• 2019-03-05, 09:05
  • 4

Såg ni Trolljägarna igår? Att ha ett ex efter sig som tjatar och beter sig är ju hur jobbigt som helst. Men här har “exet” tagit sin svartsjuka och sitt hat till en annan nivå. Stackars Åza som fått så mycket galenskap efter sig. Av ett ex!

Galningen har till och med skickat en polisstyrka till Åzas hem, terroriserat helas Åzas familj, skickat sms, hotat, skrivit galna kommentarer på hennes blogg i flera olika alias, som de flesta trollen gör. Men bara för du använder dig av ett alias är du inte skyddad av lagen. Det finns alltid ett ipnummer bakom namnet du använder. Tänk på det.

Men den här kvinnan är ju psyksjuk och måste ha vård. Det förändrar dock inte att Åza mått och mår väldigt dåligt, för även om många tycker att man ska släppa allt, inte lägga energi på en stalker som jävlas så påverkas man oavsett. Men hennes galna näthatare och stalker kommer få sitt straff, förr eller senare. Tråkigt dock att de inte fick till en konfrontation.

Ni ser nog på filmen jag lade ut igår, jag är inte stark där direkt. Jag var ett vrak förra veckan. Och det är riktigt förjävligt att det är på grund av en galning som vägrar låta dig vara.

Det finns annorlunda människor överallt och tyvärr kryper de fram ännu lättare bakom en datorskärm. De blir besatta. De kan inte sluta. Min galning Linda har tagit några dagars paus nu, det gör hon alltid efter ett race. Men max en vecka så är hon tillbaka igen. Polisen har alla hennes uppgifter, jag tror inte hon tycker det är lika roligt dock när polisen hör av sig.

Linda har många domar i sitt brottsregister så jag undrar om hon har några spärrar faktiskt. Hon borde istället vara inlåst på en låst vårdavdelning fråntagen dator och mobil.

 

2019-03-05 Johanna Toftby ,

  • 2019-01-16, 20:56
  • 28

Då var det dags igen. Trollet Linda är tillbaka. Just nu kallar hon sig Margareta eller M eller lite variationer på det. Hon är fortfarande expert på juridik, ska anmäla mig för olaga hot och tycker fortfarande väldigt synd om sig själv.

Vid det här laget håller trollet Linda på att bli rikskändis. Både Expressen HÄR och Skövde Nyheter HÄR har skrivit om hur jag och Robert Aschberg konfronterade henne i Trolljägarna. Hur det gick får ni se när avsnittet sänds, måndag den 18 februari på TV3 klockan 21.

Jag är inte helt förvånad över att hon dyker upp här igen just när det händer. Linda har funnits på många bloggar och Facebooksidor i många år. Genomgående är att hon vräker ur sig precis hur hemska saker som helst men blir otroligt kränkt om någon annan ens säga till henne att sluta. Jag är nermailad av människor som varit utsatta.

Hon har lite andra ovanor, som sitt sätt att skriva, som gör att hon är väldigt lätt att känna igen. Men hon är duktig på att skapa nya konton så jag hinner knappt blockera dem lika snabbt som hon skaffar sig nya. 

Om vi bara struntar i henne så tröttnar hon. Kanske. Annars får jag och Robert väl prata med henne igen.

Vill du det, Linda?

 

 

  • 2019-01-14, 06:00
  • 60

Nu får jag berätta! Jag är med i TV3:s program Trolljägarna som har premiär 28 januari! Jag åker med Robert Aschberg och konfronterar trollet Linda, som tagit näthatet till en annan nivå. 

Nu räcker det med näthat och jag är väldigt glad att Trolljägarna ringde mig i våras. Trollet Linda hade hållit på och jävlats med mig och många andra i över tio år när hon hittade ett nytt offer i form av Annica. Hur kan man ge sig på och vara så fruktansvärt jävlig mot en så svårt cancersjuk person. Det övergår mitt förstånd. 

