• 2015-02-01, 19:08
  • 15

Vilket härligt vinterväder vi har här i Skövde. Jag och Janne har åkt längdåkning idag, magiskt med all snö och grym träning för hela kroppen. Har ni problem med knän, då måste ni testa. Jag älskar det. Åker ni skidor? Vi bestämde idag att vi måste åka upp till Sälen snart igen.

IMG_4316.JPG

Att träna tillsammans är också något jag försöker peppa många att göra. Man blir ett team, när den ena vill träna hänger man med och samtidigt gör något kul som båda tycker om. Finns det något värre än när någon stör sig på något i ett förhållande? “Måste du träna heeeeela tiden, eller måste du till gymmet nu igen” Kör båda två så kommer allt bli mycket bättre, jag tror även det stärker förhållandet och bandet mellan er. Sedan klart att man inte måste göra allt ihop, det är roligt att träna med vänner också eller sina tonåringar som är ett perfekt sätt att umgås på. Men att den ena älskar att träna och den andra hatar att träna och någon kanske älskar skräpmat och någon älskar nyttigt. Det tror jag är svårt att bevara…

Längtar redan till nästa tur uppe på berget!

IMG_4317.JPG

Varsin blåbärssmoothie och ägg till frukost.

DSC_0350

Har även gjort dagens utmaning och stort förlåt att dag nummer 14 inte lades upp igår kväll. Trodde jag redan lagt upp det helt enkelt.

Fattar ni, vi är snart halvvägs.

50 Squats 

35 Utfallssteg 

30 Höftlyft 

30 Crunches 

Totalt 145 repetitioner.

DSC_0362

DSC_0373

Vill ni få mer träningstips om hur man kan variera sina övningar? Skriv in i sökrutan längst upp tex squats med vikt, eller magövningar mm. Finns  massor. Fortsätt hashtagga på instagram så kommer jag snart dra en vinnare igen som kommer vinna träningskläder från Mxdc! Dom vill att fler kommer igång med träning och då kanske detta även kan peppa er. #toftby30dagarschallenge

Om ni ska gå en kvällspromenad måste ni köpa GT. Rolig artikel och massa tips. Det är helt otroligt vad många som redan hakat på detta. Vilken kampanj det blev och heja alla som är med och kör. Nu ska vi få Sverige att bli ännu friskare!

#godisstopp Snart 5000 likes på Fb. Wow!

DSC_0413

Där står även mitt recept på Solskenssmoothien. Vill ni läsa den på webben hittar ni artikeln HÄR. 

Bilder från gårdagens middag vi hade här hemma med våra vänner Per och Annika kommer i nästa inlägg. Vilken trevlig kväll vi hade! Nu ska jag rensa bland massa kläder som ska bort och förberedas inför bloppis sedan blir det soffan med tjejerna.

Pöss