• 2015-08-06, 21:45
  • 18

Äntligen! Jag och Janne har länge tänk att öppna en egen webbshop. En sida där ni kan hitta lite av varje, mina favoriter bland annat. Är riktigt glad att jobba med min andra hälft. Vi kompletterar varandra så bra och förutom all kärlek har vi väldigt roligt ihop. Då brukar det bli bra!

Vi börjar i liten skala med några väl utvalda produkter, bland annat snygga träningskläder. Webbshopen kommer sedan växa och bli större och fyllas med mer roliga grejer.

För ni är som “tokiga” när vi bloggar om både träningskläder och mössor. =) Janne får packa som en galning men nu blir det lättare när ni kan gå in direkt i webbshopen och enkelt beställa när ni vill. Ni behöver alltså inte längre maila för att beställa.

DSC_0496

Vi har även snygga Skin Bling som jag tokälskar! Det är enkelt. Kommer ni ihåg gnuggisar? Detta är samma. Jag fick så mycket komplimanger när jag hade detta när vi var i Barcelona sist. Vill du ta bort på en gång tar du olja, annars sitter dom i flera dagar.

DSC_0417

DSC_0855_1024

DSC_0381_1024

Träningskläderna är från MXDC och där kommer vi fylla på med snygga grejer allt eftersom.

Nu kör vi ett erbjudande! Ni får 20% rabatt på alla MXDC´s träningskläder, använd koden JOHANNA20 så dras rabatten av i kassan. Shoppen hittar ni HÄR  Man kan också klicka i “Följ” så får du uppdateringar så fort det kommer in grejer så det inte tar slut.

Välkommen in och dela gärna =) 

 

 

 

  • 2015-05-26, 23:37
  • 7

Nytt tips! Nu får ni vara snabba om ni vill ha den här snygga tunikan. Jag tycker den är söt och redan använt ett par gånger. Sval, ljuv och romantisk. Blir perfekt när vi ska flyga till värmen om ett par veckor. Storleken passar alla. Man kan knyta upp den som här eller också löst över tex jeans eller shorts.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lite bling i halsen är inte fel. Klicka på direktlänken HÄR på clarks om ni vill haffa en innan den tar slut igen. På bilden på deras webbshop kan den se något beige ut, men det är den inte. Den är exakt som bilden längst upp som ni ser i närbild. Jättefin när man stoppar i den lite busigt tycker jag.

Puss på er!

  • 2015-02-22, 23:40
  • 6

Wow vad många ni var som var med och tävlade i Clarks tävling! Över 200 var ni men en måste vinna även om jag gärna skulle vilja ge alla något pris. I veckan kommer nya tävlingar som jag tror ni gillar.

Stort GRATTIS till Isabell Persson som vann den fina leopardklänningen från Love forever som finns hos Clarks. Vi mailar dig. Grattis!

Efter jag hade färgat Linda i håret i fredags sprang vi bort till Susanne på Clarks för att kolla lite vårnytt. Och jesus vad mycket vi hittade. Linda fick med sig stora kassar hem till Stockholm i lördags och jag hann att fota ett par plagg innan jag körde henne till tåget.

DSC_1279

Skön tunika som jag också har. HÄR.  (Tips, bra pris.)

DSC_1290

DSC_0066

Tog fram mina nya vita jeansshorts, Denim & Supply Ralph Lauren, Blueco.  VÅR kan du snart vara här..

Kolla den här då!

DSC_1302

Fina Linda, så kul vi hade men snart ses vi igen.

Tror den finns kvar, HÄR. 

DSC_1306

Sedan hade hon ett antal plagg till i kassen som jag inte hann att fota. Jag ska visa er några plagg som jag ska prova i morgon när det är dagsljus. Kul med vårnytt.

DSC_0075

Om jag ska ha en kofta vill jag gärna den ska vara tunn och slank, har svårt för tjocka, stickade material. Här hittade jag den. Även den kan bli tufft med LdIr stövlar och shorts. Kanske något upptill också dock. Vila.

DSC_0072

DSC_0058

Tadaaa! Tröttnar inte på leopard…. HÄR.  Jag ska hoppa i kläderna i morgon så då får ni se mer.

Dags att krypa ner, nu laddar vi för en ny vecka.

Puss