• 2020-01-04, 11:41
  • 2

Vi har Oliwer här på besök i helgen, stor kille nu som fyller 7 månader just idag! Idag är det även hockeypremiär för Oliwer, gissa om Janne är glad ;)

Igår var vi på restaurang Blackstone på Kungstorget och även Jannes föräldrar var med, vilken mysig kväll vi hade.

Vi åt lite olika, kött, tonfisk och mixed seafood. Man grillar köttet på varma lavastenar, det är verkligen så gott och fantastiska råvaror. Vi har ätit många gånger på Blackstone och det funkade perfekt med barn. De har förresten även en mysig restaurang uppe på Linné, mysigt att strosa runt i Haga innan.

TIPS! Många läsare frågar efter restaurangtips och idag har Blackstone Kungstorget även lördagsöppet från klockan 13,  dessutom äter barn upp till 12 år gratis! Hur grymt är inte det. Gå dit och ät en god lunch med barnen, finns även lekrum med film och böcker, vi var där med Oliwer en stund, stort plus för det fina rummet till alla barn.

Äter jag kött ska det vara bra råvaror och det får man här, jag tar alltid gratängen, alltså den är den godaste potatisgratängen jag ätit. Lika grym varje gång. Ni måste ta den! Mina favoritsåser till är deras beasås, chililime smör och chimichurri. Så gott att ha flera såser till.

Älsklingen på restaurang!

Mysigt med gammelfarmor och gammelfarfar.

Tack för en härlig kväll på Blackstone!

 

2020-01-04 Johanna Toftby, Restaurangtips

  • 2019-01-05, 17:41
  • 6

Innehåller annonslänkar till Ellos 

I helgen turistar vi verkligen på hemmaplan. Så lätt att bli hemmablind, men det finns så mycket mysigt att göra här i Göteborg. Som att njuta av den klassiska räkmackan på Heaven 23 upp på Ghotia Towers. Hur god är den inte?

Världens godaste räkmacka!

Räksmörgåsen är mycket bättre än för något år sedan tycker jag. För 265 kronor får du en jätteräckmacka med mängder med färska, ljuvliga räkor. Picklad rödlök, inlagd gurka och löjrom. Den var så galet god så jag måste dit snart igen.

Så mysigt att sitta där uppe, utsikten är fantastisk. Mitt tips, ät räksmörgås här uppe om inte varit där innan, eller något annat gott från menyn. En väldigt trevlig upplevelse bara att sitta och beskåda utsikten. Skaldjuren är så goda nu så det är nu man ska passa på.

Brödet är jättegott, passade perfekt, men jag lämnade stort sett hela brödet, hade inte orkat alla räkor annars.

Är det värt 265kr? Yes!

Kappan är på rean! Många som mailade på instagram, Marilyn har den svarta och jag den beiga, pälskragen går att ta av.

HÄR! 

Jannes stiliga rock HÄR.  30% rabatt nu, märket är Esprit.

Nu ska jag ut med Lucy, sedan blir det datenight! Vi firar förlovning idag <3

  • 2018-04-22, 19:27
  • 3

Innehåller annonslänkar för Åhlens, Ellos, Momo Mase´

Vilken dagfest vi var inbjudna till i fredags! Petter Stordalen bjöd in på lanseringsfest för att fira hans nya öl “StordALEN” på TaKet och vilken galej! TaKeT är en magisk tagbar på OGBG, Comfort hotell som ligger på skeppsbroplatsen här i Göteborg.

Har ni inte varit uppe på den takbaren måste ni gå dit nästa gång när ni är i Göteborg. Underbar utsikt ut över älven och hamnen, skön musik och både jag och Janne älskar det. Men sedan älskar vi också takbarer.

Här kommer han i en ribbåt med en låda öl på axeln och sprang mot hotellet och vilken entre han gjorde. Vilket jubel!

Petter Stordalen är en av mina stora idoler. Jag är så imponerad och inspirerad över allt han åstadkommit och hade tänk ställa några frågor när vi pratade. Men istället blev det tvärtom.

Han ställde massa frågor till mig istället, han ville veta vad jag jobbade med och jag berättade att jag driver en stor blogg och skriver bok. Jag har aldrig träffat en person med så mycket positiv energi, så mycket frågor han ställde på den stunden.

Visst är det underbart med människor som bara sprider glädje, intresserar sig för andra än sig själv, i själva verket var det ju han som var den stora huvudpersonen. Han är otrolig och blir så inspirerad.

Vi träffade mycket vänner och bekanta, alla var där! Tack för en grym dagfest, solen sken och vädret var verkligen med oss. Kan det bli bättre?

Janne har en av sin snygga kavaj jag tidigare visat, normal i storlek, en blå och en grå kavaj är ett måste i sommar. Dessa är pangsnygga blå HÄR och den grå HÄR. 

Jannes blommiga tisha köpte han på Hollister i Florida men kolla in den HÄR! Snyggt med blommigt på killar.

Min blus med volang HÄR, ta er normala storlek, blusen är inte liten i storlek. Söt! Vita byxor HÄR.

Klockan är Momo Mase, 50% rabatt nu! Gillar svart urtavla. HÄR. Uppge JOJ50 så dras halva priset av! Grymt erbjudande, ska visa mer bilder på klockan.

Väska YSL, finns en annan söt HÄR billig och fin i sommar.

Alltid lika kul att träffa Emelie som varit med på våra event och är en duktig PT, härlig tjej.

Janne med Daniel som jobbar i baren, kanske ni känner igen honom som bartendern i Första dejten på SVT.