• 2021-01-15, 09:30
  • 12

Innehåller annonslänkar

Fredag är här! Har ni kallt? Shit vilken kyla idag, men klart och fint ute. Jag vaknade på så bra humör efter sovit 7,5 timmar, hoppade i understället och har precis druckit två citronshots och kaffe. Visst är kaffet det allra bästa på morgonen? Älskar doften.


Jag försöker dricka citronshots varje dag, ibland fixar Janne, ibland tjejerna. Den som är uppe först åker på att göra det. Det är gott med den starka och sura smaken, är så glad att jag känner smaken. När vi hade covid-19 kände vi inga smaker alls, tog månader innan jag kunde dricka citronshots, allt surt smakade järn och hemskt beskt. Svårt att förklara för de som inte haft corona.

Jag pressar ren citron, sedan river färsk ingefära. 1 msk till 2 citroner typ. Man piggnar till!

Öppnade dörren ut, jäklar vad kallt!  -14 grader. Men solen är på väg ser jag. Jag går aldrig när det är mörkt, vill få ljusett så mycket som möjligt och tacksam att jag kan styra mina tider som egen. Men passa på om ni har lunch, 20 minuter ute i ljuset är ju bättre än inget.

Årets första tulpaner på tulpanens dag.

Jag bor i underställ den här tiden, skönt material och mysigt när det är vinter och snö ute. Världens skönaste plagg. Dessa är på väg att ta slut så passa på att investera i bra och sköna underställ, haft dessa i flera år, deras standard så det är tredje säsongen detta finns. Så bra ställ! (Finns tre olika mönster, samma material. Normala i stl)

Tröjan HÄR,  tightsen HÄR, strumpor HÄR. Strumporna är i naturmaterial, värmer bra. Går inte en enda runda utan dessa plagg.

Ha en riktigt skön fredag! Ska ni laga något gott? Jag gjorde lax med saffran i form igår kväll, finns HÄR om ni inte gjort det innan. Så gott med saffran om ni har kvar sedan jul.

 

2021-01-15 Johanna Toftby

  • 2021-01-13, 21:30
  • 26


I somras berättade jag för er om min järnbrist som jag skrivit om HÄR och HÄR och nu är ni många som vill veta hur det gått med mina värden. Och de har gått upp! Men det är en lång och jobbig resa, som inte är över än.

Jag gick länge med extremt låga värden, men förstod inte att ferritinet (blodförrådet) nästan var i botten. Jag hade krypningar och pirr i benen och frös jämt. Hela våren huttrade jag och kände mig samtidigt som om jag hade feber, men var inte sjuk. Jag hade hemsk hy och hår, jag såg bedrövlig ut. Men jag trodde jag var vintertrött. Öronsuset var nog värst, som tyvärr inte gett sig än. Jag mådde så dåligt, ändå förstod jag inte vad jag mådde dåligt för. 

Järnbrist eller blodbrist är hemskt! Det viktiga är att man tar reda på varför man har järnbrist eller blodbrist, i mitt fall är det myom i livmodern som ställer till det. Jag har även skrivit om mina hemska extraslag, jag vet faktiskt inte om de beror på detta, det är en djungel. Beror det på hormoner, på min järnbrist? Det är jobbigt att inte veta. 

Mitt ferritinvärde var nere på 9 i våras, när jag hörde siffran sa det mig inte så mycket men läkaren förklarade att det är väldigt lågt och att alla mina symtom kunde bero på detta. Allra bäst är om ferritinet ligger över 40, säger min läkare. Mitt var så lågt att jag måste äta hög dos med järntabletter i många månader. Om ferritinet går ner till botten så kan blodvärdet/HB rasa snabbt och det vill man inte. 

Ni var många som tipsade mig om järnsprutor, men enligt läkarna ger man inte det i första hand. Det är bättre för kroppen att äta tabletter under längre tid tydligen, sprutorna är till för dem som inte klarar tabletterna.

Jag kämpade hela sommaren, då kom järnvärdet upp till 21. Jag kände mig ledsen och hade förväntat mig mycket bättre. Samtidigt hade jag covid-19 under flera veckor så jag hade svårt att avgöra vad som är vad. Har ni varit sjuka i covid-19 och varit dåliga vet ni vad jag pratar om. Man är helt slut. Förlamad av trötthet. 

