• 2019-02-24, 19:47
  • 13

Jag älskar bländande vita leenden! Jag har tidigare blekt mina tänder med Swiss Clinic whitening system och nu är det dags för en ny behandling. Det blir så fräscht inför vår och sommar. 

Detta är en tandblekning för hemmabruk som är enkel att använda, det ger bra resultat om man är noggrann och den är väldigt prisvärd. Tandblekningen är framtagen av tandläkare och räcker upp till 36 behandlingar.

Inga ilningar! Jag är så känslig för det annars men har inte fått några ilningar alls.

Gelen i sprutorna bearbetar och löser upp det som satt sig på tänderna och skapat en gulare ton så tänderna kan få sin ursprungsfärg. Fortsätter man att bleka så blir tänderna vitare än vad de var innan. HÄR kan du läsa när jag tidigare har blekt mina tänder med Swiss clinic whitening system.

I paketet får du med:

Två specialtillverkade formbara tandskenorFörvaringsbox för tandskenorna
Tre stycken Whitening tandblekningsgele 

Jag brukar bleka 3-5 dagar men du kan bleka upp till sju dagar. Det är så spännande att se hur fräscht det blir när man plockar ur skenorna.

Så här gör du:

1. Koka upp vatten i en gryta, låt det svalna något så du inte bränner dig men det ska fortfarande vara varmt. 
2. Doppa skenan snabbt i de varma vattnet ca 5-10 sekunder. Håll i platsgreppet som sitter på skenan. Stoppa sedan in skenan försiktigt i munnen och forma den efter dina tänder. Sug in med tänderna så den fastnar och formas. Ta ut skenan och doppa ner den direkt i kallt vatten i en skål. Gör likadant med underskenan. 
3. Borsta tänderna noggrant.
4. Applicera en sträng tandblekningsgel i vardera tandskena i mitten på framkanten i skenan, ca 0,5 ml. Det kommer ut på hela skenan när du stoppar in den i munnen. Över och under. Man kan också välja enbart köra en skena åt gången. 
5. Bär den i ca 45-60 minuter.

Lägg gelen på framkanten i skenan så gelen hamnar på tändernas framsida/utsida för bästa resultat.

Jag försöker alltid undvika soya, kaffe, the, rödvin under behandlingen för att få bäst resultat.

Klipp bort platsgreppet efter man doppat i vattnet.

Sen sätter du in skenorna och kan greja med vad du vill hemma.

Blir så nöjd varje gång!

Vill du också ha fräscha och vita tänder i vår och sommar så har jag en rabattkod till er. Skriv koden Toftby200 så får du 200 kronor rabatt och betalar endast 39o kr!

Den är verkligen riktigt bra! Klicka HÄR för att beställa och läsa mer om deras populära tandblekning.