platserna tar slut, vi kommer få det fantastiskt! Jag är så glad över att få vara med i det här proffsiga härliga teamet och ser fram emot den här träningsresan!

I samarbete med Topphälsa