Och jag hade järnbrist. Eftersom mina värden inte gått upp så bra tyckte läkarna att jag skulle dubbla järndosen. Jag åt 200 mg varje dag, ibland 300 mg. Magen klarade det faktiskt bra och under flera månader tänkte jag bara på att få upp mina värden. 

I november tog vi nya prover, jag var så nervös! Tänk om det inte hade gått upp alls. Men de hade det! Hurra! Jag hade 30 i ferritinvärde i november, vilken lycka!  

Än är det inte över, men det är på väg. Vi ska nya prover om en vecka. Gör inte om mitt misstag, om ni känner igen er i mina beskrivningar, boka tid för att kolla ert ferritin! Jag hoppas detta ändå kan hjälpa någon som kanske har samma symtom som jag hade, gå och kolla upp era värden, man ska inte gå och må dåligt i onödan. 

 

 

2021-01-13 Johanna Toftby

  • 2021-01-13, 10:31
  • 10

Innehåller annonslänkar

När vi tankade häromdagen så klev jag ut i underställ, Janne höll på att skratta ihjäl sig, haha. Jag ställde frågan på stories om man inte kan visa sig så, vilket ni alla tyckte att man kunde förstås ;)
Jag blev nermailad över var man hittar underställ i ull som både är sköna och är fina, jag har två par av dessa och använt precis hur mycket som helst. Bästa jag haft! Investera i bra underställ i ull om ni är ute mycket.

Tröjan HÄR Tightsen HÄR.Jag har även i den andra färgen så har jag två par att varva med.

Får ofta frågan om praktiska, sköna skidkläder när man inte ska gå fort utan “mest hålla sig varm”. Detta rosa är från förra året men du hittar samma märke HÄR!  Smidiga och sköna när du är ute i vinter.

Strumpor i ull/naturmaterial har jag alltid ute, DESSA är super, det är skönt när de är högre så värmer det mer. Aldrig sockar i bomull när ni ska var ute i kylan.

Jag har precis beställt ett till par skidbyxor, för de går åt när vi är ute mycket. HÄR hittar du dessa i leopard. Roligt med lite mönster.

Beställde DENNA jackan till.

Tips på en fin svart kappa jag hört flera gillar, kolla in DENNA. 

2021-01-13 Johanna Toftby

  • 2021-01-12, 17:31
  • 6

Mustig köttfärssås som får koka flera timmar, den här ska ni prova. Enkel, riktigt god och matlådor till jobbet. God som vegetarisk också, byt ut till quornfärs. Blir grymt gott.

Detta gjorde jag igår, jag brukar ha parmesanstuvad vitkål till som också är supergott, perfekt om man inte vill ha pasta och vill köra utan kolhydrater, testa det om ni inte gjort det innan.

Köttfärssåsen är på tomatsås, lök, vitlök bland annat, doftar så gott. Vi körde spagetti till igår, en god riven parmesan också förstås. Späd köttfärsåsen med vatten under tiden den kokar, igår kokade den över två timmar medan vi tog bort granen hemma.

Jag dubblar alltid så blir det lunchlådor över. Eller tredubbla, ska man ändå laga och det ska stå länge och koka är det perfekt med lunchlådor.

Mustig köttfärssås  4 portioner (Dubbla eller trdubbla när du ändå lagar.)
500 gram nötfärs eller guornfärs
400 gram krossade tomater
1 dl rödvin eller 3 msk vitvinsvinäger
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
2 msk oxfond
2 msk sweet chili eller ketchup
1 msk tomatpure
1-2 tsk sambal oelek
1/2 tsk paprikapulver
1 tsk oregano krydda
1 msk soja
salt och svartpeppar
1 dl vatten (fyll på under koktiden)
2 msk olivolja till stekning
riven parmesan efteråt

Gör så här:

Skär löken i mindre bitar och hacka vitlöken, fräs i pannan i olivolja så det blir lite mjukt och blankt. Ta upp allt och lägg åt sidan. Fräs färsen, salta och peppra. Häll i krossade tomater, fonden, rödvin eller vinäger, lök och vitlöken, sweet chili, tomatpure och kryddorna. Häll i lite vatten och koka ihop allt. Låt pannan stå på spisen och koka i ca 1-2  timmar på låg värme. Funkar kortare tid också men blir mycket godare när det får koka länge. Fyll på med vatten under koktiden då och då. 

