• 2013-10-24, 18:59
  • 11

Igår var jag och Janne bjudna till Jessica Anderssons Releasefest på Yaki-da i Göteborg då hon precis har släppt sitt album 40.14.4. Jag och Jessica känner varann sedan vi var tonåringar från Skövdetiden där hon växte upp.  Detta är hennes första soloplatta och hon har skrivit flera låtar på skivan tillsammans med Peter leMarc och Marit Bergman. Första gången jag fick höra en snutt på en utav låtarna satt vi på ett hotellrum i Sthlm för mer än 1,5 år sedan och hon spelade upp början till “aldrig aldrig” från sin mobil. Dagen innan hade hon träffat Marit Bergman och dom hade precis börjat sitt samarbete.

Vi lyssnade på lilla snutten hon hade i sin mobil, enbart sång och gitarr. Låten är tillägnat sin son Liam. Jag började gråta redan då och sa att den här låten Jessica kommer bli fantastisk! Texten handlar om trygghet, att aldrig bli lämnad. Igår fick jag höra den färdiga och tårarna kom igen, det var så vackert och så rakt in i hjärtat.

Jessicas första soloplatta handlar om hennes svåra uppväxt med missbrukande föräldrar precis som självbiografin som kom för fyra år sedan. Jag tycker det är helt fantastiskt att hon kan dela med sig av sin uppväxt rakt från hjärtat och jag tror hon är en stor förebild för väldigt många.

Vackra människa! GRATTIS till ett fantastiskt album! <3 Så fin i sin klänning.

Här kommer lite bilder från kvällen.

Michela frågade om jag villa prova den vackraste kavajen jag någonsin sett.. Valerie gör otroligt vackra kläder, som ett smycke…

Och den fick det bli. :) Snabb bild innan vi skulle gå så det blev en suddig mobilbild tyvärr.

Så kul att även Magnus och Mats var där. Längesen vi sågs nu så vi hade mycket att prata om :) Jessica kommer förresten vara med på Magnus Julkonsert i år tillsamans med Sonja Alden. Ni missar väl inte det? Jag ska skriva ut turneplanen och även tävla ut biljetter till Skövdekonserten! Håll utkik. Jag och Janne kommer förstås att gå. Det är fjärde året jag ser den och eftersom jag ÄLSKAR julen är det mysigt med pampig julkonsert som ni inte kommer bli besvikna på. HÄR hittar ni biljetter och mer info. (extrakonsterter har satts in pga stor efterfrågan)

…alltid mycket skratt :)

Underbara Bert Karlsson och GT chefsredaktör Frida Boisen.

Jag och min kärlek <3 Vi pratade med Bert och han tyckte förstås vi skulle gifta oss i hans fina kyrka. ;)

Fina killar! Jessicas Nicklas är dock längre. ;)

 

Många bra låtar på skivan som inte alls är mörker utan mer glädje och hopp. Köp den!

Ödmjuka och trevliga Jimmie med hans fina fru.

Två vältränade hunkar!

Här är jag med Ulrika som jobbar för Ester Elenora. Träffade även henne idag för ett annat samarbete. Snyggt med hårband! Visst är halsbandet underbart… Tydligen slutsålt överallt så jag vet faktiskt inte om det finns att få tag på..

Dagens GT!

Vi hade en mysig kväll och jag är övertygad att skivan kommer spelas väldigt mycket.

Lyssna på låten “Aldrig Aldrig”.

[vimeoplay id=”77674243″ size=”large”]

 

 

  • 2010-12-02, 23:46
  • 0

Tåget funkade hyffsat idag, mycket skönt! Direkt efter jag kom hem gick jag till salongen för att jobba några timmar och sen blev det lite fix inför i morgon…. Lisa-Marie min stora finas tjej fyller ju år. Tonåring dessutom! För exakt 13 år sedan var jag stor som en flodhäst, hade gått över 7 dagar. Deras pappa spelade i ett band som precis hade släppt en skiva och hade på köpet fått ett datum för att spela live i nyhetsmorgon på TV4. Tyvärr så blev det inget med det, inte det datumet iaf för då ville Lisa-Marie titta ut. Haha! Just den dagen, ( natten) satte allt igång och naiva som vi var hade vi räknat med att… jag går garanterat över 1 dag till…. de kommer självklart att kunna dra upp, värsta fall får jag följa med och BB finns det överallt. Men vi hann inte ens att åka upp- det blev en bebis istället och den spelningen fick hastigt ställas in. De fick ju som tur ett nytt datum. :)

I morgon fyller hon 13 år och är stora tjejen!

Nu har jag slått in paket och förberett för allt firande på morgonen, jag och M har smygit omkring här och tårtan står i kylen och ljus ska sättas i. Det blir man aldrig för stor för.

Men självklart ska jag också hinna visa er alla bilder från igår, det var så otroligt fint allting. Jag får alltid så mycket inspiration och ideér när man är på visningar, även kul och intressant att prata med andra i samma branch.

Fantastiskt!

Visst är det fint?!

Underbara mini cupcakes!

Vackra, trevliga Valerie Aflalo med vän!

Träffade fina vänner från Liiiiiköping!

Jag och fina Mats! (Bild lånad från stureplan.se)

Jag hade en klänning från Ida Sjöstedt, älskar verkligen den. Hon gör fantastiska klänningar! Örhängen lånade jag från min mamma- visst är dom fina! :) Armbandet är från HM. Håret lockade jag och tupperade, fäste upp det på sidorna. Är det cocktail så är det!

Efteråt så åkte vi till Nordic light hotell, skönt med lugn och mysig miljö. Magnus kom dit och mötte upp oss efter stärnklart show nummer 2. En glad puss var han värd efter ett 13 timmars pass! :)

En underbar blåbärspaj! Men nu är det slut med gottandet för ett tag. :)

Natti! I morgon får ni veta vilka som har vunnit de snygga armbanden.

KRAM!