• 2017-04-28, 12:37
  • 3

I samarbete med Topphälsa 

Jag sitter och planerar hösten och förhoppningsvis är jag med på fler resor med Topphälsa då. Ni som inte åkt på en träningsresa någon gång, gör det. Jag lovar er att det finns något för alla på en sån resa. Topphälsas resor är populära för att de har många trevliga träningspass och föreläsningar, men också mycket gemenskap och värme. Många åker själva, det kan till och med vara deras livs resa även mentalt. Du får otroligt mycket energi och glädje, man mår så bra både i kropp och själ och jag känner mig så glad efter varit med på en sån här resa. Min kondition ökade rejält, att få träna och röra på sig i såna här vackra omgivningar slår det mesta. 

Jag blev knockad av alla vandringar vi gjorde uppe i bergen. Vilken lyckorus! 

Här kommer massor av bilder för att ge er inspiration. Våga ta steget, följ ditt hjärta och gör det just du känner för. Man utvecklas som människa att få pröva på nya saker, att få dela det med andra som man inte har träffat tidigare. Att få lyssna på inspirerande föreläsningar där man kan känna igen sig i något är en fantastisk upplevelse. Pamela hade en otroligt stark föreläsning om sin resa från att hon fick beskedet om den stora tumören i hjärnan och hur hon tränade sig frisk. 

Måns Möller föreläste om resan han var med om när de fick beskedet att hans son inte var som alla andra. En otroligt gripande föreläsning, men också en stund med mycket värme och kärlek. 

Jag föreläste om psykisk ohälsa, vad som händer med kroppen när man drabbas av svår panikångest och ångest. Där lärde jag mig hur viktigt det är med motion därför kan jag idag stå och prata om hur jag blev frisk. 

Ni skulle hört den fantastiske Ari Riabacke, som dessutom var med dagen innan han föreläste i tv-programmet “När livet vänder”.  Jag grät mig igenom hela programmet när vi satt på hotellrummet och tittade. Han föreläser om beslut, hur viktigt det är att följa sitt hjärta. Lyssna på honom om ni får tillfälle någon gång!

Tack från hjärtat till alla som var med på den här fantastiska resan! Tack Pam, som ville att jag skulle vara med i det här fina ledargänget.

Jag är överväldigad över alla fina människor som kom fram och pratade med mig, som läser bloggen och som ville dela med sig av sin egen resa. Jag pratade med många härliga deltagare när vi gick på våra vandringar. Många berättade om utbrändhet, panikångest och ville prata om hur jag gjorde.

Tack för att ni delar med er. Det hjälper både er själva och andra. (Klicka på bilderna för att förstora.)

  • 2017-04-20, 14:00
  • 13

I samarbete med Topphälsa

Idag har vi lite svalare här på Gran Canaria och det var rekordmånga som ville med ut och vandra idag. Jag har svårt att låta bli att bombardera er med bilder, det är så bra här så jag får nypa mig i armen. Får ni möjlighet att åka med på en träningsresa, gör det. Häromdagen hade vi 43 grader nere i dalen, vi som var på berget och vandrade kände av det hela dagen i huvudet. Jag stod i en iskall dusch i en halvtimme efteråt tror jag, haha.  Men idag var det skönare med 25 grader när vi gick ut.

Här berättar Christer om dagens vandring innan vi ger oss iväg, han är så bra! Ni ska åka iväg på Topphälsas träningsresor när han är med, ni får lära er massor. Jag kommer eventuellt åka med till höst igen. Kika på länken ovan, det finns så mycket kul att åka med på.

Titta vilka häftiga stora kaktusar överallt.

Här är vi uppe på toppen av ett högt berg. Ljuvligt utsikt! Jag är helt såld på att vandra, sedan är det extra roligt när man går i en grupp. Nu är jag ännu mer laddad för att klättra och vandra i alperna i sommar.

Vilket underbart gäng uppe på bergstoppen!

Har några roliga klädtips som kommer i nästa inlägg. Vi hörs snart, kram på er