• 2019-10-17, 19:30
  • 5

Jag läser i Aftonbladet om hur Alexandra Nilsson, eller Kissie, hoppat av en reklamresa till Kina för att hon inte kan stå för det hon skulle marknadsföra. Och jag blir så glad! Fler av oss, ja alla, borde vara lika modiga och inte bara ta pengar för att pusha fram vad som helst. Läs här: https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/wP5Lgn/alexandra-nilsson-staller-in-reklamresa-till-kina

Jag har själv vägrat en massa samarbeten av olika skäl. Att göra reklam för en diktatur är förstås omöjligt, det säger sig självt. Men också mer oskyldiga saker som bara känts fel. Som att skriva om hur jag använder en dejtingsajt trots att jag och Janne varit ihop i många år nu, det vore att ljuga för alla mina läsare. Dessutom skulle Janne nog inte bli så glad.

Andra har försökt få mig att ljuga om produkterna, att ha gett effekter som bara är påhitt. Jag vägrar, bråkade med ett företag alldeles nyligen för de ville jag skulle ha ”ont och mer besvär”. 

Ska jag tipsa om att något får mig att må bättre så ska jag göra det också. 

Svårast var det när jag blev erbjuden en massa pengar för att skriva om en hårprodukt för flera år sedan. Jag jobbade fortfarande som frisör och brukade råda mina kunder att aldrig använda just den produkten eftersom den var kass. Det tog emot att säga nej, jag hade verkligen behövt pengarna då. Men att vara ärlig är alltid viktigast. 

Bra jobbat Alexandra! Hoppas verkligen att det blir fler av oss som går på vad hjärtat säger i stället för plånboken.

 

2019-10-17 Johanna Toftby

  • 2019-10-16, 12:10
  • 14

Innehåller annonslänkar till Clarks och Ellos

Sitter på tåget och är snart framme i Stockholm, ska direkt ut till Bonnier för en intervju i tidningen Amelia, direkt efter ett möte med EU- kommissionen. I kväll ska jag äta middag med darling som också uppe i Stockholm och jobbar, men blir tidigt i säng, medverkar i Aftonbladet Morgon som sänds på TV3 i morgon, är med ca 8.15 om ni vill titta. Vi ska prata om min bok Middag hos mig, det blir kul!

Har en go träningsverk efter träningspasset igår kväll, det blev 6 km löpning på bandet och styrka. Nu är jag igång ordentligt, det är helt underbart. Har alltid tränat mycket och jag mår bäst på alla plan av att vara igång ordentligt.

Vill få up flåset mer så kommer köra intervaller nu så kommer konditionen också öka, fettförbränningen när det är som bäst. Testa utmana dig, jag vet många är rädda för att springa, köra spinning eller utmana sig så det blir riktigt jobbigt. Men det är ju då det händer grejer med din kropp. Lungor och hjärta behöver jobba. När ni väl är igång går det fort.

Tightsen sitter riktigt bra, de hittar du HÄR. Toppen är Rönisch och finns HÄR.

Dagens outfit är zebrakoftan HÄR, nya svarta brallor HÄR. De kommer ni gilla. Koftan är inte tjock vilket passar mig, jag har ett urringat linne under, koftan är snygg när den är knäppt tycker jag. Snygg till skinnleggings som också finns HÄR. Så fina på och inte varma.

Nu är ljuset helt katastrof när man ska fota, ber om ursäkt för dessa grumliga bilder men helt omöjligt i morse. Hoppas ni ser hur de ser ut ändå.

Har bråkat med ett företag om ett samarbete, har go lust att hänga ut alltihop just nu, om ni visste vad en del företag vill att vi influencer ska skriva ibland. Jag vägrar acceptera deras ordval, jag vägrar acceptera vad de tvingar mig att säga om jag inte alls står för en viss sak.

Jag står upp för det jag skriver till 100% och tackar hellre nej om de vill ha deras ord. Tänk på det om ni jobbar med företag som vill få er säga saker ni inte står för. Tacka hellre nej, det känns alltid bättre i magen efteråt.

