• 2019-01-16, 20:56
  • 28

Då var det dags igen. Trollet Linda är tillbaka. Just nu kallar hon sig Margareta eller M eller lite variationer på det. Hon är fortfarande expert på juridik, ska anmäla mig för olaga hot och tycker fortfarande väldigt synd om sig själv.

Vid det här laget håller trollet Linda på att bli rikskändis. Både Expressen HÄR och Skövde Nyheter HÄR har skrivit om hur jag och Robert Aschberg konfronterade henne i Trolljägarna. Hur det gick får ni se när avsnittet sänds, måndag den 18 februari på TV3 klockan 21.

Jag är inte helt förvånad över att hon dyker upp här igen just när det händer. Linda har funnits på många bloggar och Facebooksidor i många år. Genomgående är att hon vräker ur sig precis hur hemska saker som helst men blir otroligt kränkt om någon annan ens säga till henne att sluta. Jag är nermailad av människor som varit utsatta.

Hon har lite andra ovanor, som sitt sätt att skriva, som gör att hon är väldigt lätt att känna igen. Men hon är duktig på att skapa nya konton så jag hinner knappt blockera dem lika snabbt som hon skaffar sig nya. 

Om vi bara struntar i henne så tröttnar hon. Kanske. Annars får jag och Robert väl prata med henne igen.

Vill du det, Linda?

 

 

  • 2019-01-14, 06:00
  • 60

Nu får jag berätta! Jag är med i TV3:s program Trolljägarna som har premiär 28 januari! Jag åker med Robert Aschberg och konfronterar trollet Linda, som tagit näthatet till en annan nivå. 

Nu räcker det med näthat och jag är väldigt glad att Trolljägarna ringde mig i våras. Trollet Linda hade hållit på och jävlats med mig och många andra i över tio år när hon hittade ett nytt offer i form av Annica. Hur kan man ge sig på och vara så fruktansvärt jävlig mot en så svårt cancersjuk person. Det övergår mitt förstånd. 

Det var droppen! Jag vände upp och ner på alla stenar jag kunde hitta och jagade henne dag och natt i en vecka. Till sist hittade jag rätt tack vare tips från er läsare och jag kunde till lägga ihop alla pusselbitar för att få fram vem det var. 

Om ni inte kommer ihåg vår egen jakt på trollet Linda som kallade sig en massa olika saker, så läs HÄR och HÄR 

Snart får ni se i Trolljägarna när jag och Robert Aschberg konfronterar henne, ansikte mot ansikte.

 

Jag tvekade aldrig att åka med, men det var med blandade känslor som jag träffade den människa som orsakat många sömnlösa nätter och mycket oro för så många andra. 

Robert är riktigt tuff, jag hade inte velat vara ett troll när han knackar på. Men som man bäddar får man ligga. Näthatet måste stoppas och trollen släpas fram i ljuset.

Du som sitter bakom skärmen och hatar, tro inte att du är säker. Du är inte så anonym som du tror. Det är dags att sätta stopp för er näthatare!