• 2019-01-21, 20:10
  • 5

Har ni fått en fin start på veckan? Tydligen årets deppigaste dag idag. Sista dagarna i januari, tomt på kontot och man jämför med alla mysiga kvällar i december med god mat och mys.

Det ändrar vi på, eller hur! Det går mot ljusare tider, det är ju faktiskt ljusare ute. Träna gör att man blir gladare, vi har kört längdskidor varje dag sedan vi kom hem från alperna, vilken energi man får! Jag älskar vintersporter och blir glad av att vara ute.

Måste tipsa om enkelt men supergott mellanmål, jag äter det gärna till frukost. Blanda ihop ägg med keso, krydda med citronpeppar, lägg på fincrisp och toppa med avokado. Blir mätt och står mig länge.

Lisa-Marie pluggar matte för fullt, idag har hon suttit precis hela dan, då är det lyx att Janne är här, han är grym på matte. En riktigt mattenörd är han, jag förstår typ noll, haha. Tjejerna uppskattar så mycket hans hjälp.

Blev sugen på en fräsch dessert och mixade ihop hallon och grekisk yoghurt, en tjockare smoothie men smakade som en lyxig sorbet. Så god! Snabbt och enkelt, grekisk yoghurt, hallon, vaniljpulver och agavesirap.

Så är ni sugna på godis för ni är uttråkade, gör en fräsch dessert istället, alla gillade den här hemma.

Vill ni få ett gott skratt ska ni läsa Jannes blogg, han var inte så nöjd efter skidåkningen igår, haha.

Nu blir det idrottsgalan sedan väntar jobb i datorn igen, har tre stora samarbeten för Bonnier som ska vara klart i morgon så måste köra på.

Kramar

 

Yoghurtglass med hallon

Skriv ut recept
Tid:
15 minuter
Antal portioner:
4 portioner

Gör så här

Mixa frysta hallon med tjock, grekisk yoghurt, har du en mindre mixer, ta hälften och mixa i omgångar, tina kanske hallonen något innan. Häll i saften av limen, vaniljpulver och agavesirap. Lägg några färska hallon på toppen och strö kokos över. Servera direkt.

500 gram

Frysta hallon

2 dl

Grekisk yoghurt

1/2 tsk

Vaniljpulver

1

Lime, saften

3 msk

Agavesirap

1/2 msk

Kokosflingor

12

Hallon

2019-01-21 Recept ,