2019-10-16 Johanna Toftby

  • 2019-10-15, 22:15
  • 10

Innehåller annonslänkar 

Nu har vi haft kalas på löpande band, i söndags var det middag med släkten för att fira Marilyn som fyllt 20 år! Vi kom hem sent lördag kväll efter dopet i Stockholm och då kastade jag mig in i tårtbak och förberedde inför middagen. Vi hade satt klockan 16 på söndagen som tur var, middag för 20 personer är lite pyssel. Vi handlade allt innan och tjejerna fick städa och fixa här hemma innan så det gick ändå bra.

Min fina tjej! Det är väldigt roligt att göra fint och fixa till sina barn. Bästa jag vet.

“Varför måste du ställa till med kalas och varför inte göra det enkelt” frågade någon.
För att vi alltid har kalas med familj och släkt, för att det är väldigt roligt och för att barnen älskar det! Alla familjer gör på sitt sätt. Jag har skrivit mycket om detta i min bok Middag hos mig, då förstår ni mer hur jag gjorde även när jag var ensam med tjejerna när de var små. Jag älskar fixa till kalas och fest! Även om det var lite stressigt eftersom vi var på dop samma helg.

Marilyn älskar pajer och plock så det bjöd vi på. Hon köpte även med sig lite gott från delikatesscharken på Kvantum där hon jobbar.

Jag gjorde fyra stora pajer, två köttfärspajer och två salami och brieostpajer. (skippade spenaten) Klicka på länkarna så kommer ni till recept. Sedan lite av varje, lax och olika parmaskinkor, sallad, såser och olika ostar.

Lisa-Marie, 22 år i december. Hon har sökt högskola nu till januari och Marilyn kommer söka polis men även en till högskoleutbildning. När de flyttar iväg beroende på var de kommer in kommer jag flytta ner till Janne och Göteborg. Vi har varit ihop i snart 8 år, klarat särbolivet och pendlat för tjejernas skull men nu närmar det sig en ny fas i livet.

Alltså kolla mammas silverskor, hur coola?!

Vi var 20 personer, så roligt att ses! Mormor, barnens pappa Lasse och deras lillebror Charlie, pappa/morfar, Lena och Carl, tjejernas kusiner och mina tre systrar. Janne och Lucy också förstås. Fullt hus, jag älskar det! Så här är vi även på julen hos oss och några fler..

Pappa jobbar på operation och jobbade så han kom lite senare. Vet ni är en hel del läsare som ofta skriver att ni blivit sövda av honom på OP och är glada att han är så lugn och snäll. Han är grym.

Husmor är jag det, men fick så mycket hjälp av både Janne och Marilyn inför kalaset. De fick slita, hehe. Tur! Förklädet är Lexington, ni hittar det HÄR. Fint till jul. Min klänning hittar ni HÄR. Också fin till jul, ett rött diadem blir juligt.

Älsklingen!

Och tårtorna. Marilyns favoritsmaker är choklad och citron så jag bakade en hög chokladtårta lager på lager med nutellamousse mellan, chokladglasyr överst och toppade med chokladmacarones. Den andra är cheesecake med smak av lime, jag gjorde dubbel sats så den blev extra hög och dekorerade med passionsfrukt, vit choklad och citronmacarones.

Mäktiga men en liten bit är smaskigt.

Och 20 höga ljus förstås. Hittade fina höga smala ljus i guld och silver på Partaj.

Lite smält och rasat lite, haha! Men lovar er, den här var ganska god faktiskt. Båda tårtorna ska ni få recept på. Botten är saftigt och kompakt, inte som sockerkaka som är mer luftig.

Marilyn fick så fina presenter, tack alla! Pengar, presentkort, smycken och massa skoj.

Nu dröjer det några veckor innan det är dags för nästa kalas när det är Lisa-Marie som fyller år. Ska vila upp mig lite, men i morgon åker jag upp till Stockholm. Ska göra en intervju och reportage för tidningen Amelia och är med i Aftonbladet Morgon på TV3 på torsdag. Återkommer med tid.

Kramar

 

 

 

2019-10-15 Johanna Toftby, Recept , ,

  • 2019-10-15, 12:23
  • 3

Chili con carne! Hur gott är inte det? Jag minns det från skolan, älskade den här rätten! Jag har mycket vitlök och den blir ännu godare dagen efter. Jag serverar även en klick yoghurtsås med paprikapulver. Tips, gör med kycklingfärs eller vegansk quornfärs om du vill byta ut färsen.

Perfekt som lunchlåda, passa på att göra dubbel sats när du ändå håller på.

