• 2015-11-11, 00:16
  • 7

Flera har frågat, mailat om denna väska finns kvar. Den har tydligen varit helt slut men nu finns den inne igen! Skynda beställa om ni vill ha en för den kommer ta slut. Bra pris och riktigt snygg. Dessutom praktisk. Sätt på en snygg reflex från Smart in the dark så syns du i mörkret.

Väskan hittar du HÄR. Just det! Man kan även vända på den så den blir svart! Reflexerna tog också slut snabbt men vi har fått in en del igen i johannashop.se Dom som är slut är på G! Dom små är bra pris, smarta att sätta tex på era väskor, barvagnar. Varför inte ge bort i present eller ha med i julkalendern om ni kanske gör sådant till era barn. Vinterns viktigaste ägodel som räddar liv. Snälla bär reflex i mörkret så ni syns.

IMG_3827.JPG

Mer tips:

IMG_4367.JPG

Denna virkade hade jag i Köpenhamn, på frukosten kom det fram två stycken och frågade vart den kom ifrån. Kul! Har missat visa upp den för er. Tips om ni vill ha en läcker tröja som funkar både till fest och vardag. Den skimrar nämligen lite. Snygg till slitna jeans eller svarta skinnbyxor med höga klackar till fest.

Finns i tre färger. Guld och silver blir grymt till julfesterna. Jag har även dom, ska ha den i guld till en julfest tänkte jag! Kommer ta slut snabbt tror jag.

Ni hittar dom hos Clarks HÄR. Jeansen med knappar är också därifrån, osäker om dom finns kvar men kolla! HÄR isf.

Nu ska jag krypa ner i min sköna säng efter flera timmars storstädning. Så skönt när det är gjort. Lisa-Marie sitter bara och pluggar teori hela kvällarna inför sitt körkort nu. Har glömt hur mycket det är… Tre veckor kvar tills hon fyller 18 och både teorin och uppkörning är nu bokat efter att hennes körlärare sagt att hon är redo.

Shit pommes alltså… jag är redan nervös. =)

IMG_4488.JPG

God natt alla!