Det blir en mustig god bolognese!

Servera med pasta eller parmesanstuvad vitkål. Riv rikligt med parmesan över köttfärssåsen och njut!

 

2021-01-12 Johanna Toftby, Recept

  • 2021-01-11, 22:15
  • 15

Vilken dag! Men nu satte jag mig ner, det har gått i ett. Fem timmars bokföring i förmiddags och alltid lika skönt när papper och fakturor är klart. Det är mycket med företag som man inte alltid tänker på, har en bra revisor som tur är och jag deklarerar varje månad, det är skönt så har man mer koll.

Sedan har vi fått undan julen här hemma, eller inte allt men granen bland annat. Alltid lika frustrerande att ta tag i men i år var Janne snäll och sågade ner allt, det gick smidigt och sedan åkte vi till tippen med allt.

Hej då och tack för den här julen!

Lite tråkigt och sorgligt att ta ut julen, därför spar jag alla stjärnor och adventsljusstakar i fönstren en vecka till. Men tomtar och allt juligt kändes skönt att få undan. Jag har städat som en galning, behövde ingen träning idag, älskar att städa, gör ni det? Känns så skönt, man rör på sig, det är en härlig känsla att jobba med kroppen, skura och städa överallt. Känns som en lättnad efter.

Så skönt att få damma av allt, bort med röda ljus och visst känns det luftigt när man får undan allt.

Nu är det bara stakarna och stjärnor kvar, även utebelysningen är kvar förstås, hoppas vi får njuta många veckor av snö och vinter. Hur gör ni med julen? Tar ut allt på en gång eller spar ni något?

I morgon börjar skolan för många och allt kickar igång, det kommer det även göra här inne. Jag är mer än redo för 2021! Om drygt en vecka kommer jag även berätta en sak jag planerat och jobbat med sedan 8 månader, det är ett fantastiskt projekt som jag ska dela med er och hoppas ni vill följa med på den här resan.

Nu ska jag dyka ner i soffan med Janne och Lucy, tjejerna har lagt sig för länge sedan då Marilyn börjar 06 och Lisa-Marie har haft en stor tenta idag.

God natt och god morgon!

2021-01-11 Johanna Toftby

  • 2021-01-10, 21:30
  • 13

Hoppas ni haft en fin helg, i morgon börjar vardagen på riktigt efter alla helger. Julen ska ut och nu känns det på något sätt lite skönt med vardag igen. Men jag tycker alltid det är lite sorgligt att plocka ner alla stjärnor och julmys, det är ju så mysigt med alla ljus och fina stjärnor. Men allt har sin tid. Nu ser jag fram emot ännu mer vinter, skidåkning och hoppas snön får vara kvar.


Känner ni igen den här söta killen då? Igår hade vi en mysig eftermiddag med Jannes barnbarn Oliwer, nu är han drygt 1,5 år, tänk att han fyller 2 år den 4/6! Stora killen nu. Så härlig och charmig, vilken go ålder när de kan vara med mer och förstår precis allt, men kommunicerar på sitt sätt.

Jannes son Erik med Malin, så fin liten familj.

Stolt farfar! Han ler bara jag säger Oliwers namn och de är faktiskt lika, det är häftigt att se. Man ser likheten på ögonen.

Vi grillade korv och Oliwer åt två korvar, haha! Härligt när barnen äter och har bra aptit. Men visst är det godare att äta ute, så mysigt.

Faster Ida och här ger farfar ett jättepaket till Oliwer, har ni sett filmen jag lade ut på stories när Oliwer säger wooow, woow,  wooow flera gånger när han skulle öppna det stora paketet. Så gulligt! I paketet lågt det en blå snowracer.

Jag har lite som tradition att köpa mössor till Oliwer, jag älskar söta och praktiska mössor. Tyckte det var lika kul när tjejerna var små, det finns ju så mycket fint. Här har vi varit ute i flera timmar så Oliwer var nog sömnig och vill sova lite middag.

En stickad Canada Goose mössa men i år blev det en blå. Förra julen fick han denna röda med två små tofsar på, de är så gulliga och varma och goa. Exakt ett år sedan mellan bilderna.

Mysig eftermiddag, tänk när de kan komma ner och sova över hos oss i Göteborg, längtar.

