Om mig

Hej och välkommen in till min blogg! Jag heter Johanna Toftby, är tonårsförälder, egenföretagare, influencer och en bakgrund som frisör.

2008 var jag med i TV3, Ensam mamma söker och jag började att blogga, jag fick snabbt en fantastisk kontakt med mina läsare nästan på en gång och älskar att skriva. Om jag kan inspirera mina läsare blir jag jätteglad, jag vet hur mycket de i sin tur inspirerar mig, utmanar mig och det får mig att öppna upp mig lite extra.

Jag bor i Skövde med mina döttrar Lisa-Marie 20 år och Marilyn 18 år. Vår yngsta tjej i familjen är en liten pälsboll på 2 kg och heter Lucy. Hon är en Pomeranian på 1,5 år som gärna är med på bild. Min kärlek heter Janne och bor i Göteborg.

Här i bloggen får du ta del av mycket recept, hårtips och förstås mycket kläder.
Jag skriver om vardagslivet med sin blandning av glädje och sorg med hjälp av min härliga familj. För några år sedan tyckte jag inte om det jag såg i spegeln och bestämde mig för att göra något åt det.
Lösningen var att träna rätt och äta rätt, och även en och annan genväg som lite extra styling. Den erfarenheten älskar jag att dela med mig av samtidigt som jag själv får nya tips om hur mitt liv kan bli ännu bättre.

Kram Johanna