• 2011-06-04, 18:49
  • 0
Mamma kom med så fina paket! Jag fick en ny resväska som är perfekt för 2 dagarstripp. Så snygg! Sen fick jag underbart porslin från greengate, vackert!
Titta vilken bedårande blomma i en iittalaskål från butiken förr. Nu ska jag börja samla på dom, finns i alla färger och min mamma har dom som dessertskålar. Tunga och eleganta. TACK kicki för den fina presenten ♥
Picknick i det gröna med familjen! ♥ Dagen började blåsigt och tråkigt väder, men sen sprack det upp och solen sken hela eftermiddagen. Ljuvligt!
Jag och Linnea firade tillsammans och bjöd på lite smått och gott, lax, kycklingspett, räkor, ostar, röror och massa gottgott :)

Tjohej!

Kusiner, Nicole och Marcel!

Hela familjen samlad utom min pappa och hans familj som tyvärr var bortresta. Men vi ses nästa vecka :-)

Mitt söta lilla troll ♥

Jag med min stora söta tonåring :)

Har ni sett de vackra liljekonvaljerna!

Nicole gungar med småkusinen Milo!

Jag, Linnea med våra bästa gamlemormor och gamlamorfar :-)

Snygger!

Åh jag ÄLSKAR liljekonvaljer. Vi får alltid det när vi fyller år av mormor. Armbandet fick jag av Linnea. Älskar det.

Hade min vita klänning från love forever, finns på creative lounge! Sommardröm.

Lillstrump och jag ♥

Kladdkaka och blåbärs/hallonpaj är mums!

 

Himmelsk kladdkaka med nougat ovan- recept finns om ni söker på blogg. Ljuvligt god med mycket mörk ckoklad i.

Här är vi, 4 systrar:-)

Är så hääääär glaaad över en fin familjedag!

TACK för en fantastisk dag, vad härligt det är att umgås med familjen. Brukar ni fira era födelsedagar? Visst är det mysigt att träffa alla sin kära.

 Jag fick även presentkort och pengar till nya löparskor. Ska gå till intersport på tisdag sen springer jag som aldrig förr ;-) Linnea var glad över sina presenter, av mig fick hon ett kit från Kevin Murphy som jag tror hon blev glad för.

Hur har ni haft det? Jag har saknat er!  Antar inte många som har suttit vid datorn inne när det är sommarvärme ute, men i morgon så hörs vi säkert. Ikväll ska jag och Mini på bröllopsfest! Titta vilka snyggigar som gifter sig idag! Grattis David och Jessica!!!! Vilken vacker dag att gifta sig på. Nu måste jag skynda mig, det blir det gröna klänningen ikväll. KRAM