Chili con carne och yoghurtsås 4 portioner (Dubbla gärna när du ändå håller på)

500 gram nötfärs eller högrevsfärs alt vegansk quorn
1 stor gul lök
3 vitlöksklyftor
1 gul paprika
1 röd paprika
1 burk 400 gram vita bönor i tomatsås alt enbart vita bönor, ta mer krossade tomater
1 burk krossade tomater 400 gram
1-2 msk tomatpure
0,5 dl rödvin eller matlagningsvin
1 msk sweet chilisås
1 tsk paprikapulver
1 tsk spiskummin
1/2 färsk chili eller 1 tsk chilikrydda
1 krm cayennepeppar
2 msk soja
1 msk oxfond alt köttbuljong
olivolja
salt och peppar
fryst hackad persilja

Skvätt vatten

Tillbehör:
2 dl matlagningsyoghurt + 1/2 tsk paprikapulver
Ris eller blomkålsris
Sallad

Gör så här: 

Förbered tillbehören när grytan kokar.
Hacka löken och vitlöken, fräs i olja i en gryta. Kärna ur paprikorna och skär i bitar. Hacka chilin, lägg ner detta med löken och stek så det får färg. Ta upp och lägg åt sidan. Stek färsen i olja, salta och peppra, har du quornfärs, krydda mer. Rör ner löken och paprikan när färsen fått färg. Lägg ner resten av alla ingredienser utom vita bönorna och låt koka på svag värme i ca 10-15 minuter, det ska puttra. Späd med lite vatten om det blir för tjockt. Häll ner bönor i tomatsåsen och låt koka ca 5 minuter.
Strö lite hackad fryst persilja över.

Koka riset, blanda ihop matlagningsyoghurt med paprikapulver, gör en god sallad, servera med lite ljust bröd om ni känner för det. Så gott med alla tillbehör.
Vardagen har jag råris och utan bröd, skulle jag bjuda till middag på helgen serverar jag vitt gott bröd till också.

 

2019-10-15 Johanna Toftby, Recept

  • 2019-10-14, 23:00
  • 14

Bästa starten på veckan är ett riktigt bra pass på gymmet. Då sätter du ribban, idag körde jag ett kvällspass och det blev styrka biceps, triceps, axlar och 30 minuter cardio efter. Blev en ny människa och kände mig så stark och pepp när jag kom ut från gymmet.

Gillar ni träna mer när mörkret och kylan kommer? Jag älskar det! Mörkt och ruggigt= mer pass på gymmet! Jag får mer energi och blir gladare. Sover bättre och får bättre tålamod.

Jag tror inte vi ska känna efter så mycket, klart att man inte ska träna om man är sjuk eller har ont någonstans. Men jag blir mörkrädd av hur många som hittar anledningar hela tiden att inte röra på sig. Jag tror man inte ska känna efter för mycket och inte fokusera på det jobbiga, då kommer man ju aldrig igång. Är man sjuk vilar man, men sen sätter man fart och gör det med ett jäklar anamma.

Lätt för mig att säga tänker ni, men jag vet precis hur man funkar när man hamnar i ekorrhjulet för jag har också varit lat och bekväm och känt efter för mycket.

Putta över dig själv över tröskeln och ge dig ut, belöningen kommer efteråt och sen vill du ha mer. Kroppen är finurligt smart som Anders Hansen ofta pratar om.

God natt och sov gott, i morgon blir det massor med recept!

2019-10-14 Johanna Toftby

  • 2019-10-13, 23:00
  • 13

Nu är det mycket kalas men så underbart! Har precis satt mig ner efter städat och fixat efter Marilyns 20-årskalas vi haft för hela släkten på middag idag. Men har hunnit ta fram bilderna från dopet jag vill visa er, bloggade om hur vi dukade för Oliwers dop igår som ni hittar HÄR. Oliwer är alltså Jannes första barnbarn, Erik och Malins lilla prins som nu är 4 månader och blev döpt igår i Täby kyrka.

Oliwer Viking Fors Lagerhall. 

Så glad att vi fotade den här bilden efter dopet så man ser den söta dopklänningen och namnet som mormor hade broderat så fint. Han är så lik Erik och Janne på ögonen, ni bloggläsare brukar också säga det. Häftigt att man ser så mycket likheter, eller hur?

