• 2018-06-01, 21:00
  • 13

Innehåller annonslänkar

Nu är det dags för Barcelona igen, vår älskade favoritstad som vi varit i många gånger nu. Vill ni ha tips, fråga gärna! Har ni tips, dela gärna med er här inne så kan vi sprida fler mysiga ställen.

Jag och Janne kom hit igår torsdag och stannar till tisdag, 5 nätter är perfekt för en storstad, men Barca har så mycket mer än bara puls och sevärdigheter, medelhavet och en strand mitt i stan gör att jag bara älskar den här staden! Det finns allt. Älskar besöka nya platser i världen men just Barca återkommer vi gärna till, det är en viss charm att hitta i en stad och känna sig som hemma.

Flera undrar över klänningen på instastory- den finns HÄR.  ÅH vad jag gillar den! Sitter fint upptill, smocktopp, off shoulder (förstås,haha) fin längd på kjolen och skön kvalite. Pangpris dessutom.

Solisar HÄR! 

Klänning HÄR, fint till stranden, bara att dra på sig snabbt.

Vi har haft en underbar dag på stranden hela dagen, vi ville bara ta det lugnt och inte stressa runt som galningar som det lätt blir i en storstad, orkar inte flänga runt och bocka av massa listor. Vi vill bara vara och det är ljuvligt!

Vi har vänner som bor i Barcelona så vi har fått finfina tips som vi ska besöka i helgen, i morgon är det ju en födelesedag att fira och Janne håller på för fullt att fixa, haha. Jag är fortfarande lika barnsligt förtjust i att fylla år! Älskar födelesedagar och jag vet ingenting alls vad vi ska göra i morgon.

Massor med folk på stranden idag, vi har det varmt och skönt, mycket behagligare värme än hemma i Sverige, haha. Galet. Vi sover bra med AC på hotellet och svalkande vindar, helt omvänt egentligen mot vad vi har hemma just nu.

Tradition att alltid äta på en strandbaren. Akta er för ficktjuvar och håll hårt om era väskor, Barcelona är känt för både rån och ficktjuvar men det är så mycket folk här så det är som i alla andra storstäder. Jag har väskan i knät hela tiden och håller i den.

Älskar Bubu bar som ligger i gotiska kvarteret och där är vi varje gång, men nu hade de bytt både kock och menu. Det var hemskt dåligt, fattar inte hur man kan ta bort så fina rätter som de hade innan, de vi beställde kunde vi knappt äta men allt är nog en smaksak.

Gotiska kvarteren är mysiga att strosa runt i.

Vi bor på Grand hotel central och här har vi varit flera gånger innan, ligger centralt och takbaren är amazing men det känner ni nog igen från tidigare blogginlägg. Ska skriva flera inlägg om alla tips när vi kommer hem.

Här har jag suttit en timma själv med datorn nu ikväll när Janne skulle ut på stan och fix lite grejer inför morgondagen.

Härligt med vacker rooftop på Grand hotel.

Om en stund har vi bokat bord på en populär tapasrestaurang som heter bar Mundial så nu måste jag skynda mig!

Det pirrar i magen för i morgon fyller jag år!

Kram på er alla där hemma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 2018-03-04, 08:19
  • 8

God morgon från Österrike! Självklart har vi filmer från våra dagar i alperna också! Klicka på pilen.

Nu blir det frukost och sedan ut i backen igen, strålande sol idag.

Kram från oss