• 2019-01-25, 09:00
  • 14

Fredag är här! Vi är på väg till Stockholm och idag har jag ett riktigt spännande möte med mitt bokförlag. Kan ni gissa vad?

Janne är med och ikväll ska vi gå på premiären på Sanna Nielsens krogshow på Hamburger börs. Ser fram emot att se den, tror den är riktigt bra.

Har ätit en gofrukost innan tåget och förstås tagit mina vitaminer. Många frågar ofta vilka tillskott jag äter och här ska ni få ett grymt tips. Vitalitet innehåller strandnypon, ingefära, gurkmeja och piperin. Allt i en och samma tablett.

Jag har haft problem med mina knän och vill äta gurkmeja och nyponpulver men här får jag allt mina leder och muskler behöver i en enda tablett. Ni vet nog vi det här laget hur mycket jag älskar ingefära och i Vitalitet har du hela 100 mg. Stärker ditt immunförsvar och är bra mot migrän.

Functio Optimas Vitalitet!

– Minskar inflammationer

– Förbättrar immunförsvar

– Gynnar leder och muskler

Läs mer HÄR! Mycket bra hemsida, tydlig beskrivning och seriös hemsida. Full pott för det.

Vitalitet är en noga utvald kombination av ingredienser som traditionellt använts för muskler, leder och ökad rörlighet. Den tillverkas i Sverige under kontroll av berörda myndigheter. Ingredienserna torkas naturligt och långsamt i 30-35 grader för att bibehålla dess fina egenskaper. Därefter mals de och pressas samman till en tablett. Produkten är helt vegansk.

Ord.pris 329 kr.

Vill du stärka ditt immunförsvar, problem med leder eller inflammationer?

Nu har jag ett erbjudande till er, med koden Johanna får ni 25% rabatt. Gäller t.o.m 24 februari 2019.

Du beställer HÄR.