Älskar den här bilden på Janne och Oliwer, hans ögonsten. Även om han fortfarande tycker det är skumt och konstigt att säga farfar. Haha, vad hände!

Jag och Janne och även hans föräldrar åkte upp dagen före för at hjälpa dem med dukningen i lokalen vi skulle vara i,  alla som har haft småbarn vet hur fullt upp man har, sen vet ni nog en som älskar att fixa dukning och jag hjälper gärna till.

Finns inget roligare än fixa för kalas och fest!

Lilla Oliwer var så fin i kyrkan, nyfiken och tittade på allt som hände, inte ett pip sa han. Så söt och fin i sin dopklänning.

Visst är det helt underbart med barndop i kyrkan.

Janne har startat en fond som han satt in pengar till Oliwer och jag sprang iväg och letade efter det klassiska Brio tåget, bara älskar riktiga klassiska leksaker. Nu ska vi köpa fina delar till tåget så han kan leka med när han blir lite äldre. Mina barn hade massor från Brio, även jag när jag var liten.

Janne med sin äldsta söta dotter Ida.

Mormor hade gjort så fina och goda smörgåstårtor.

Här är Oliwers farmor Hege med deras äldsta dotter Ida. Hege är alltså Jannes exfru. Jättetrevlig och fin, vi har träffats innan men nu satt vi ihop och pratade mycket. Visst är det härligt med ex och gemensamma barn och nya relationer men man kan umgås ändå. Mina barns pappa Lasse var tex här på Marilyns kalas idag. Så kul för barnen. Sen vet jag ex som lägger sig i, tjatar hål i huvet på exet och ska ha kvar sin gamla relation även om det finns en ny. Mindre charmigt och fungerar ju sällan i längden.

Min snygga tårtgeneral hade med sig stora tårtor från Almondy. Kladdkaka, dajmtårta och en med peanut och karamell. Den måste ni prova, jättegod.

Eriks syster Ida som är faster till Oliwer var förstås med och hjälpte även till i köket.

Här är Oliwer med sina föräldrar, Janne och Hege som är farmor och farfar och Malins föräldrar, mormor och morfar.

Lånade Oliwer en stund, så stor kille nu.

Här är fina familjen samlade, tack för ett fint dop!

2019-10-13 Johanna Toftby

  • 2019-10-12, 20:57
  • 3

Idag har det varit en stor dag för Jannes älskade barnbarn Oliwer som har blivit döpt i Täby Kyrka.

Oliwer Viking Fors Lagerhall.

Barndop är ju så mysigt och fint, jag älskar dop i kyrkan, de var ett känslosamt och fint dop för vår lilla Oliwer.

Jag, Janne och hans föräldrar Cristina och Pelle åkte upp igår för att hjälpa dem fixa i lokalen de hade hyrt, Malin har även frågat om jag ville hjälpa dem med lite pynt och det klart jag ville! Älskar duka och göra fint!

Ingen klarar göra allt själv inför ett stort kalas, dop eller fest. Be om hjälp. Våga fråga om tips och hjälp, det blir så mycket roligare om man gör det tillsammans.

Man kan göra massor med enkla saker, ska tipsa om några saker och i nästa inlägg kommer bilderna från dopet.

Jag köpte ballonger på Buttriks i Göteborg, älskar ballonger för det gör massor, en tom och kal lokal blir mysig och festlig.

Helium ballonger kan man blåsa upp själv, de blir billigare än blåsa upp i en butik, framförallt praktiskt lättare för det är svårt släpa med massa uppblåsta ballonger. Det man ska tänka på är en viktig sak många glömmer eller inte får veta i butiken:

Glöm inte köpa med ett medel som är som en slags impregnering, annars pyser gasen ut. Ballonger utan medel håller ca 6-8 timmar. Tänk mardrömmen att ha stått och fixat och gjort fint med alla ballonger kvällen före vilken oftast man gör, sen kommer man på festen eller dopet dagen efter och alla ballonger ligger ner….

Så glöm inte lägga i ett medel om ni ska ha heliumballonger som ska stå sig längre än 6-8 timmar.

Man trycker ut lite medel i en ballong, “geggar” runt utanpå ballongen och sen fyller man med helium från tuben.

Vi hade ca 25 ballonger på borden, jag köpte blå och vita i pärlemor och knöt silversnören i olika längder så det blev varannan blå och  varannan silver. Ni ser på bilderna. Jag köpte även små “tyngder” i varje som håller ballongen.

