• 2015-01-25, 00:19
  • 16

Hej hopp!

(Detta inlägg började jag skriva redan vid 11 och sedan hann jag inte färdigt)

Har ni haft en fin lördag? Jag vaknade utsövd efter 8 idag och sova 8 timmar i sträck är helt fantastiskt och inte ofta. Min kropp mår bäst av att sova 7 timmar, det blev annat när man fick barn det där med sömn och sedan är det som om kroppen ställt om sig. Känner ni igen er? Kanske extra mycket ni som har småbarn just nu ;) Det vänder!

Längesedan jag tipsade om kläder mm men det är mycket rea ute i butikerna så därför inte så mycket inspiration. Förra veckan var jag och L-M dock inne på Clarks och vi hittade så fina grejer. Hon skulle på en middag och behövde en fin klänning så denna svarta blev det till henne. Hon är kort och denna ser på bilden ut att vara lång men den satt jättefint på henne och snygg längd.

DSC_0193 2

Mycket fint på deras rea.

IMG_2874

Hittade en cool väska som blir fint i vår och sommar. Roligt med någon annorlunda att variera med till mina klassiska som jag alltid har.

DSC_0177

Janne fick en kavaj som är mysig.

IMG_3583

DSC_0180

Köpte nya krukor, blir så tomt varje gång man plockar bort julgrejer men undrar vad hade man innan ?

DSC_0179 2

DSC_0222

Marilyn hittade en så mysig lampa till sitt fönster. Magnolia med små ljusslingor i. Roligt när dom hittar något själva dom tycker om och gör sitt rum till ett eget kryp in. För där inne hänger hon mycket. Filmtjej som hon är. =)

DSC_0193

Nästa tips är superfina lampfötter från Chilli. Jag har haft en fantastik fin lampa som jag köpte där för flera år sedan och sen har jag inte fått tag på någon mer. Nu hittade jag dom igen och köpte flera stycken. Älskar dom. Passar perfekt hemma hos oss. Jag gillar en röd tråd genom hela hemmet och inga färger. Tycker bara om jordnära toner, förmodligen skittråkigt för vissa men jag gillar när det känns enhetligt och det är det viktigaste, att du gör det personligt som du själv trivs med.

DSC_0188 2

Nu har jag haft sängen sedan maj förra året och jag kan säga att det var absolut det bästa köp jag gjort i hela mitt liv. Carpe diem (Sandö) Sover som en prinsessa och det finns ingen bättre än att krypa ner i den stora sköna sängen. Valde extra höga ben, kontinental och hög gavel (tinek) så det är en jättesäng haha och man känner sig som en lite myra.  Men desto skönare att krypa ner. Nu för tiden tycker jag sovrummet är bland det viktigaste i ett hem. Lugna färger, inte rörigt och inte massa grejer överallt. TV- Big NO. Kommer inte innanför det rummet. ;) Funderar ni på ny säng? Alla tycker förstås olika även där men Carpe är grym. Sedan kan jag rekommendera extra hög. Det är en häftig och skön känsla. SOVA i sisjön, tack för all hjälp man får där.

Idag blev det löpning på gymet, åh har ni inte upptäckt det eller tycker det är jobbigt- Kör ändå- det finns ingen som är bättre. Rena lyckopillret! Är det jobbigt, kör så länge du orkar. Sedan kommer du orka lite till. Känslan att helt plötsligt klarar 6 km lätt utan att stanna är magiskt.

IMG_3811.JPG

Sedan har vi jobbat en del. Ni är galet många som beställt och fått våra mössor, nu är dom rosa helt slut och ett fåtal kvar av den gröna. Nu har vi planerat nya grejer som kommer framöver. Det är väldigt roligt att se era taggar, hashtagga gärna johannaojanne om ni har era mössor. =)

Tack för alla fina bilder ni lägger upp. Ni är så snygga och vi blir jätteglada. Här är ett par jag fotade av från instagram nu.

IMG_3833.PNG

Hur söt?!

IMG_3829.PNG

IMG_3832.PNG

IMG_3834.PNG

IMG_3830.PNG

IMG_3831.PNG

Extra varm kram till Ingela till höger som är en riktig kämpe med sin cancer. Heja dig!

IMG_3835-0.PNG

IMG_3836.PNG

IMG_3837.PNG

Wow så fina ni är allihop!

Kvällen avslutades med hockey mot Växjö och sån stämning i Scandinavium. Vilket intro, så mycket folk och det var så kul!

IMG_3838.JPG

Bra match men förlust som vi inte behöver prata om. Dom ligger fortfarande dock två i tabellen ändå, hehe.

IMG_3819.JPG

Träffade goa vänner. Erika, Anders, Roberto mfl.

IMG_3820.JPG

Min kärlek som jag aldrig kan se mig mätt på.

IMG_3827.JPG

Hemmakväll med kräftor och lite plock blir en skön lördagskväll. Nu ska vi sova gott.

Sist men inte minst- Utmaning dag 7!

 

35 Squats

20 Utfallssteg

15 Höftlyft

20 Crunches  

Kör hårt! :)