• 2015-01-28, 23:51
  • 15

I onsdags var jag hos Caroline på Löfvingkiniken för att göra mesopeeling andra gången. Det är en fantastisk behandling som ger resultat.

Mesopeel är en säker peeling baserad på A-vitamin, känd för sin höga verkningsgrad inom anti-aning och vid aknebehandling. Innehåller också kojicsyra(utvinns från japanska svampar) bra vid pigmenteringar och ojämn hudton. Salicylsyra som är bra vid akne och som främjar peelingprocessen. Produktionen av kollagen och elastin stimuleras. Kan även läggas på en känslig hud. Behandlingen bör upprepas tre gånger, 2-4 veckor emellan.

Jag märkte resultat redan första gången jag gjorde den  i november. Huden fick mer lyster, kändes renare och slätare. Min hy under vinterhalvåret är så torr så jag blir tokig och under ögonen är det hemskt. Har även deras produkter som jag testat ett tag nu och det märks att dom funkar.

IMG_3575.JPG

När hon lägger på masken som ska sitta 20-60 min masserar hon nacken och huvudet,  ljuvligt! Masken sticker lite men det tänker man inte på när man får skön massage.

Första dagarna får man en lätt avskalning av huden. Man får inte gnugga, eller dra bort. Smörja mycket och var försiktig när ni sminkar er med borste. Det kan även klia men även då får ni smörja.

Första dagen efter behandlingen, på kvällen började det kännas stelt och rött.

IMG_3606.JPG

Oj, oj till och med röd i ögonen, haha. Hemsk bild.

Håll i er. Detta är på fredag morgon två dagar senare. Janne höll nog på att svimma när han såg mig när vi vaknade för det gjorde jag själv nästan när jag såg mig själv i spegeln. Ändå är bilden betydligt snällare. Kunde inte sluta skratta när jag såg mig själv.

IMG_3734.JPG

Jag är glad att jag inte jobbade i fredags, satt med huvudet gömt mot rutan när jag åkte tåg. Man kanske inte ska ha allt för mycket planerat där man vill känna sig extra snygg… Det får man planera in en vecka senare istället, haha!

IMG_3756.JPG

På söndagen såg jag ut så här. Då hade det röda försvunnit och det stramade inte alls lika mycket. Men torr och fnasig och blek…gick med ansiktskrämen med mig hela tiden och smörjade från morgon till kväll.

IMG_3773.JPG

IMG_3898-0.JPG

Men fortfarande mycket som fjällade. Igår kändes det ännu bättre och idag är det enbart lite på kanterna kvar. Jag har smörjt som en galning och varit försiktig. Idag är det en jättestor skillnad och nu jäklar händer det grejer.

Huden är len, fått så mycket lyster och inga smårynkor är kvar. Behandlingen slätar nämligen också ut lite. Jag är SÅ nöjd!

DSC_0208

IMG_3983 2

Ingen redigering. Ansiktet är som nytt igen. Huden är jämnare och jag älskar att den fått mer lyster. Är så jäkla nöjd!!! Om några veckor ska jag göra en till. Har deras underbara Image skincare produkter som jag nu testat över en månad. Jag gillar dom produkterna för det händer grejer när man har dom. Dessutom helt utan mineraloljor, parabener, inte testat på djur och är oparfymerade. Däremot doftar dom gott av rena essentiella extrakt som används. Ni vet den där goa doften från skönhetssalonger. Säljs endast av hudterapeuter och läkare. Jag har tidigare haft Dermalogica, Clarins bland annat.

När vi kör kundevent på Main brukar kunderna få 20% rabatt men Caroline är så snäll så hon erbjuder även er bloggläsare 20% rabatt på mesopeelbehandlingen till er och även IPL (hårbortagningen som jag gjort några ggr) Passa på att göra den nu när ni inte är i solen.

När ni ringer henne, hälsa från mig. Behandlingen är grym och jag tipsar inte om något som inte funkar. Sedan är hon proffs och supergullig. Tel Caroline på Löfvingkliniken 0709-799153 eller boka på hemsidan här.  Rabatten gäller februari ut.

Puss & kram

För er som är morgonpigga och vill kicka igång utmaning dag 11 i morgon 29/1

40 Squats 

30 Utfallssteg (Varje ben, gör varannat och bakåt om det känns bättre) 

25 Höftlyft

25 Crunches 

Nu är vi snart halvvägs, tjoho!!