Ida fotade fina närbilder på ballongerna.

Lite konfetti som gammelfarfar och Erik strödde ut.

Blå enkla servetter kan man sätta snören runt om, ha alltid en “lätt hand” så blir servetterna luftiga och fina. Jag köpte enkla blå presentsnören på rulle.

Lägg ut servetterna på bordet så blir det dekoration.

Alla är engagerade, så kul att fixa fint inför kalas! Huvudpersonen hade det bra hos gammelfarmor.

Visst är det kul när alla är med och hjälper till, Malins mamma stod hemma och gjorde jättefina smörgåstårtor, jag minns våra dop för tjejerna, herregud vad mycket det är att fixa och som småbarnsförälder är det fullt upp.

Sen åkte vi till hotellet som vi alltid bor på när vi är uppe och hälsar på dem, Scandic Täby! Åt en god middag när vi kom fram, laxen på menyn var supergod!

…och i morse när vi skulle iväg.

 

2019-10-12 Johanna Toftby

  • 2019-10-11, 15:40
  • 2

Tack för alla grattishälsningar till Marilyn på hennes 20-årsdag igår! Många har frågat hur Lisa-Marie gjorde den läckra kanelbulletårtan, visst var den fin! Marilyn älskar kanelbullar och varför inte överraska med en gigantisk kanelbulletårta på kalaset, uppskattat både av barn och vuxna.

Går dessutom mycket snabbare än baka massa småbullar, eller så dubblar du degen så gör du både en stor tårta som räcker för 10 och några goda småbullar samtidigt.

Man kan också lägga nutella mellan eller vanilj, vi tog kanel och socker för Marilyn älskar kanelbullar.

Man gör den som en karuselltårta, snurrar remsor runt om en “vanlig bulle”. Blir fantastisk fin!

Njut av en extra stor kanelbulle, kanske något till helgens mys eller kalas. De långa ljusen köpte jag på Partaj.

Kanelbulletårta 10 bitar 

25 gram jäst för söt deg
50 gram smör
3 dl standardmjölk
0,5 dl socker
1 krm salt
8 dl vetemjöl

Fyllning
50 gram smör (vi tog något mer)
2 tsk malen kanel
0,5 dl socker

1 ägg, uppvispat
2 msk pärlsocker

Gör så här:

-Smula ner jästen i en bunke, smält smöret i en kastrull, tillsätt mjölken så det blir fingervarmt.
-Häll lite av vätskan över jästen och rör så det blandar sig.
-Tillsätt resten av degvätskan över den upplösta jästen tillsammans med socker, salt och nästan allt vetemjöl, spara ca 1 dl till utbakningen.
-Arbeta degen så den blir smidigt, för hand eller maskin. Vi gör alltid degen så den är hellre lite kladdig, spara 1 dl mjöl, då blir bullarna fina.
-När L-M bakade bullar förra veckan gjorde hon inte med smält smör, utan rumsvarmt, mer jobb att arbeta i smöret men det blev supergoda också.

-Låt degen jäsa under bakduk i 30 min. Den ska inte stå i drag, bättre vid spisen där det är lite varmare om ugnen är på.

Fyllning: 

-Lägg ut degen på en arbetsbänk efter den jäst och knåda ihop den, strö mer mjöl så du kan arbeta ihop den smidigt och kavla ut degen ca 30×40 cm på mjölat bord.

-Bred ut rumsvarmt smör på hela degen, strö kanel och socker över. Skär ca 2 cm raka remsor över hela degen. Se bild..

-Rulla i hop första remsan till en vanlig kanelbulle, lägg den i mitten på en plåt med bakplåtspapper.
-Ta sedan nästa remsa och snurra runt om, som en karuselltårta. Rulla alla bitar runt om tills du har en stor bulltårta.
-Lägg en bakduk över och låt den jäsa 20-30 minuter.

-Sätt ugnen på 200 grader.
-Pensla med uppvispat ägg, strö pärlsocker över och grädda bullen i mitten av ugnen ca 25 minuter, den ska få fin färg, men bränn den inte. Är den blek, höj upp ugnen till 225 grader.

Låt den svalna under bakduken, låt den stå några timmar helst om du ska sätta ljus i tårtan, annars fäster de inte.