Idag har vi hängt med den här lilla tjejen i flera timmar i skogen på Billingen, vilket vinterväder vi har här nu! Jag nyper mig nästan i armen, vilka dagar. Så mycket snö här! Ljuvligt för både kropp och själ.

Lucy är galen i snön och är med hur länge som helst, när hon var valp var det värre för de är så känsliga för kylan.
Nu är det Lucy som inte vill gå in och vi gick en mil idag, uppför och nerför och en härlig hike med ryggsäck och kaffe i termos.

Lucy flög upp på fällen när vi skulle fika, vi har flera hemma som hon ofta ligger på så det klart att hon ville få plats för det var ju hennes fäll vi hade med ut. ;)

Inget slår väl varmt kaffe eller varm choklad utomhus, en god ostmacka som matsäck och vi satt på fällen i skogen, helt tyst och så vackert.

Tacksam för en ljuvlig helg med fonduekväll med tjejerna, korvgrillning med Oliwer och en heldag i skogen med all snö med Lucy.

Nu taggar vi ny vecka! Kram på er alla.

2021-01-10 Johanna Toftby

  • 2021-01-09, 12:38
  • 12

Om man saknar alperna och allt runtomkring vad gör man då? Jo man dammar av sin gamla fonduegryta och svänger ihop en mysig fondueafton! Igår körde vi fondue hemma hos oss, Janne har kvar sin fina gryta han köpte i Verbier för ca 30 år sedan så den tog vi upp till Skövde.

Vi saknar alperna så mycket och när man är med mig så är det all in som gäller, haha!

Fondue är både mysigt och gott, här stressar man inte, vi körde med olja och hade kött med massa grönsaker och såser till. Det blev så gott! Vi köpte “bränsle” på Verner och Verner, även nya “pinnar” fanns det där då Jannes var borta till grytan.

Så leta fram era gamla fonduegrytor eller åk hem till era föräldrar och leta, detta är så kul! Vi körde på olja, men även gott med rödvinsbuljong.

Upp med tyrolmusiken och känn stämningen. Mina tjejer skrattade när jag tog på mig klänningen från en oktoberfest för några år sedan, Janne berättade hur man gör med Fonduegrytan, apres ski och vad man kan äta eller dricka när man är i alperna. Tjejerna tyckte det var jättekul och mysigt.

Vi hade rostas och entrecote. Man kan ha fläsk eller kyckling men fördelen med nöt är att man inte behöver vara noggrann att det är genomstekt. Putsa ev köttet och skär i små bitar ca 1,5cm X 1,5 cm och lägg upp på små fat eller tallrikar. Skär grönsakerna  som bitar och lägg i små skålar och ställ ut allt så alla når.

Entrecoten köpte jag som hel bit var super. Även rostas var bra. Man kan förstås även ha oxfilé.
Tips på tillbehör som du kan grilla/doppa: 

Champinjoner, broccoli, blomkål, paprika, minimajs, rödlök eller annan steklök. Broccolin blev sååå god. Hade även tomater men de doppar man inte i grytan. Tappar man något tar man bara upp med en sked, men har ni riktiga fonduepinnar sitter det bra.
Tips på potatis:  
Klyftpotatis, hemmagjorda pommes, bakad potatis med något smör passar också bra till. Även ris ellerpotatisgratäng. Vill man ha mycket att välja på kör man flera olika så passar något till alla. Jag hade klyft och pommes, jag körde två plåtar i varmluft och vanlig temperatur det sista.

När jag gör pommes strör jag lite dill eller parmesan på ibland, blir gott! Rapsolja i ugnen så blir de frasiga, lite olivolja med flingsalt efteråt.

Man har sin egen färg på pinnarna och äter förstås inte från den. Vi hade flera så kan man köra grönsaker på en och kött på en. Va 1,5 minut kan man köra köttet men beror på hur man vill ha köttet.

Goda såser är ju A och O! Jag hade beasås, aioli,  paprika/chilisås som passade gott till allt. Man kan även ha pesto, barbeque, vitlöksås, tzatsiki.

Beasås har jag ett gott recept HÄR. Enkel “fuskbea” eller så köper man egen.
Aioli köpte jag färdig.

Paprika/chili sås
2 dl creme fraiche
1/2 dl gräddfil
1 msk tomatpuré
2 msk sweet chili
1/2 tsk paprikapulver
1 liten pressad vitlöksklyfta
nypa svartpeppar
salt
Rör ihop allt, ställ kallt. Gärna en stund innan så smakerna sätter sig.

