• 2015-05-26, 23:37
  • 7

Nytt tips! Nu får ni vara snabba om ni vill ha den här snygga tunikan. Jag tycker den är söt och redan använt ett par gånger. Sval, ljuv och romantisk. Blir perfekt när vi ska flyga till värmen om ett par veckor. Storleken passar alla. Man kan knyta upp den som här eller också löst över tex jeans eller shorts.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lite bling i halsen är inte fel. Klicka på direktlänken HÄR på clarks om ni vill haffa en innan den tar slut igen. På bilden på deras webbshop kan den se något beige ut, men det är den inte. Den är exakt som bilden längst upp som ni ser i närbild. Jättefin när man stoppar i den lite busigt tycker jag.

Puss på er!

  • 2010-06-07, 14:53
  • 0

Idag är jag ledig, dagen går i ett ändå. Passar på att göra sånt jag inte hinner annars. Hade sån tur att just idag hade Lisa-Marie en redovisning i skolan om hennes skoltid från åk 1-6. De var indelade i grupper och hade förberett en superproffsig powerpoint-presentation!

Vi föräldrar var inbjudna för att komma och lyssna och efteråt bjöd dom på fika.

Ååå vad duktiga dom var, stå där framme och prata och genomföra en muntlig redovisning är verkligen inte det lättaste. Men väldigt nyttigt och lärorikt.

Gud så stolt man blir! Och skum känsla att mina tjejer blivit så stora.

Nu ska jag strax klippa Marilyn och sen ska vi gå en sväng på stan innan fotbollsträningar.

PUSS

(vet att ni alltid vill veta vart kläder kommer ifrån, Tunika www.Clarks.nu, lackleggins Gina, skor vagabond)