Vi gjorde den kvällen före och satte 20 ljus i den på morgonen och det blev superbra!

 

 

 

 

 

 

2019-10-11 Johanna Toftby, Recept

  • 2019-10-10, 12:10
  • 14

Idag är det en stor dag! Grattis älskade Marilyn på din 20-årsdag! Tänk att du är 20 år idag. Du föddes med raketfart en vacker höstdag den 10 oktober 1999 och ut kom en bestämd tjej som vet vad hon vill. Pluggat stenhårt, tagit körkort samtidigt du hade massor i skolan, jobbat ett år och ska nu söka högskolan.

Målmedveten, och noggrann, duktig fotbollsspelare, vill alla väl och gör det du bestämt dig för, envis och kort stubin ;)

Vi älskar dig och jag är så galet stolt över dig.

Foto SLA

Vi väckte henne med ja må hon leva på sängen och hon önskade sig kanelbullar till frukost, haha. Hon älskar kanelbullar!

Gissa vad Lisa-Marie då gjorde igår kväll. Hon bakade en gigantisk kanelbulletårta! Helt underbar! Så cool och häftig att sätta alla 20 ljus i och ställa på brickan i morse.

Känner man Marilyn vet man att ostbågar är det bästa hon vet.

Hon önskade sig fina, goa kuddar och morgonrock, airpods. Och visst är det roligt att köpa saker som finns på önskelistan, man vet hur innerligt lycklig man blir.

Jag köpte både täcken och kuddar, lakan och sköna sängkläder, vuxet att önska sig sånt, haha men så kul att köpa kvalite och sömnen är viktig.

Lisa-Marie köpte en fin necessär och smycken från Bianca Ingrosso.

 

2019-10-10 Johanna Toftby

  • 2019-10-09, 19:22
  • 7

Igår var jag och min fina vän Michela på Visa Vägen-priset i Göteborg. Det är ett fantastiskt pris som delas ut av Samhall för att lyfta de eldsjälar som jobbar för att inkludera personer med funktionshinder på arbetsmarknaden. De ser personers möjligheter i stället för svårigheter, en inställning som gör mig så glad och som samtidigt ger lite insikt i hur bra och fritt från bekymmer de flesta av oss egentligen har, men ändå går vi och gnäller och klagar.

Jag har själv jobbat med underbara människor från Samhall när jag signerat mina böcker på Förlagssystem. Samhall är fantastiskt, de ger så många människor möjlighet att arbeta på riktigt. Det är så många som hamnar utanför på grund av diagnoser som inte syns, ADHD, depressioner, utbrändhet, psykiska sjukdomar… så många saker kan göra att människor inte klarar skolan eller blir sjukskrivna i stället för att få känna sig uppskattade och behövda. Alla behöver få synas och känna gemenskap!

Jag tänker på de som hjälpt mig på Förlagssystem, de är så fokuserade, snabba och härliga. Men många får svårt att få ett arbete för att arbetsgivarna bara ser svårigheterna, inte talangen eller viljan att göra nytta.

Därför är Samhalls Visa Vägen-pris så fint, det lyfter fram människorna som jobbar hårt för att hjälpa andra att komma ut i arbetslivet. Varje gång de lyckas så blir någon annan en del av samhället i stället för att bli utanför. 

Pontus Kåmark som vann förra årets eldsjäl var prisutdelare ihop med Thomas Ravelli på galan.

Jag blev väldigt berörd på prisutdelningen i går. Tårarna slutade inte rinna när den fantastiska Alexander Engström berättade sin historia. Han överlevde den svåra sjukdomen osteopetros och tog sig vidare genom att skapa musik.  Första gången jag såg honom var tillsammans med sin mamma hos Malou, där han framförde sin egenskrivna låt “The Lake”. Malou grät i studion och jag grät minst lika mycket igår. Ni måste lyssna! Jag älskar låten, det går rakt in hjärtat.

När han pratade på scenen igår om hur ingen annan ska få sätta gränser för vad han klarar av så var inte ett öga torrt. Hans tal och hans musik gick rakt in i hjärtat. Lyssna på hans musik HÄR och se honom hos Malou hela intervjun HÄR. 

Tack Samhall Visa vägen 2019 för en viktig och jättefin kväll på Gothia i Göteborg!

 

2019-10-09 Johanna Toftby