Det var droppen! Jag vände upp och ner på alla stenar jag kunde hitta och jagade henne dag och natt i en vecka. Till sist hittade jag rätt tack vare tips från er läsare och jag kunde till lägga ihop alla pusselbitar för att få fram vem det var. 

Om ni inte kommer ihåg vår egen jakt på trollet Linda som kallade sig en massa olika saker, så läs HÄR och HÄR 

Snart får ni se i Trolljägarna när jag och Robert Aschberg konfronterar henne, ansikte mot ansikte.

 

Jag tvekade aldrig att åka med, men det var med blandade känslor som jag träffade den människa som orsakat många sömnlösa nätter och mycket oro för så många andra. 

Robert är riktigt tuff, jag hade inte velat vara ett troll när han knackar på. Men som man bäddar får man ligga. Näthatet måste stoppas och trollen släpas fram i ljuset.

Du som sitter bakom skärmen och hatar, tro inte att du är säker. Du är inte så anonym som du tror. Det är dags att sätta stopp för er näthatare!

 

 

 

  • 2018-01-05, 20:26
  • 216

Jag har sett en hel del kommentarer på både min egen blogg och andras genom åren. Men signaturen “Anna” som härjat här på sistone tar priset när det gäller att ha ett kallt hjärta och vad man får eller inte får säga till någon när hon ständigt skriver vidriga saker till Annica.

Det hon skriver till mig skiter jag i, men nu räcker det och jag hoppas ni vill hjälpa mig!

Vet du vem denna ”Anna” är eller har någon ledtråd åtminstone så maila mig på [email protected]. Sedan går informationen vidare till operatör och polis.

“Anna”, jag vet att du läser nu. Jag har bara en sak att säga till dig: Det räcker!!  Jag har försökt prata med dig och bett dig att höra av dig till mig, men du bara kör på och skryter över hur du har olika IP och kan använda olika WiFi. Säger en hel del.

Du skriver galna och vidriga saker, du påstår att Annica inte alls är sjuk. Men det är inte det värsta du skrivit till henne.

Fattar du hur jävla galet detta är?

Du har tyvärr fel, men du får tro vad du vill. Låt bara bli att sparka på någon som kämpar för sitt liv längre. Sitt hemma och tro precis vad du vill, du ska istället visa upp ditt tryne och erkänna vem du är. Sedan ska du backa undan och bara hålla käften. Sök hjälp helst så du inte stalkar någon mer. 

Tyvärr tror jag inte du lyssnar den här gången heller. Jag är rädd att du hör till de människor som njuter av att göra andra illa. Därför ber jag alla er andra att hjälpa mig nu.

Kan vi hjälpas åt att leta reda på människan? Jag vill gärna möta henne och släpa ut henne i ljuset.

Jag vet att några tycker att jag ska sitta och vara Annicas filter och ta bort kommentarer. Men Annica vill det inte själv. Hon är en vuxen kvinna även om hon är sjuk, inte ett barn som måste skyddas. Det respekterar jag, även om jag måste erkänna att jag går in och stryker några av “Annas” värsta angrepp så fort jag ser dem. Ni skulle inte vilja läsa dem, jag finner inga ord för vad vad hon har skrivit.

Däremot respekterar jag inte alls “Annas” galna påhopp. Har hon inte vett att sluta själv så får jag hjälpa henne på traven. Många av kommentarerna jag sparat i min skräppost går långt över gränsen för vad som är lagligt. Så nu får operatörer och polisen hantera “Anna”. Men ju mer vi kan berätta, desto större är chansen att få bort henne.

 “Anna” har IP som finns i Göteborg och använder dessa e-postadresser:  (Vill poängtera att dessa är förstås inte riktiga, men kanske någon varit med om samma eller känner igen)
[email protected]


[email protected]

Känner du igen något så tipsa mig. Det räcker nu.