• 2011-11-15, 23:47
  • 0

Åh vilken intensiv dag, men nu är jag klar med det jag ska. Kanske kommer isäng före 24 idag. Skäll på mig om detta blogginlägg är postat efter midnatt.

(Långt inlägg, vilket jag själv aldrig läser i bloggar men nu var det mycket att ta upp med er.)

Bra dag på salongen, direkt efter gick jag en timmes rask promenad, kallt men skönt med motion ute. Lagade mat, enkel köttfärsås och körde upp Marilyn till handbollsträning. Lisa-Marie pluggar för prov. Ner till Annika ( min kompis som driver Skövde solarium) och slängde mig faktiskt i solsängen en stund- solar inte ofta men ibland måste jag. Är blek och glåmig och vill känna mig lite fräsch. Hem igen och satt framför TVn efter dusch, Kär och Galen. Programmet alltså, vet inte vad jag tycker….men fällde ändå en tår. Snyggt halsband på Sofia W. Jag har ett likadant. Har pratat med Mats också, åh vad kul att vi ska ses snart! Nästa vecka är jag i Sthlm tre dagar för massa möten och jobb men även en stor fotografering för amelia.

Tack snälla ni för alla tips, jag är en riktig Otrivinknarkare vad jag har förstått. Har kämpat på idag men fick ge vika efter varit såååå däppt i däsan….. jäkla skit. Tar nya tag i morgon. Jag har faktiskt redan Nasonex, kortisonsprayen ni pratar om. Säg det jag inte har haha…. har inte använt den så mycket dock för att den inte ger lika snabbt effekt. Men nu ska jag lyssna på era råd.

Flera har frågat om barnmorskebesöket, mina PMS.  Kan ju lika gärna dra alla problem i samma inlägg. Status där är oförändrat, PMS alltså. Det positiva med besöket var att det var underbara ” Gro” som förlöste mig när Marilyn föddes. HELT underbar barnmorska!

Det vi är överrens om är att jag är fruktansvärt känslig för hormoner och det finns inte så jättemycket att göra i nuläget. Medicin är jag inte så sugen på att stoppa i mig men är väl illa tvungen om jag ska överleva vissa dagar i månaden. Just nu är huvudvärken på väg och jag måste mota Olle i grind. På nåt sätt. Vågar inte tänka tanken om jag nån gång skulle skaffa barn igen- Den lilla hormonmängden dock som är vid mens är ingenting som vid en graviditet. MY GOD.

Till något betydligt roligare. Vill visa er sakerna som ni kommer vinna snart. Vackra ting jag tycker mycket om, hoppas ni gör det också. Varje grej kommer i en enskild tävling och jag kör igång  ganska snart så inte alla kommer samma dag.

Ni kommer kunna vinna en likadan lampa… från Design by E.

Jättefin klänning från capri!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SÅÅ snygga smycken. Unicasmycken heter märket. Sofia Wistam hade det till höger i kvällens program….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad tycks? Fina saker va! I morgon är det onsdag och krönika, ska blir kul att höra vad ni tycker om den. Nu ska jag krypa ner. God natt och God morgon!

  • 2011-11-01, 22:33
  • 0

Nu

Hemma efter ett spännande möte! Berättar när allt är klart. Nu gör vi kvällen och jag ska lägga upp några fina inredningsbilder strax.
Erkänner vad vi syndar en vanlig tisdagskväll. Skönt att jag kan skylla på barnen. De har lov.

Har den gråa tunikan från Clarks, halsbandet är från Unica smycken. De har så mycket fint!  HÄR finns telefonnummer där ni kan ta reda på återförsäljare.

20111101-230946.jpg

 

  • 2011-10-30, 22:26
  • 0

Det bästa i livet är att umgås med familjen. Vi hade en trevlig dag i Sjötorp och sjöng “Ja må han leva” för morfar som fyllde 85 idag. God smörgåstårta och en rad med desserter och tårta efteråt. De gamla ska alltid bjuda på tre, fyra olika rätter. Är vi där på middag en söndag är det först kaffe och bulle när vi kommer. Sen blir det mat. Ofta minst två olika rätter och sen dessert. En stund senare- kaffe, tårta och glass och/eller glasspinnar till småfolket. Vid den rätten brukar jag vara så mätt så jag inte ens orkar öppna ögonen. Då är det tur man kan ta en promenad vid Göta kanal för att vakna till liv.

Trygghet, glädje och gemenskap. Släkten och familjen ska man vara rädd om.

Morfar till höger och i mitten " moster ia" som är syster med mormor. Till vänster morfars bror Arne som är gift med mormors syster i mitten. Coolt va!

Gott.....!

Mormor är bäst på desserter.

Syster Bittan med hennes familj. Tvillingpojkarna mumsar på tårta.

Mormor i bakgrunden. Men går aldrig att fånga på bild för hon sitter inte ner i två minuter..

Marilyn skulle på maskerad och jag tog därför med grejer så jag kunde börja hjälpa henne redan där så vi stort sett kunde dra direkt till festen. De hade tema - kändis!

Sylen var med och sen lånade jag mormors spolar. Marilyn har overkligt tjockt hår så det fick bli en smart lösning. Att locka hela håret skulle ta flera timmar.

Vackert svall!

Tycker ni om detta? Armbandet är från Unica smycken och vi kan köra en tävling här inne om ni vill.

De har ganska ” pampiga smycken”, jättevackra. Även halsbandet nedan.

Tunikan är Plain Vanilla. Inom kort även tävling på CL där ni kan vinna ett valfritt plagg från Plain Vanilla. :-)

Tillbaka i Skövde! Den sista touchen och sen var de såå snygga!

Tadaaaa...! Kan ni gissa vilka de ska föreställa?

Majas mammas balklänning. Vacker som en dag! Mina kappor hade dem letat fram i garderoben. :)

Här anländer dem med deras snygga Säpovakt.

- Viktigt att kolla så kusten är klar.

Sjukt kul att se dem fixa sig, vi fick dock inte vara med längre än just hit. Sen fick Säpo ta över.

Ni ser vilka dem är va? Så klaaaaart ni gör!

Hoppas ni haft en bra helg! Missa inte vinnarna till Ladies night Örebro. I morgon!

 

 

 

  • 2011-10-17, 23:45
  • 0

Vi är i bilen och snart hemma! Flygresan hem gick lika bra som ner, inga sprängande bihålor, puh. Vi slapp även övervikt på väskorna tack och lov… Känns ju så där att behöva betala en tusenlapp för att man handlat lite för mycket… Har ni varit på primark? Herregud. Fantastiskt kul! Och trångt…
Vi sitter och pratar om helgen och vilken helg sen…Tack alla på Kevin.Murphy, ni är grymma!
Ska visa er snygga frisyrbilder när jag är hemma vid datorn och massa annat kul!

Förresten- känner ni till Unica smycken?Jag gör ett samarbete med dem och verkligen älskar deras smycken. Jag tänkte vi måste glittra lite i höstmörkret så missa inte tävlingen snart!

20111018-051427.jpg
Kraam!

2011-10-17 Mitt liv , ,