• 2011-05-24, 14:51
  • 0

Fantastiskt!!

Fantastisk visning! Tack kevin Murphy!

Party...! ;-)

Sara med mr Murphy :-) Best!!

Party och massa dans!! Så kul vi hade:)

Some drinks hehe

Skål!

Måste visa er en bild, den här tjejens kollega kom fram till mig först och talade om att den här mörka tjejen ofta får höra att hon ser ut som mig och de undrar om hon varit med i ett TVprogram… haha! Jag kan hålla med faktiskt, inte ofta man ser sig själv gå omkring men likt var det allt! Svårt att visa på bild men hon hade något som påminde om mig själv. :-) Har en salong på Kungsholmen i Stockholm. Kul att ni kom fram!
Sen åkte vi iväg 20 stycken till ett minst sagt kungligt ställe… herregud. Fotografering på varje gäst, fullständigt namn och rubbet skulle in i datorn innan vi fick gå in. Väl där inne var det väldigt trevligt och fint. Mycket fint. ;) och inte alls stelt och “tråkigt” som det kan vara på så här strikta ställen. Nä då, klackarna i taket och superbra musik!

TACK Peter för allt!

 Förresten! Kommer ni på torsdag? Då har amelia sitt stora läsarbloggmingel! Ni som har en läsarblogg på amelia.se är varmt välkomna +1 vän ( som inte behöver ha en blogg på amelia) Jag kommer vara på plats och prata och mingla med er! Hoppas vi ses!

När: Torsdag 26 maj kl 16-19
Var: Bonnier Tidskrifters restaurang BT-rian, Sveavägen 53 i Stockholm

KRAM