Nästa gång kör vi ost fondue men ikväll blir det nog rester och en liten mini fondue då vi har en del kvar, även oljan. Släng den inte i slasken bara. Ha alltid ett lock framme, kasta inte vatten på den upphettade oljan, då kan det sluta illa.

Lycka till med era fonduekvällar, jag hoppas ni får lika mysigt som vi hade!

  • 2021-01-07, 21:08
  • 4

Ännu en härlig vinterdag och skönt att det är lite ljusare ute. Ni som inte gillar vinter får skrolla nu. Jag vet att min fina vän MONA inte gör det, hon hatar snö.

Men däremot är hon en fantastisk hjälte som alltid, varje vecka hjälper de hemlösa Vid din Sida. Jag kan knappt läsa om hur illa vissa har det utan att börja gråta. Läs gärna DETTA inlägg hos Mona, hjärtat går sönder. Då skäms jag nästan över att jag älskar vintern när de hemlösa inte ens har något att värma sig med. Usch :( Men vilka sanna hjältar där uppe som gör så mycket för de utsatta. Och GRATTIS Jeanette (Tunnelbanenettan) som blev årets Stockholmare! Vilket team ni är Vid din sida. 

Vi har varit uppe på Billingen igen och gått i flera timmar, Lucy är i paradiset. Hon älskar, älskar var ute och springa i snön. Hon går lös bredvid oss, springa av sig och leka i skogen är himmelriket för henne.

Så gulligt med de små tassarna i snön. Spännande med alla ljud och dofter.

Även om hon är liten och väger 2,3 kg orkar hon mer än vad man tror, bara vi går i skogen så är hon med på allt. Blir hon trött bär vi henne om det är svår terräng men väldigt sällan det behövs.

Går nästan på Jannes fötter så nära går hon, hon går gärna mellan oss och sticker inte iväg, jag var tvungen hoppa in och kissa för vi hade varit ute flera timmar, Janne och Marilyn fortsatte gå med henne men hon vägrade. Hon stannade och vaktade matte, hon gick inte en meter. Haha. Även om de försökte och ville vara coola och tro att Lucy minsann struntar i mig. (Skojade alltså)

Som en sagovärld i skogen på berget. Jag älskar Billingen! Vi är där flera gånger i veckan, ibland grillar vi korv också men nu ser jag fram emot att köra längdskidor om det fortsätter vara kallt så snön ligger kvar.

Varm choklad på en vintrig balkong efter. Man kan ju mysa till det som OM det vore en fjällstuga, eller hur? Vi älskar fjällen och vill så gärna köpa något där uppe. Vet ni något så hojta gärna till.

Man behöver inte så mycket mer än gran, någon en, lampor och ljuslykta på balkongen eller på uteplatsen. Fram med fällarna och värm choklad!

Sista chokladasken för den här julen, Cecilia Nordströms choklad och praliner är de godaste jag ätit. Man tar en eller två, sedan njuter man.

 

2021-01-07 Johanna Toftby

  • 2021-01-06, 21:30
  • 14

Vilket vinterväder vi haft här i Skövde idag, helt underbart! Snön vräker ner just nu, så mysigt att vi äntligen fick lite vinter ändå. Hoppas ni haft en skön trettonhelg och fått skön luft idag.

Jag gjorde havrepannkakor i förmiddags till gänget, alla gillar ju pannkakor men med havregryn så mättar det mer och framförallt nyttigare än vitt mjöl. Bra med näring också.

Jag älskar dessutom smaken av havre så jag föredrar detta faktiskt. Gott med färska bär, sylt och grädde. Gärna lite kanel också och en stark nespresso till. Mums! Även gott med keso, kanel och rivet äpple. Perfekt mellanmål.

