• 2019-03-11, 20:06
  • 8

Innehåller annonslänkar 

Hoppas ni haft en fin helg! Tack för alla tips till vår resa till USA, så kul att höra om era resor och alla tips.

Timmarna har flugit fram idag, jag och Janne har suttit och jobbat mycket, Lisa-Marie har också suttit vid sin dator och pluggat och Marilyn var ledig för en gångs skull så hon var också hemma. Ovanligt att alla är hemma, men underbart.

Jag har betat av mycket mail, nu är det väldigt mycket roliga samarbeten och uppdrag på gång, älskar när det är full fart. Har en fullspäckad vecka och kommer pendla en del fram och tillbaka Göteborg. Ska medverka på på Livsandas tjejkväll på torsdag och ska visa mina bästa hår och stylingstips, det ska bli kul att komma dit igen.

På torsdag är det stort polisförhör med allt kring min stalker Linda, känns bra att det händer grejer nu.

Idag har solen varit framme hela dagen, så skönt! Blir glad i hela kroppen. Har beställt en del till resan som jag ska tipsa er om. Två sköna klänningar, den gula är ni många som gillat. Den är underbar! Till fest, stranden eller gå på stan. Sneakers, flip flop eller klack.

Den gula HÄR, Billig, lätt att packa ner i väskan. Jag har även beställt den blå och svart som är likadana. Älskar maxiklänningar. Blå HÄR, svarta HÄR. 

Mina glasögon är Cloé, vet många som frågat. Älskar glasögon och blev så glad över dessa, beige/guld.

Puma sneakers hög sula har ni handlat så de tog slut, men kika på startsidan, finns en rosa likadan som var fin, även många andra snygga HÄR, Puma låg sneakers med sidensnören HÄR. (Hugg dem, ruskigt snygga)

Nästa tips på en ljuvlig klänning i vår, Janne tyckte den var jättefin. Mysiga färger och skön på. En underklänning som medföljer som man kan knäppa av om man tex vill ha den till stranden med bikini under. Lätt att rulla ner i väskan.

Klicka HÄR. Finns även blå!

Har haft Day strandväska innan och de är riktigt bra väskor. Håller! Man kan ha blöta handdukar, bra material inuti väskan och det får plats mycket. Tips! Hugg den för den kommer ta slut. Lätt att packa ner i resväskan.

HÄR. Flip flop i silver med skön sula HÄR. 

Hoppas ni fått lite vår och sommarinspiration även om det är minusgrader, men snart är våren här!

 

 

 

 

2019-03-11 Johanna Toftby , ,