Havrepannkakor ca 8 stycken
4 ägg
2 dl mjölk
2 dl havregryn
2 krm salt
2 krm kardemumma
nypa vaniljpulver, kan skippas om ni inte har hemma, eller ta vaniljsocker
ca 4 msk smör 
Gör så här:
Mixa havregrynen till mjöl i en mixer. (Funkar ändå om ni inte har mixer men blir slätare)
Knäck äggen i en skål och vispa upp, tillsätt hälften av mjölken och havremjölet. Vispa till en slät smet.
Tillsätt kardemumma, salt, vaniljpulver, smält 2 msk smör i en stekpanna och häll i. Bra med lite fett i smeten så det inte blir för torrt men också lättare att steka i.
Stek sedan tunna pannkakor i lite smör på medelvärme.
Njut av havrepannkakor med färska bär och grädde, eller keso och rivet äpple, kanel är också gott

Efter pannkaksfrukost tog vi på oss underställen och gjorde oss redo för en långrunda upp på berget. Det finns massor med stigar när man går uppför så Lucy kan springa lös, hon älskar det! (Vi går inte i spåren alls utan på sidan upp mot berget, inte en människa där)

Vi älskar klättra, lite äventyr är alltid kul på våra rundor. Lucy får spåra och leta, vi hittar lite roliga ställen att klättra på som Janne ska släpa med oss på, men så kul det är. Samtidigt är det bra träning.

Ni är många som har köpt skaljackan, visst är den bra? Ska ni gå fort och kanske svettas så vill man inte ha tjocka skidkläder, kör flera lager istället om det är riktigt kallt och du ska röra på dig. Man ska “frysa” när man kommer ut. Då har du rätt lager kläder, heller fler lager än ett tjockt.

Denna är grym! Jag har alltid underställ i ull som andas, jackan och mina underställ hittar du HÄR där jag tipsar om kläder från topp till tå som underlättar för alla dina sköna rundor utomhus i vinter.

Nu väntar Janne i soffan, vi kollar på Lyckoviken, har ju inte sett den än. Har ni sett den? Jag tycker den verkar bra! Är sugen på att se en skräckis också. Älskar skräckfilmer men Janne gör det inte tyvärr. Men vi såg The Others häromdagen och den fick jag med honom på iaf ;) Bra (gammal) film om ni inte sett den, spännande slut.

 

 

2021-01-06 Johanna Toftby, Recept

  • 2021-01-05, 23:30
  • 17

Idag är det vår dag, tänk att det är sex år sedan vi sa ja till varandra i Sälen när vi förlovade oss 5/1 2015. Vi har varit ett par i nio år, jag kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Nio år har gått så fort och idag har vi firat förlovningsdag med en långrunda i skogen och middag ikväll.

Bilden ovan är från 2012, shit vad unga vi var.

Janne tycker jag ska flytta ner nu till honom nu så vi kan göra ordning hans lägenhet ihop, det lutar nog åt det framöver det här året. Har vi klarat särbolivet i nio år ska vi nog klara många år till. Samtidigt är det som vi bor ihop i båda våra boenden efter så lång tid.

Jag älskar dig!

Den dagen vi förlovade oss var de stålande sol i ett magiskt vintrigt Sälen, det är därför vi älskar Sälen och Bügelhof så mycket, vi har fina minnen tillsammans.

Kalle och Ylva som driver Bügelhof gjorde vår dag, de överraskade med champagne på rummet och vi firade på after Ski på Sälenstugan, vilket kalas det blev!

Ikväll har vi firat i myskläder här hemma med tre-rätters, desserten orkade vi dock inte så den tar vi i morgon. Lisa-Marie var med på middagen och Marilyn var med kompisar på middag så hon kom lite senare. Älskar äta med tjejerna här hemma, älskar när alla är med! Det gör vi ofta med tjejerna och även Lisa-Maries kille är ofta med, så tacksam för att de gillar äta med oss. Vi kan sitta i timmar och prata om allt, roligt för Janne också när det inte bara är tjejer att prata med. He, he.

Jag gjorde toast skagen till förrätt, den godaste förrätten om jag får välja. Fläskfilégrytan med hasselbackspotatis jag tipsade om igår, lite champagne och ett glas Amarone till varmrätten.

Nu ska vi krypa i säng, jag har haft mycket i huvudet den här dagen för jag var på sjukhuset på förmiddagen på ett återbesök för mina besvär i livmodern, järnbrist osv. Det gick både bra och dåligt. Men berättar i morgon.

TACK för alla hälsningar på stories, det har varit rekordbesök där dessa dagar. Hjälp vad ni gillar alla bilder ni frågade efter, ni gillar även mer film så det kommer det mer av. Jag har lagt alla bilder på “höjdpunkter” på instagram om ni vill se allt.

God natt och kram på er alla

2021-01-05 Johanna Toftby